Верувај дека и Пирло, и Гатузо, и Амброзини и сите други кои се моментално во репрезантацијата би дале многу повеќе за нејзе отколку за тимот кај што играат, без разлика што во тимовите ги заработуваат парите!!Ајде утре еден икс како послден удар да не кажам “фаталити’’ и толку да им биде на Европсково,пошто ние во Милан имаме работа не може да губиме време на ова
Матераци заради недоволна физичка подготвеност, што беше евидентно и на првиот меч и затоа беше заменет на полувреме, а за Гатузо заради лошата партија, ама не се знае може повторно да ја добие довербата, за разлика од Амбро кој сигурно го изгуби местото за сметка на Де Роси.I pokraj toa sto iam pogolemi simpatii kon Romanija, a Italija nikako ne me uveri vo svojata igra i kvalitet na prviot natprevar, sepak mislam deka Zabarive ke pobedat. Tie se staeni pod imperativ i osven pobeda nisto drugo ne im vrsi rabota. Pritisokot e golem vrz kako vrz igracite, taka i vrz Donadoni, no mislam deka uspesno ke se spravat so nego. Rezultat ne bi mozel tocno da kazam no ke pobedat Italijanive so dva gola razlika (2-0 ili 3-1 po se izglea) ... !!!* :wink:
P.S. : A zaso gi nema vo sostavot Materazzi i Gattuso ??
Знам знам како иде тоа со мотивацијата,ама ама јас сум човек што не му чуе за Италија а од Милан легнав болен сезонава ради нив,не ме интересираат нивните желби и сакам да имаат еден изговор помалце ако евентуално не играат доброВерувај дека и Пирло, и Гатузо, и Амброзини и сите други кои се моментално во репрезантацијата би дале многу повеќе за нејзе отколку за тимот кај што играат, без разлика што во тимовите ги заработуваат парите!!
така е тренинг има на Миланело тој ден ќе го фатат целсе спремаат за 29ти!!
Епа јас сум човек на кој што му чуе и за Италија и за Милан.:smir:Знам знам како иде тоа со мотивацијата,ама ама јас сум човек што не му чуе за Италија а од Милан легнав болен сезонава ради нив,не ме интересираат нивните желби и сакам да имаат еден изговор помалце ако евентуално не играат добро
така е тренинг има на Миланело тој ден ќе го фатат цел
Да, баш тој со две леви лани во Баерн постигна 24 гола на 31 настап, а претходно во Фиорентина на 67 настапи постигна 47 гола. Изглеа све со лева ги давал, зашто нели нема десна.Ми се свига што ги пуштил Дел Пиеро и Киелини кој мислам дека ке владее во одбраната не ми се свига Лука Тони во нападот штознам човекот ко со 2 леви ми е
Абе многу е битен процентот на искористени топки.Да, баш тој со две леви лани во Баерн постигна 24 гола на 31 настап, а претходно во Фиорентина на 67 настапи постигна 47 гола. Изглеа све со лева ги давал, зашто нели нема десна.