Група Б | Јесенице | - ЕП Словенија 2013

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.782
Поени од реакции
44.020
А да им платиме ние на Црногорците да не играат? :D Само да тепаме 10+ прво и Литванија да заврши работа. :D И Србија да тепа денес, нормално.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.877
Поени од реакции
116.167
Дај нека тепа Летонија да не замараат сите со разни математики. Џабе е и да се поклопат сите други утакмици кога ние ќе изгубиме утре од Летонија. Ние сами не знаеме да си ја завршиме работата па од други ќе чекаме помош, свашта...

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.782
Поени од реакции
44.020
Како ќе се спасиме.Латвија ќе има 3 победи, Србија ќе мора да форсира победа утре над Црна Гора за 3та победа и Литванија ќе има 4 победи(Ако тепа вечер и утре). Ние и да тепаме ќе може да се сликаме.
Сума сумарум само сценарио Србија и Литванија да тепа се до крај и ние Латвија со 10 разлика.
Најлошо е вака да зависиш од друг. Пошто не бевме кадарни и со Црна Гора и со Босна да тепаме и да си ја завршиме работата сами.
--- надополнето: 8 септември 2013 во 19:18 ---
Латвија како е распуцана ме фаќа страв за утре.
Ќе се спасиме во смисла готово е за нас. Не ми се верува дека изигравме толку мизерно првенство, исклучок мечот со Србија. Очигледно на нашите повеќе им одговара кога играат од аутсајдерска позиција.

The xx

Russia state-affiliated bot. ☑️
Член од
8 април 2013
Мислења
7.128
Поени од реакции
13.464
Тепа Србија, продолжуваат маките..:D
Абе како се овие тврди Летонциве утре ќе не дотепаат мислам,и така нашиве се во нокдаун после денеска. Се надевам само во Бо да закачи едно 30 поени али и тогаш неможе се сам.

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Абе како се овие тврди Летонциве утре ќе не дотепаат мислам,и така нашиве се во нокдаун после денеска. Се надевам само во Бо да закачи едно 30 поени али и тогаш неможе се сам.
Абе нека се поклопат коцкиве други па ако одлучуваме ние ќе биде добро, во смисла што заслужуваат уште една шанса, Латвија е аурсајдер,ние бевме носители, искусни како што се фалеа, па нека докажат дали вредат. Само така ќе им биде заслужен пролазот, и така до сеа ништо не покажаа.
--- надополнето: 8 септември 2013 во 19:40 ---
Мене уште не ми е јасно како Црна Гора може да се смеша само со една победа утре да речиме над Србија, како може мини табела да се прави а таму Босна и Латвија да имаат бод повеќе од нас и Црна Гора. Која е користа од победата на Црна Гора утре?

The xx

Член од
8 април 2013
Мислења
7.128
Поени од реакции
13.464
Абе нека се поклопат коцкиве други па ако одлучуваме ние ќе биде добро, во смисла што заслужуваат уште една шанса, Латвија е аурсајдер,ние бевме носители, искусни како што се фалеа, па нека докажат дали вредат. Само така ќе им биде заслужен пролазот, и така до сеа ништо не покажаа.
според мене,имаа 2 меч топки со Црна Гора и Босна и двете ги посраа. Ако отидоаа да се пијанат во Стефан Браун тогаш нека им е на честа нивна.
А највеќе на федерацијата пошто се растури победничка екипа(Докузовски и Бенкардино)

Член од
19 февруари 2011
Мислења
622
Поени од реакции
764
Како ќе се спасиме.Латвија ќе има 3 победи, Србија ќе мора да форсира победа утре над Црна Гора за 3та победа и Литванија ќе има 4 победи(Ако тепа вечер и утре). Ние и да тепаме ќе може да се сликаме.
Сума сумарум само сценарио Србија и Литванија да тепа се до крај и ние Латвија со 10 разлика.
Најлошо е вака да зависиш од друг. Пошто не бевме кадарни и со Црна Гора и со Босна да тепаме и да си ја завршиме работата сами.
--- надополнето: 8 септември 2013 во 19:18 ---
Латвија како е распуцана ме фаќа страв за утре.
Е па затоа нема да се замараме со комбинаторика бидејќи ќе немаме никаква шанса,иако и овака е лудост Србите утре да играат против нивниот интерес(да изгубат)

Македонец

мразам патетика во натпис
Член од
12 февруари 2007
Мислења
3.928
Поени од реакции
3.814
Ни отиде и кошарката и ракометот у курац...ќе чекаме здравје нови генерации да го повторат успехот.....до тогаш уживајте. (y)

The xx

Член од
8 април 2013
Мислења
7.128
Поени од реакции
13.464
Е па затоа нема да се замараме со комбинаторика бидејќи ќе немаме никаква шанса,иако и овака е лудост Србите утре да играат против нивниот интерес(да изгубат)
Абе да ама и па и на Црна Гора не им треба никаква победа утре,ниедно сценарио не им одговара. Освен ако не се повампират сеа со Литванија па да тепаат.

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
http://www.mkd.mk/sport/kosharka/evrobasket-2013/srbite-ja-sovladaa-letonija-sega-ostanuva-i-nie-da-ja-dobieme-so-plus-10Сега, на избраниците на селекторот Алеш Пипан им останува утре да ги совладаат летонските кошаркари со најмалку 10 поени разлика што би ни обезбедило виза за вториот круг во Љубљана. Но, за да се случи тоа, Литванија ќе треба да ја победи Црна Гора во последниот меч од денешната програма како и босанскиот тим во натпреварот што ќе се одигра утре.

Нигде не се спомнува дека Србија мора да ја тепа Црна Гора.:unsure:

Prime

Оптимус
Член од
4 јули 2010
Мислења
6.146
Поени од реакции
8.110
Ау некој спомнал ракомет...кога ќе ми текни дека и таму ни е на повидок ваков дебакл(n)

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Update:
Кош разлика(во минус)
Босна - 7
Македонија - 3
Летонија - 5

Тоа значи дека САМО треба да ја тепаме Летонија и да тепаат Србија и Литванија :D
Ало шефе се гледа кош ралзика, помеѓу нас Латвија, Босна.Круг се прави од 3 репрезентации

B

Blade Torch

Гостин
Колку ми изгледа невозможно да ги тепаме струиве Латвија над 10 разлика , толку ми нема логика Србија да ја победи Црна Гора и да пренесе ПОМАЛКУ бодови понатаму .

Туку ајде како што кажа некој , да сме у игра и утре битно :pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom