Е има разлика од Парагвај и Словачка до Мексико и Уругвај. Прво види ги составите. Првите две селекции немаат ниту една ѕвезда во тимот и сите играчи се сосема просечни. Ајде да кажеме дека тоа не игра никаква улога, пошто тимскиот дух владее. Да ги видиме игрите што ги прикажуваат досега. Нема коментар На Словачка ова им е деби на едно првенство под ова име и групите ги минаа доста среќно, па освен Хамшик другиве играчи се дрвесимо.... Плус ЈАР е многу поцврста репрезентација од Нов Зеланд и плус се домаќини. Така да, групата на Франција е далеку појака од онаа на ИталијаДа бе да така е...
Што има разлика од Парагвај и Словачка од една страна и Уругвај и Мексико од друга? Реално иако во групава бев за Франција да оди понатаму, не покажаа ништо. Инаку имаат боза група која секоја голема репрезентација каква што е и Француската би ја посакала.
Нема да ризикува Мексико да игра со Аргентина како пред 4 години. Тогаш Макси Родригез со извонредниот волеј ги реши, така да никој од не посакува да се падне Мексико со Аргентина, особено ние фановите на Мексико. Ако завршат први ќе имаат многу полесен противник Кореја/Грција/Нигерија и мислам дека таа шанса не треба да се пропушти. Жал ми е што не игра Гвардадо, ама мислам дека и без него Мексико може да ја совлада репрезентацијата на Уругвај. ВИВА МЕКСИКО!!!Ставајте Се што имате на Уругвај - Мексико за хикс, дал жена, дал деца, дал куче, куќа, швалерка, сеедно, и уз пут, уз пифце и мезе дур гледате како правите пари, мафтајте и на Франција. :tv:
Уфф што ми е мило шо испаднаа.
Фаќајте сеири,ајде фаќајте :baeh:Франција кога паѓа, паѓа со стил.
Боби маслинки не чека.Фаќајте сеири,ајде фаќајте :baeh: