Пропалица
Мртов/а
- Член од
- 25 јуни 2011
- Мислења
- 2.866
- Поени од реакции
- 1.406
ја сакам да видам што парче еМагде, сакам психолошка анализа за девојкава. Фала.
има ли видовите на форумот?
ја сакам да видам што парче еМагде, сакам психолошка анализа за девојкава. Фала.
Моето минато е контењер, кој трага во него е куче.(рекол некој)Драга моја, ти сакаш да ги разведеш твоите, дечко ти е коњ без некоја посебна причина и бараш богат дечко кој ќе ти отвори видици и можности. И сите дечковци ти се коњи.
Мое гледиште е дека ти си најголемата, најисфрустрираната и најнеспособна кучка на овој бели свет. Шетај, летај и на форумов не сметај те молам!
...пие коктели стриктно, излага само у дискачи, сигурно спамира на Фејсбук со Дејвид Гета, Питбул и лајкнува пејџови на српски поврзани со љубов, принцови и слично...Тргнувајќи од овој кикс и многуте во нејзинитепретходни постови барем ќе признаам дека и е оправдано што бара богат дечко. Очигледно станува збор за ниска интелигенција која нема шанса далеку да догура во овј суров свет.
Да пукнеш сеа и мене ме замсили, се приклучувам кон желбите. Гарант е некоја 2ка, 3ка што си мисли за себе дека е 10ка.ја сакам да видам што парче е
...пие коктели стриктно, излага само у дискачи, сигурно спамира на Фејсбук со Дејвид Гета, Питбул и лајкнува пејџови на српски поврзани со љубов, принцови и слично...
Сакаш ли да ти овозможам добра иднина душо?Моето минато е контењер, кој трага во него е куче.(рекол некој)
Заклучоци не се донесуваат на ваков начин, ак си правниче ти тоа би требало да го знаеш.
Ноуп, нејќам да ја повторувам истата грешка два пати. Од коњ на поголем КОЊ не идам.Сакаш ли да ти овозможам добра иднина душо?
Значи објавуваш дека одиш во лезбејки?Ноуп, нејќам да ја повторувам истата грешка два пати. Од коњ на поголем КОЊ не идам.
Епа ондак излези со мене,па од коњ на к*р ќе те ставам..Фати се со мене,ќе те напраам човек..Ноуп, нејќам да ја повторувам истата грешка два пати. Од коњ на поголем КОЊ не идам.
Dog's??? Зашто ти е апостроф??? Апостроф е та амалата запиркаwho let the dog's out?
кажи каде искачаш, ако кажеш 3 текили на моја сметка имаш. не сум коњ ќе те направам човек ти знаеш ли дека јас сум син на руски жилет.Ноуп, нејќам да ја повторувам истата грешка два пати. Од коњ на поголем КОЊ не идам.
Ма Ти Си бре наша муза и инспирација. Знаеш колку беше досадно кога го снема Саше да пишува за Политико? Ти не просветли и не направи среќни. Ајде сега кажи ми, што сакаш да те почестам? Вива, Струмка, 10-ка со кромид у чаршија за да се осеќаш ко кинеска краЉица? И не, немој да се секираш дека сакам да ми бидеш девојка, чисто ова од благодарност. Крава има дедо ми у село, додуше на комшијата е ама пошо он е во Аустралија, дедо ми му ја чува.who let the dog's (КУЧИЊАТА) out?