Група Ц: Италија - Романија 13.јуни 18:00

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
2 јуни 2007
Мислења
5.704
Поени од реакции
3.266
Италија требаше да победи, поконкретни беа. И Романците беа добри. Како и да е, судијата испадна серко. Поништи валиден гол на Италија, досуди непостоечки пенал, а ако се оди по неговиот критериум, и за Италија требаше да досуди пенал, кога 4 Романци беа околу Гросо во шеснаесетникот.
Буфон и Лобонт, секоја чест.
Лука Тони и Замброта, катастрофа.
Флоријан Петре, одличен.
Гросо и Каморанези, одлични.

^Exotic^

Wanderstruck
Член од
25 ноември 2007
Мислења
5.969
Поени од реакции
1.060
Оф леле Муту дрогирашу!Пенал промаши каква шанса, смотан еден.Како и да е им се смее елиминација на жабариве:eek:jea:

STARTER

Firestarter
Член од
31 август 2007
Мислења
935
Поени од реакции
246
Еднаш реков, и ќе речам пак, Italia sucks!!! на првенствово, тешко дека ќе ја помине групата, а и да се деси такво нешто бргу ќе испадне

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Жабари, гледајте на светлата страна - си земавте еден бод. :wink:

F

fantomX

Гостин
Глем многумина се лути на судијата за пенало...
Па пред да изедат премногу говна, нека постира некој линк за тој момент, и како романецо е држен за врат....

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
Ако е судијата крив, тоа е поради поништениот гол на Тони...

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Реален резултат на крајот, Романија можеше и да победи!

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
Точно. Иако еден од жабарите сепак беше во офсајд, Тони не беше.
Сега даваа анализа на тој момент на ХРТ2. Жабарот (незнам кој беше) и Романецот беа во линија, а Тони 0,31 метар надвор од офсајд.
Тоа нема врска веќе, резултатот не се менува. :salut:

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
реален резултат , италија не одигра на потребното ниво на крај и се спаси и да беше пенал панучи мислеше дека на рвање се наоѓа

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.562
Поени од реакции
5.556
Овој Донадони теле невидено бил, го става Квараљела а Бориело кој постигна дупло повеќе голови од него го чува на клупа, и на крај место да стави напад тој го пика Амбросини ццц....

А Замброта камен тешко Милан :) но сепак тој е прв избор во одбраната на Италија на секој му се случува да погреши.

maca_kaka'

тiƒosi јаossoηeјаo
Член од
6 октомври 2007
Мислења
3.515
Поени од реакции
640
италија не играше воопшто добро
некако неорганизирани се за разлика од романците што ги имаше насекаде низ теренот
ме разочараа премногу...и сега нема да ми е интересно европско без нив:(
само браво за одбранетиот пенал на буфон а за другите...:kesa:

Bratot

Стоик и Машкртник!
Член од
27 јануари 2007
Мислења
17.089
Поени од реакции
4.499
Само Буфон одигра на ниво. Другите се срамота за титулата што ја носат- Светски Шампиони.

Мизерија.

rossonerka

too good to be true
Член од
8 октомври 2007
Мислења
6.081
Поени од реакции
889
Натпреваров се игра на петок 13-ти,13-ти натпревар до сега на 13-тото европско првенство...За тој шо е суеверен де.:pos2:
До ова е си знам затоа Италијанциве малерозно играа :) Е сега ќе треба мноооогу среќа и добра игра на Италијанциве против Франција!

Али се гледа им фали Пипо, Донатели ќе се кае што не го зема ако му е :)

Член од
9 јуни 2008
Мислења
36
Поени од реакции
0
Италија мораше и требаше да тепа!!!
Според мене, резултатот не е реален (голот на Тони, опсадата на Италија кај голот на Романија, повампирениот голман Лобон)
Ќе речите дека Романциве имале пенал (ама шо не беше, според мене, то е друг муабет), се спасиле Италијанциве ова, она...
Но она аку беше пенал, тогаш шо беше она од Гросо!? Пенал,црвен и затвор за некого!? Дај не заебавајте...
Вие, анти-навивачи на актуелниот светски шампион, во себе знаете дека Италија требаше да победи...
Толку од мене...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom