E
emission
Гостин
Набројаните политичари барем за пари се продале и од корист имаат вакви анти-Македонски ставови (иако народот и историјата нема да им заборави и да им прости како што не им прости ни на Колишевски и Михајлов). Ама па овие партиските им послушници не ми е јасно зошто им ги подржуваат ставовите. Како не можат да сфатат дека она што го прават Фрчковци, педерковци е само од корист и дека нема тука никаква грижа за подобар живот за народот и божемен страв од изолација. Да им кажам на истите тие луѓе без свест и без достоинство дека не треба да се грижат за тоа дали Грујо ќе го даде името и ќе прифати компромис. Тој дури и да прифати ние нема да прифатиме. Верувам дека има многу повеќе што нема тоа да го дозволат отколку такви што се согласни да им го напика ЕУ и да си го продадат најскапоценото нешто. Ама барем знаеме кои веднаш и без никаква грижа на совеста би го продале.
А постот на PaPucaR сигурен сум дека ги натера да се подзамислат оние коишто ги подржуваат тие што се офајдиле од Грчките пари. Браво за неговиот пост.
А постот на PaPucaR сигурен сум дека ги натера да се подзамислат оние коишто ги подржуваат тие што се офајдиле од Грчките пари. Браво за неговиот пост.