Абе имаше шпекулации или муабети демек тој Брзиот порано бил вљубен ова она.па као демек нешто се десило со типката и од тогаш он станува брзи.. нели место не го фака,на времето праиме писмена он седи на клупа горе.. и пали цигара :pos2:..
Се секавам на една ситуација кога од мој клас скршија еден волтметар или нешто слично и кога он рече ,цитирам- Па добро ништо страшно , се дешава нели,утре сите донесете по 100 евра во школо да го платите инструментот
Ах тоа шемите што ги црташе никако да ги запамтев
.
А Василко.. па добро типот имаше голема љубов кон чашката.
На времето со Кире се беа запиле помегу двете смени во една од школските сендвичари.. биле толку пијани што морале со такси да ги носат на трезнење.. После тоа Василко 2 недели го немаше у школо..По се излеа премногу испил дефинитвно :pos2:
Памтам ситуација кон мене.. кога ја немајки поим стоев на табла и он откако заклучи дека е тоа така ме испрати со зборовите..
А да ти пишам ја тебе една Перспективна единица па ти можеш кога сакаш да одговараш не е никаков проблем..:helou:
Некои го искористија малце( ми стаија 2ка) другите го искористија максимално ( си стаија 5ки ) како и да е добар тип беше
Кире.. што да се каже за типот бе.. Невидена интелегенција..Сите можни финти и варијации на финти ги знаеше...Едина мана му беше што често беше нерасположен па ние мораше да го трпиме..
Памтам ситуација у стилу.. нека излезе на табла кој е дежурен и нека пише... дека... денес Штрајкувам !!!
:pos2:
Me тераше да му пишувам пола книга во тетратка.. фактички да ја препишувам книгата за да кога дојде време да ја прегледа не ни глеаше што сум пишал,.само ја ишкрта за да друг не ја препише.. ова иако ми беше класен
Љубе Математика.. Страв и трепет беше типот за мене.
Многу јаки тросмислени одговори на секое ваше прашање..
У стилу.. Професоре може да одговарам? а он вика- Што си напраил бе па да одговараш?? или па Професоре може ли да одам до WC..a он вика Незнам дали можеш Ај пробај и кажи ни :pos2:
Oстали... Joван Дуковски? Лиле Основи на ЕлектроТехника? Лазе Митревски а.к.а Генерален секретар на ФФМ
? Драган по Одбрана и заштита? и уште кој ли имаше...