Група Ц: Италија - Романија 13.јуни 18:00

Статус
Затворена за нови мислења.

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.690
Поени од реакции
48.908
Ајде утре еден икс како послден удар да не кажам “фаталити’’ и толку да им биде на Европсково,пошто ние во Милан имаме работа не може да губиме време на ова :)

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
I pokraj toa sto iam pogolemi simpatii kon Romanija, a Italija nikako ne me uveri vo svojata igra i kvalitet na prviot natprevar, sepak mislam deka Zabarive ke pobedat. Tie se staeni pod imperativ i osven pobeda nisto drugo ne im vrsi rabota. Pritisokot e golem vrz kako vrz igracite, taka i vrz Donadoni, no mislam deka uspesno ke se spravat so nego. Rezultat ne bi mozel tocno da kazam no ke pobedat Italijanive so dva gola razlika (2-0 ili 3-1 po se izglea) ... !!!* :wink:

P.S. : A zaso gi nema vo sostavot Materazzi i Gattuso ??

Точкест

I'm Awesome
Член од
25 јануари 2007
Мислења
7.641
Поени од реакции
457
За утакмицава кец голем колку што ми беше по Германски у трета година:)
волкав 1 мора да се покаже тоа жабарското, увек у 5до12 излегуваат од лајната:)

CurvaSud_Milan

rossoner4life
Член од
21 март 2008
Мислења
622
Поени од реакции
4
Ајде утре еден икс како послден удар да не кажам “фаталити’’ и толку да им биде на Европсково,пошто ние во Милан имаме работа не може да губиме време на ова :)
Верувај дека и Пирло, и Гатузо, и Амброзини и сите други кои се моментално во репрезантацијата би дале многу повеќе за нејзе отколку за тимот кај што играат, без разлика што во тимовите ги заработуваат парите!!

А овие момци не се спремни предвреме да напуштат, се спремаат за 29ти!!

I pokraj toa sto iam pogolemi simpatii kon Romanija, a Italija nikako ne me uveri vo svojata igra i kvalitet na prviot natprevar, sepak mislam deka Zabarive ke pobedat. Tie se staeni pod imperativ i osven pobeda nisto drugo ne im vrsi rabota. Pritisokot e golem vrz kako vrz igracite, taka i vrz Donadoni, no mislam deka uspesno ke se spravat so nego. Rezultat ne bi mozel tocno da kazam no ke pobedat Italijanive so dva gola razlika (2-0 ili 3-1 po se izglea) ... !!!* :wink:

P.S. : A zaso gi nema vo sostavot Materazzi i Gattuso ??
Матераци заради недоволна физичка подготвеност, што беше евидентно и на првиот меч и затоа беше заменет на полувреме, а за Гатузо заради лошата партија, ама не се знае може повторно да ја добие довербата, за разлика од Амбро кој сигурно го изгуби местото за сметка на Де Роси.

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.690
Поени од реакции
48.908
Верувај дека и Пирло, и Гатузо, и Амброзини и сите други кои се моментално во репрезантацијата би дале многу повеќе за нејзе отколку за тимот кај што играат, без разлика што во тимовите ги заработуваат парите!!
Знам знам како иде тоа со мотивацијата,ама ама јас сум човек што не му чуе за Италија а од Милан легнав болен сезонава ради нив,не ме интересираат нивните желби и сакам да имаат еден изговор помалце ако евентуално не играат добро

се спремаат за 29ти!!
така е тренинг има на Миланело тој ден ќе го фатат цел :)

CurvaSud_Milan

rossoner4life
Член од
21 март 2008
Мислења
622
Поени од реакции
4
Знам знам како иде тоа со мотивацијата,ама ама јас сум човек што не му чуе за Италија а од Милан легнав болен сезонава ради нив,не ме интересираат нивните желби и сакам да имаат еден изговор помалце ако евентуално не играат добро

така е тренинг има на Миланело тој ден ќе го фатат цел :)
Епа јас сум човек на кој што му чуе и за Италија и за Милан.:smir:

И јас легнав болен лани, ама легнав и 1994, и 2000, и 2002, и 2004, се до 2006!!:je::je::je:

А на 29ти ке трчаат околу терен во Виена!!!! :icon_bigg

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.040
Поени од реакции
1.164
За Италија сум ама тешко дека ќе ја совладаат и романија.. со Донадони и групите нема да ги поминат.

THE_PIRAT

Avanti Formica atomica!
Член од
14 февруари 2007
Мислења
2.508
Поени од реакции
79
Ми се свига што ги пуштил Дел Пиеро и Киелини кој мислам дека ке владее во одбраната не ми се свига Лука Тони во нападот штознам човекот ко со 2 леви ми е:toe:

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.523
Поени од реакции
5.515
Изгледа ќе фати клетвата од Пејо да отпаднат во групи ако не го земат ПИПО :D

CurvaSud_Milan

rossoner4life
Член од
21 март 2008
Мислења
622
Поени од реакции
4
Ми се свига што ги пуштил Дел Пиеро и Киелини кој мислам дека ке владее во одбраната не ми се свига Лука Тони во нападот штознам човекот ко со 2 леви ми е:toe:
Да, баш тој со две леви лани во Баерн постигна 24 гола на 31 настап, а претходно во Фиорентина на 67 настапи постигна 47 гола. Изглеа све со лева ги давал, зашто нели нема десна.:toe:

Bratot

Стоик и Машкртник!
Член од
27 јануари 2007
Мислења
17.089
Поени од реакции
4.499
Да, баш тој со две леви лани во Баерн постигна 24 гола на 31 настап, а претходно во Фиорентина на 67 настапи постигна 47 гола. Изглеа све со лева ги давал, зашто нели нема десна.:toe:
Абе многу е битен процентот на искористени топки.

Лука Тони е типичен егзекутор,ама дека пропушта и чисти ситуации тука нема збор.
Со право беше критикуван за мечот со Холандија. 2 сто процентни шанси пропушти.
За таква репутација на стрелец тоа е многу бедно.

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
И тука мислам дека ќе тепаат италија со 1-0.

DarthMakedon

Македонец
Член од
20 април 2008
Мислења
1.915
Поени од реакции
167
Италија треба да оди понатака затоа што ќе изгуби од интересност европсково

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.040
Поени од реакции
1.164
-------------------------Буфон------------------------

--Замброта-----Барзаљи--------Панучи--------Гросо---

--------Де Роси ---------Пирло-----------Гатузо------

----------Касано--------------------Ди Натале---------

---------------------------Тони------------------------

Според Livescore 4-3-2-1 формација со овие играчи во првиот тим.
ГИ нема Киелини и Дел Пиеро? Е ова не ми се верува.. ГО става Панучи на местото на Киелини а Ди Натале на Дел Пиеро.. А го нема и Аквилани..

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Добро, ама не очекувајте дека Италија ќе тепа така лесно и Романците ќе се трудат, не се они за фрлање.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom