Група Ц: Италија - Романија 13.јуни 18:00

Статус
Затворена за нови мислења.

Ddime

████████████████████
Член од
18 февруари 2007
Мислења
5.076
Поени од реакции
212
Овој Донадони теле невидено бил, го става Квараљела а Бориело кој постигна дупло повеќе голови од него го чува на клупа, и на крај место да стави напад тој го пика Амбросини ццц....
Неможе двајца коњи да играат(Тони и Бориело), мора еден од напаѓачите да биде доста подвижен. Касано отиде на местото на Дел Пиеро, а Кваљарела отиде место Каморанези(десно)

Грешката на Донадони беше во почетниот состав да ги стави Де Роси и Пирло...Италија исто ко да играше со 10играчи. Де Роси поред Пирло не се виде.

ЕДИТ-
Која ти е таа одбрана бе Донадони слепец еден. Со 4ца класични бекови !?
(освен Киелини кој има играно централно)

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.523
Поени од реакции
5.515
Одбраната на Италија без Неста и Канаваро е = 0

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Италија ме разочара.... немам друго што да кажам.

Член од
23 април 2008
Мислења
457
Поени од реакции
4
значи италијаниве немаат врска... стварно ме разочараа..
иначе сакам романците да идат, заслужуваат.

karan

бивш поет, плукач, вљубеник во слободата
Член од
31 мај 2006
Мислења
3.595
Поени од реакции
2.719
mnogu sum zadovolen moram da kazam
i od Italija I od Romanija...svetskite prvaci moze da si odat doma posle 4 dena.

CaMeC

Рамос - 4
Член од
18 јуни 2007
Мислења
2.266
Поени од реакции
10
Романија уште еднаш изненади сега против Италија и мислам дека заслужуваат да одат понатаму.

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.040
Поени од реакции
1.164
За Италија сум ама тешко дека ќе ја совладаат и романија.. со Донадони и групите нема да ги поминат.
Се плашев дека ова ќе се оствари

F

fantomX

Гостин
Италија или че отпадни одма, а ако помини гарант оди до финале а можи и да освои. Ген нивни жабарски ебаго...

Член од
18 септември 2007
Мислења
2.547
Поени од реакции
33
Многу ми е криво што Муту го утна пеналот, инаку уште сега ќе можевме да им кажеме CIAO на Италијанците!!!

Дефинитивно не заслужуваат да одат понатаму! Шампиони се, ама во глумење и преправање! :pov:

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Одбраната на Италија не личи на ништо на ова првенство, Пирло игра како без душа, фали плејмејкер и не може премногу да се очекува. Мислам дека Романија ќе ја победи Холандија во последното коло и ќе летнат и Италија и Франција.

Член од
19 септември 2005
Мислења
5.616
Поени од реакции
180
Многу ми е криво што Муту го утна пеналот, инаку уште сега ќе можевме да им кажеме CIAO на Италијанците!!!

Дефинитивно не заслужуваат да одат понатаму! Шампиони се, ама во глумење и преправање! :pov:
На темата за Група Ц разгледај и ќе сфатиш дека и не е толку лошо што Муту го утна пеналот...

John Doe

Not handsome enough to tempt me
Член од
29 мај 2007
Мислења
784
Поени од реакции
7
Што зборите бе луѓе? Разочарани од Италија?
Не гледате дека и беше наметната офанзивна игра што Италија никогаш и не играла така. Дури и тоа го изведе прекрасно, стави гол кој беше неправилно поништен им досудија и пенал на Романија а на Тони ниту еден а беше топнат од земја едно 4-5 пати.
Тибам судиите како да сакаат најголемите ѕвезди да се исфрлат од првенствово.. Уа уште еднаш. А за вас? Што ве разочара бе Италија? Ја гледавте ли утакмицата? Или зборувате онака ради филм?

Член од
20 октомври 2007
Мислења
208
Поени од реакции
5
Многу лоша форма прикажаа Италија дури можно беше да изгубат среќа што муту утна пенал.

F|eR

Мало смо се напили, пали смо у џбун!
Член од
7 јуни 2008
Мислења
2.006
Поени од реакции
393
John Doe Италија имаше одлични шанси и да ја реши утакмуцата уште во прво полувреме... Стварно ми е жал што ке испаднат ама Холандија ке игра со втор состав против романија... Јбг ајде да се надеваме дека ке ја одбраниме светската титула...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom