ДЕЧКО МИ Е КОЊ!!!

Статус
Затворена за нови мислења.

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Ми се спие, а незнам што да и правам на темава ептен е оргинална. Ако бришам ќе треба само првиот пост да го оставам, да оди во канта ми е жал, за чек дис аут не е...
Патем девојчето не ве навреди Вас и не ја навредувајте!

Пропалица

Мртов/а
Член од
25 јуни 2011
Мислења
2.866
Поени од реакции
1.406
Ми се спие, а незнам што да и правам на темава ептен е оргинална. Ако бришам ќе треба само првиот пост да го оставам, да оди во канта ми е жал, за чек дис аут не е...
стави ја во ЧДА и легни си утре кога ќе станеш ќе дигне 10 страни ГАРАНТ:)

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Секој сам си ги бира патиштата во животот... ако е толку коњ, ако толку не ти е убаво - раскини му бе. Ама очигледно и тебе ти одговара штом си се уште со него. Или си мазохист па сакаш да се измачуваш...
Не ти е убаво - фино лепо раскини си и готово.

Pravnice

The Don
Член од
15 ноември 2007
Мислења
2.462
Поени од реакции
1.433
Леандра, никако бришење!!!
Нека стои за пример, барем до сабајле коа ќе се потсмири да види што напишала.
А постов е за најголема осуда, секоја осуда што ја добила и е апсолутно заслужена.

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.234
Поени од реакции
14.576
заклучи ја до сабајле.... вака петочки у 3-4 ќе има јаааааааааки коментари :D

Член од
5 јануари 2008
Мислења
2.806
Поени од реакции
3.062
и мене ми се спие, ај ќе си легнеме

B

BrunoFresh

Гостин
Ми се допаѓа девојчето ако сака и јас ќе бидам неизин коњ ама мирен што не апа на домашни и дресиран од мама и тато.
Aууу е тоа незнам да ти кажам. Онде коњ е наведено, валда и тоа спаѓа. Прашај си да не те лажам. Иначе убав коњ си ти чим си дресиран и не апаш :))

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
ајде сите по еден лајк на воведот од темата за коментарот да дојде во топ 10 мислења :) (иако ова не ми изгледа ко некој со мозок да го пишувал)

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Чек, не беа коњите и магарињата физички "надарени"?

Член од
1 февруари 2010
Мислења
120
Поени од реакции
41
Вака не мислиш дека самата се навредуваш ??? Одиш со коњ...Ако си човек не е нормално да си во врска со животно .... ;)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom