Грција прва дестинација за македонските туристи

yin yang

Who, me?
Член од
24 април 2005
Мислења
1.621
Поени од реакции
32
Сум бил као копиљ ... кај да идам на 7/9/12год. ако моите решиле да идат таму ?

Ај сега нека ме натера некој да одам таму ....
А твоите одат сеуште некаде на одмор? (колку си стар сега, ако не е тајна?)

Член од
2 април 2007
Мислења
2.875
Поени од реакции
4
poslednive nekolku godini grcija ubedlivo e najeftina destinacija za odenje odmor.
najblisku e , najubavo more i plazi i relativni ceni za jadenje i pienje...So isklucok na posetuvanje na diskoteki.
nazalost ama taka e...

Милојко

Идем Куме Кући
Член од
17 ноември 2008
Мислења
3.072
Поени од реакции
554
Море не се оптеретувајте толку, гледајте на ова на следниов начин:

Македонци летово ќе се изнае.ат грчки пи.ки :tv:

Член од
19 февруари 2009
Мислења
250
Поени од реакции
19
poslednive nekolku godini grcija ubedlivo e najeftina destinacija za odenje odmor.
najblisku e , najubavo more i plazi i relativni ceni za jadenje i pienje...So isklucok na posetuvanje na diskoteki.
nazalost ama taka e...
zs lazis???

i Bugarija, i Turcija, i Albanija se poeftini!!!

za Ohrid da e pram muabet!

Del od Hrvatski Jadran e isto poeftin nego Grcija, a ne sum zapoznata so cenite vo Italia.

grcki spijun, sorosoidno gomno, gazda na turisticka agencija koja ne mojt da se snajdit na pazarot, kakov si?

ili sakas da ne ubedis deka lani si bil na sive morinja, si gi ispital site ceni?

i, od kade informacija za cenite`?

bese vo agencija i ti rekoja deka grcija e najeftina poslednive nekolku godini?

ako da, vo koja agencija?

sakam izjava zaverena na notar od taa agencija :)

samo da se tropalo gluposti, odrodeni i nedonoseni!

pa to i bez odenje tamu se slucvit. kolku sho sum slushnala jas... :helou:

zs idet grci i baret prostitutki kaj nas?

ne im davet ni zenite nivni pokje, imat nesho so centimeters vrska :pipi:

Penis sizes in comparison

In new research from the ‘Institut fuer Kondom-Beratung‘, 10,477 men from 25 European Union member countries were asked to measure the length and girth of their manhood in its erect state.
The results were that the survey found men around Europe vary dramatically......
whilst Greeks had the smallest average measurements.
http://www.seductionlabs.org/2008/12/08/penis-sizes-in-comparison/

grcija na posledno 25to mesto

a makedoncive izgleda se von konkurencija :baeh:

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Сум бил као копиљ ... кај да идам на 7/9/12год. ако моите решиле да идат таму ?

Ај сега нека ме натера некој да одам таму ....
А твоите одат сеуште некаде на одмор? (колку си стар сега, ако не е тајна?)

Одат ... во Охрид ... Нејкат очи да им видат на грците ниту на некој поврзан со нив ... пред *крахот* на Југославија се тие ... у филм влезени

20 за 2-3 месеца

Зашто ?

Ја имам *другарки* што сакаат да идат таму =)

Види кој ке ебе кого хахахах :baeh::baeh:

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
Владата на Република Македонија треба да вложи само 10 милиони евра за да уреди 10 километри плажи на Охридско езеро,да им даде концесии на сите заинтересирани по разумни цени (максимум 10 евра на ден и плус по 1 евро од квадрат за маси и столови) да си отворат бистроа или шанкчиња во близина на плажите и се ќе биде во ред.Никој нема ни да ја погледне Грчката(Македонска) ривиера.Ама како и секогаш,побрзо ќе се потрошат 100 милиони евра по реклами и шетање за “туристичка презентација“ на она што не може да се нарече ни плажа во Охрид а да не зборам за Преспа,каде човек не може ни да се измоча рает оти нема клозети,каде депонијата ви е составен декор,каде наместо песок имате оштри карпи,камења,треви и трски во кој врие од водени змии за плашење туристи.Инаку Македонецот може и сапун да јаде,доколку го плати,не за друго туку од инает како да е Македонски премиер.:tapp:

Член од
14 ноември 2008
Мислења
151
Поени од реакции
12
Ајде да биде поинтересна темата... еве ја сакам да одам во Грција на 5-10 дена.... :baeh:
Предавник сум??

theMac3donian

Мак3донецот
Член од
5 февруари 2007
Мислења
3.690
Поени од реакции
259
Финансирајте го нашето пропаѓање!!! :tapp:
Поради вас, ние останатите мораме вака :kesa: да одиме по светот.

Член од
21 февруари 2009
Мислења
1.315
Поени од реакции
47
Ајде да биде поинтересна темата... еве ја сакам да одам во Грција на 5-10 дена.... :baeh:
Предавник сум??
Ne be ti si heroj, samo ajde kazi kakvo e custvoto koga metis na granica i koga te vikaat firomec, ili ti mozda tamu se prestavuvas srbin pa imas privilegii.

Член од
30 април 2009
Мислења
795
Поени од реакции
91
Па кој к*р се фатиле за метлата и да метат, што ќе им направат ништо, можеле наместо да метат да им ја искршат од грбот.
1998 год. не вратија од грчка граница зашто носевме маици со натпис МАКЕДОНИЈА и го плукнав цариникот и преку Бугарија си отидов во Турција ќе го молам тоа кепецот грчки кога ќе си го видам тилот.

Член од
28 март 2006
Мислења
17.886
Поени од реакции
12.421
Па нека оди кој милува. Лична определба. Само после да не му е мака 10 месеци дека грците не сакаат ни име ни презиме да слушнат и дека не блокираат на секое поле.

Инаку djolesk и јас сакам да одам, но ради нивната ориентација кон нас не одам. Кој не сака -близу е, добра инфраструктура, добри плажи, може да се најде и релативно ефтино, но и поскапо и квалитетно. Но има и други дестинации.

Insomniac

Evil Macedonian
Член од
27 мај 2007
Мислења
1.799
Поени од реакции
28
Незнам зошто изненадување.
Да беше некоја друга земја во прашање и јас ќе заминев поради односот на Охриѓани ама во Грција, Бугарија и Албанија никако. Србија нема морееее.:helou:

Член од
30 април 2009
Мислења
795
Поени од реакции
91
Охриѓани .... џабе им е езерото катастрофа... Барем грчиштана знаат како да ти ги земат парите.

Славјански

Антички Словен
Член од
2 мај 2008
Мислења
5.644
Поени од реакции
1.346
Ама Грчиштана те праат подолу од лајно и ќе ти ги земат парите.
Е сега единица мера ако е лајно за човек тогаш тури му пепел и на човекот и на парите.

Kajgana Shop

На врв Bottom