Гласајте за Фрчко!!!
како можеш за името твое ПАРТИЈА ПРЕД НЕГО ДА СТАВАШ...???НЕ бе гласдасјте за 4 станови платени од сметка на Кипар.....
Ианкународе гласајте за Љубе Бошковски, најмало од сите понудени зла!!!!
Ова е баш во склоп на она што го напишав прееска:Ианкународе гласајте за Љубе Бошковски, најмало од сите понудени зла!!!!
Јадна Македонијо, какви торлаци шетаат по тебе...Само ме интересира каде е тука улогата на Љубе Бошкоски откако цело членство на СДС најави дека ќе гласа за него...Она СДС кое е финансирано од Хари Костов...истиот Хари Костов кој му се закануваше на Бошкоски дека ќе го ликвидира политички. А Бранко за него велеше дека е „елементарна непогода што оди на две нозе“.
Извини ама не те разбирам што сакаш да кажеш :smir:како можеш за името твое ПАРТИЈА ПРЕД НЕГО ДА СТАВАШ...???
баш..не разбираш, не можеш да разбереш..тоа се чуствува, не се разбираИзвини ама не те разбирам што сакаш да кажеш :smir:
Дур беше Љубе у затвор, ти, лидерот твој, и слични како тебе нозе и јазик искршија да покажат кој е повеке за него и негово ослободување, што се случи????? Така нареди Фирерот???:kesa:Ова е баш во склоп на она што го напишав прееска:
Јадна Македонијо, какви торлаци шетаат по тебе...
негледам некоја поврзаност на мојот текст со твојата репилика, какви чувства какви бакрачибаш..не разбираш, не можеш да разбереш..тоа се чуствува, не се разбира
се согласувам дека не ни треба ни еу ни натоГвујо никогаш нема да не „однеси“ во НАТО и ЕУ, додуша мене би ми било задоволство ако не не „однеси“...Нит во ЕУ сакам, нит во НАТО сакам.
Гвујо барем не лае за промена на име, виткање кичми и опашки, а тоа во овој момент ми одговара. Ако тебе ти одговара промена на име, виткање кичми и опашки...придружи им се на останатите лингури...Фрчко, НВОата на Бранко и Љубчо.
Јас сум Македонец од Македонија.
Не сум европјанец од ЕУ, и не сакам да бидам!
Јас сум Македонец од Македонија
за другите не ме интересира, нит сакам да ги видам!
Кој сака да се кладиме дека ке биде реприза на рамковниот, никој ке нејке да го смени името, а сите со две раце ке потпишат. Вклучувајки го и грујо и бранко и љубе и иванов.....се согласувам дека не ни треба ни еу ни нато
ама процесот е веќе започнат,нема враќање назад сега
гВујо ја игра политиката демек сакам да се еб*м ама нејчам да ми влези т.е. ем сака да влезиме во нато и еу,за да не ја изгуби власта,ем го лажи народот дека че влезиме со уставното име,тоа никогаш нема да се случи,
ajde ..na 1000 evraА кој сака да се кладиме дека кога ќе видат Албанците дека нема ЕУ нема НАТО ќе се повтори 2001 година?
Се гледа дека негледаш поврзаност.негледам некоја поврзаност на мојот текст со твојата репилика, какви чувства какви бакрачи
кој 4 стана од кипар, кој брат???НЕ бе гласдасјте за 4 станови платени од сметка на Кипар.....
Ианкународе гласајте за Љубе Бошковски, најмало од сите понудени зла!!!!