ManUtdChampions
Lleyton Hewitt
- Член од
- 5 февруари 2009
- Мислења
- 32.782
- Поени од реакции
- 44.020
А да им платиме ние на Црногорците да не играат?
Само да тепаме 10+ прво и Литванија да заврши работа.
И Србија да тепа денес, нормално.
![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
Ќе се спасиме во смисла готово е за нас. Не ми се верува дека изигравме толку мизерно првенство, исклучок мечот со Србија. Очигледно на нашите повеќе им одговара кога играат од аутсајдерска позиција.Како ќе се спасиме.Латвија ќе има 3 победи, Србија ќе мора да форсира победа утре над Црна Гора за 3та победа и Литванија ќе има 4 победи(Ако тепа вечер и утре). Ние и да тепаме ќе може да се сликаме.
Сума сумарум само сценарио Србија и Литванија да тепа се до крај и ние Латвија со 10 разлика.
Најлошо е вака да зависиш од друг. Пошто не бевме кадарни и со Црна Гора и со Босна да тепаме и да си ја завршиме работата сами.
--- надополнето: 8 септември 2013 во 19:18 ---
Латвија како е распуцана ме фаќа страв за утре.
Абе како се овие тврди Летонциве утре ќе не дотепаат мислам,и така нашиве се во нокдаун после денеска. Се надевам само во Бо да закачи едно 30 поени али и тогаш неможе се сам.Тепа Србија, продолжуваат маките..![]()
Абе нека се поклопат коцкиве други па ако одлучуваме ние ќе биде добро, во смисла што заслужуваат уште една шанса, Латвија е аурсајдер,ние бевме носители, искусни како што се фалеа, па нека докажат дали вредат. Само така ќе им биде заслужен пролазот, и така до сеа ништо не покажаа.Абе како се овие тврди Летонциве утре ќе не дотепаат мислам,и така нашиве се во нокдаун после денеска. Се надевам само во Бо да закачи едно 30 поени али и тогаш неможе се сам.
според мене,имаа 2 меч топки со Црна Гора и Босна и двете ги посраа. Ако отидоаа да се пијанат во Стефан Браун тогаш нека им е на честа нивна.Абе нека се поклопат коцкиве други па ако одлучуваме ние ќе биде добро, во смисла што заслужуваат уште една шанса, Латвија е аурсајдер,ние бевме носители, искусни како што се фалеа, па нека докажат дали вредат. Само така ќе им биде заслужен пролазот, и така до сеа ништо не покажаа.
Е па затоа нема да се замараме со комбинаторика бидејќи ќе немаме никаква шанса,иако и овака е лудост Србите утре да играат против нивниот интерес(да изгубат)Како ќе се спасиме.Латвија ќе има 3 победи, Србија ќе мора да форсира победа утре над Црна Гора за 3та победа и Литванија ќе има 4 победи(Ако тепа вечер и утре). Ние и да тепаме ќе може да се сликаме.
Сума сумарум само сценарио Србија и Литванија да тепа се до крај и ние Латвија со 10 разлика.
Најлошо е вака да зависиш од друг. Пошто не бевме кадарни и со Црна Гора и со Босна да тепаме и да си ја завршиме работата сами.
--- надополнето: 8 септември 2013 во 19:18 ---
Латвија како е распуцана ме фаќа страв за утре.
Абе да ама и па и на Црна Гора не им треба никаква победа утре,ниедно сценарио не им одговара. Освен ако не се повампират сеа со Литванија па да тепаат.Е па затоа нема да се замараме со комбинаторика бидејќи ќе немаме никаква шанса,иако и овака е лудост Србите утре да играат против нивниот интерес(да изгубат)
Ало шефе се гледа кош ралзика, помеѓу нас Латвија, Босна.Круг се прави од 3 репрезентацииUpdate:
Кош разлика(во минус)
Босна - 7
Македонија - 3
Летонија - 5
Тоа значи дека САМО треба да ја тепаме Летонија и да тепаат Србија и Литванија![]()
Ало шефе се гледа кош ралзика, помеѓу нас Латвија, Босна.Круг се прави од 3 репрезентации