Ханкок,Сава,Гиславед..Здраво
Ме интересира кои зимски гуми ги препорачувате за џип Santa Fe 4X4.
Некоја средна класа и каде можат да се најдат за добра цена
Ако ја има ознаката планински врв со снегулка - може.дали со овие гум
http://egumi.mk/mk/index.php/prodavnica/prodavnica/155-70-r13-matador-mp-61-all-seasons-detail
може да се вози во зимо безбедно и без проблеми со полиција, знам дека М+С не е зимна гума но ме буни она што го напишале подоле на страната:
-На страничната површина на гумата ги има ознаките М+С
-Планина со три врва и снегулка
Да, значи може.
Sava во секоја пригода, докажана на службени возила, од годинава и на моето, здравје да ги ставам зимските уште малцеSava Eskimo s3+ ili Hankook zimski gumi?
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
Чинезарија, за зимска гума види сава, одлична перфект за паритеЗдраво дечки,
Ме интересира дали некој возел гуми Comforser гуми и какво искуство имал... или пак што слушнал за нив? Имаат доста ниска цена. Размислував за оваа гума конкретно.
. Прегледај го приврзокот 179908
Ги купив веќе, така да останува да дадам ревизија после сезонаваЧинезарија, за зимска гума види сава, одлична перфект за парите
Може првата година две ќе бидат добри после ќе изгубат својства, некои па се задоволниГи купив веќе, така да останува да дадам ревизија после сезонава
Фала во секој случај
Зошто бараш совет кога веќе си ги купил?Ги купив веќе, така да останува да дадам ревизија после сезонава
Фала во секој случај
Prvpat slusam za ovie gumi.Овие гуми OVATION како се држат на лето и во зима, добри се?
Sent from my LG-K420 using Tapatalk