Група А (Јужна Африка, Мексико, Уругвај, Франција)

Статус
Затворена за нови мислења.

ACHQ

hawk
Член од
18 јули 2009
Мислења
702
Поени од реакции
73
Колку ми е само мерак кога некоја голема репрезентација ке изгуби или ке киксне. Шпанија & Франција :vozbud:

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.900
Поени од реакции
73.082
Да бе да така е...
Што има разлика од Парагвај и Словачка од една страна и Уругвај и Мексико од друга? Реално иако во групава бев за Франција да оди понатаму, не покажаа ништо. Инаку имаат боза група која секоја голема репрезентација каква што е и Француската би ја посакала.
Е има разлика од Парагвај и Словачка до Мексико и Уругвај. Прво види ги составите. Првите две селекции немаат ниту една ѕвезда во тимот и сите играчи се сосема просечни. Ајде да кажеме дека тоа не игра никаква улога, пошто тимскиот дух владее. Да ги видиме игрите што ги прикажуваат досега. Нема коментар :) На Словачка ова им е деби на едно првенство под ова име и групите ги минаа доста среќно, па освен Хамшик другиве играчи се дрвесимо.... Плус ЈАР е многу поцврста репрезентација од Нов Зеланд и плус се домаќини. Така да, групата на Франција е далеку појака од онаа на Италија :)
Ставајте Се што имате на Уругвај - Мексико за хикс, дал жена, дал деца, дал куче, куќа, швалерка, сеедно, и уз пут, уз пифце и мезе дур гледате како правите пари, мафтајте и на Франција. :tv:

Уфф што ми е мило шо испаднаа.
Нема да ризикува Мексико да игра со Аргентина како пред 4 години. Тогаш Макси Родригез со извонредниот волеј ги реши, така да никој од не посакува да се падне Мексико со Аргентина, особено ние фановите на Мексико. Ако завршат први ќе имаат многу полесен противник Кореја/Грција/Нигерија и мислам дека таа шанса не треба да се пропушти. Жал ми е што не игра Гвардадо, ама мислам дека и без него Мексико може да ја совлада репрезентацијата на Уругвај. ВИВА МЕКСИКО!!!

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
Мексико заслужено дојде до 3те бодови.....ги надиграа Французите.....многу лошо издание на Францика годинава......

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.319
Поени од реакции
2.846
Мексико повеќе од заслужено си освои 3 бода, французите не заслужуваат да одат понатака со играта. Во оваа група според играта треба да одат Уругвај и Мексико, се надевам дека ќе остане така, иако сакав Франција и мексоко да одат сепак Уругвајците подобро изиграа и заслужија да одат понатака.

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Мексико-Уругвај не верувам да заврши нерешено затоа што победникот од натпреварот ке ја избегне Аргентина.
Мислам дека и двете репрезентации имаат шанси за победа и дека ке гледаме интересен меч. :toe:

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Французите ке мора да победат со најмалце 4 гола разлика,а на натпреварот Мексико-Уругвај да има победник.Тешко дека ке се случи тоа...

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Колку само ми е мерак што мексико победи вчера :)

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Ањелка лета дома. „Еби се во г'з кучкин сине“ му рекол на Доменеш на полувремето со Мексико и сега ова е насловна во Л'Екип.

Без Ањелка немаа шанси сега тој беше клучот за успехот... :kesa:

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.770
Поени од реакции
9.891
Фудбалскиот репрезентативец на Франција, Никола Анелка е исклучен од нациналниот тим на Светското првенство во Јужна Африка поради тоа што на полувремето на натпреварот меѓу Франција и Мексико го навредил селекторот Рејмонд Доменек со многу непријатни и вулгарни зборови, а подоцна одбил да му се извини, соопшти денеска Француската фудбалска федерација (ФФФ).
Претседателот на ФФФ, Пјер Ескалат побарал од Анелка да му се извини на селекторот, но тој одбил.
- Соочени со фактот дека Анелка одби јавно да се извини, претседателот на ФФФ со согласност од селекторот и комплетниот стручен штаб одлучи да го исклучи Анелка од репрезентацијата, се наведува во соопштението на федерацијата.
Анелка уште вечерва ќе го напушти кампот на француската репрезентација.

:tv: Па фала богу,ја шамар би му акнал..

Н

'Никола'

Гостин
Фаќајте сеири,ајде фаќајте :) :baeh:
Боби маслинки не чека.:pos::pos:
Шала на страна, жалосно е ова што се случува. Сепак е голема репрезентација, не смеат вакви инциденти да си дозволат. Жал ми е за Рибери, да не му пренесат негативна енергија.:)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom