175 65 15 се димензиите, Сава ги гледав онлајн на gumi.mk и моментално имаат некој си попуст со бесплатна достава до дома, а Hankook од Stop&Go, и таму иам 25% попуст со гратис монтажа. Од Тетово сум, така да моем да идем до Скопје без проблем
https://www.adac.de/infotestrat/tests/reifen/winterreifen/2014_winterreifen_175_65_r14.aspx?ComponentId=216869&SourcePageId=31821175 65 15 се димензиите, Сава ги гледав онлајн на gumi.mk и моментално имаат некој си попуст со бесплатна достава до дома, а Hankook од Stop&Go, и таму иам 25% попуст со гратис монтажа. Од Тетово сум, така да моем да идем до Скопје без проблем
Епа не е ефтина и монтажата и незнаеш колку стари гуми ќе ти пуштат со која година на производство175 65 15 се димензиите, Сава ги гледав онлајн на gumi.mk и моментално имаат некој си попуст со бесплатна достава до дома, а Hankook од Stop&Go, и таму иам 25% попуст со гратис монтажа. Од Тетово сум, така да моем да идем до Скопје без проблем
Савата во пракса е покажана доста добро (на три возила со мое искуство комбе, ван и седан ...) сава ескимо S3 корне на снегhttps://www.adac.de/infotestrat/tests/reifen/winterreifen/2014_winterreifen_175_65_r14.aspx?ComponentId=216869&SourcePageId=31821
На овој тест излегува дека Савата е нешто подобра на снег и лед, Ханкоок нешто подобра на суво - се на се тука негде се.
Ауу, кој модел гуми и колку се стари?да не излезе сега мојата како онаа народната по битка многу генерали ама еден другарски совет со гуми никако играчка јас неколку месеци се мислев од која фирма да купам, какви да бидат поскапи или поефтини, летни, зимски или м+с и денес оп хаварија ми пукна во кривина надесно предната лева гума со 50-60 км/ч + влажен пат и изгубив контрола и ја учукав колата салам сета среќа што од другата страна немаше возила па не дојде до посериозни поцледици по луѓе сега има само материјална штета што е среќа во сета несреќа
Летни може да, а за зимски не ми се верува дека Ханкок се боље од Сава...Измеѓу Сава и Ханкок се зема Ханкок, не дека Савата се лоши али јас возам еве веќе 5 месеци летни Ханкоон и се предобри, пред тоа Гуд Јеар возем и воопшто не бев задоволен.
Незнам стварно, Ескимо С3 се ок гума, ги имаше татко ми на службената, а зимските Ханкок ги возеше мој братучед, исто задоволен од нив.Летни може да, а за зимски не ми се верува дека Ханкок се боље од Сава...
Среќа твоја друже, многу лошо и неочекувано е да ти пукне гума, мило ми е што не си настрадал.да не излезе сега мојата како онаа народната по битка многу генерали ама еден другарски совет со гуми никако играчка јас неколку месеци се мислев од која фирма да купам, какви да бидат поскапи или поефтини, летни, зимски или м+с и денес оп хаварија ми пукна во кривина надесно предната лева гума со 50-60 км/ч + влажен пат и изгубив контрола и ја учукав колата салам сета среќа што од другата страна немаше возила па не дојде до посериозни поцледици по луѓе сега има само материјална штета што е среќа во сета несреќа
Benelux Tuning Skopje, барај ги на фб и пиши им порака. Иначе савата никогаш не биле толку ефтини, тигарот беа лани 12 илјади за таа димензија, а савата беа 13 800.Здраво друштво, разгледував да купам нови зимски гуми, па се одлучив за Sava Eskimo S3 како најдобро покажани (по пофалби на форумов).. Арно ама гледам сега ги дигнале доста цените во споредба со лани... Лани комплет 4 гуми 205/55/р16 беа околу 12.000 ден, а оваа година истите се околу 14.000ден... Ме интересира да не знае некој каде можам да ги најдам по пониски цени во Скопје?
Фала многу
Мултибренд Беџо мислам се викааЗдраво друштво, разгледував да купам нови зимски гуми, па се одлучив за Sava Eskimo S3 како најдобро покажани (по пофалби на форумов).. Арно ама гледам сега ги дигнале доста цените во споредба со лани... Лани комплет 4 гуми 205/55/р16 беа околу 12.000 ден, а оваа година истите се околу 14.000ден... Ме интересира да не знае некој каде можам да ги најдам по пониски цени во Скопје?
Фала многу