Друже ... Франција да ја имаше истата група на Италија... прво место ќе завршеше и покрај Доменех на клупата и составите вадени од Хороскопот негов!Е што сакам и Италија да го доживее истото... не дека ги мрзам, али и они исто како и ФрАнција немаат никаква игра,а увек се провлекуваат,барем до osmina-finale
Доменех е никаков тренер апсолутно,али поред се мислам дека главниот проблем е ова http://www.sitel.com.mk/dnevnik/sp-2010/francija-kako-severna-koreja-kritika-za-reprezentacijataДруже ... Франција да ја имаше истата група на Италија... прво место ќе завршеше и покрај Доменех на клупата и составите вадени од Хороскопот негов!
Да бе да така е...Друже ... Франција да ја имаше истата група на Италија... прво место ќе завршеше и покрај Доменех на клупата и составите вадени од Хороскопот негов!
Дет мејк ту оф ас.Уфф што ми е мило шо испаднаа.
Додека сите други репрезентации се спремаат за фудбал... он ги праќа нив на биатлон триатлон и НА Алпите да скијаат.... па нормален ли е?Доменех е никаков тренер апсолутно,али поред се мислам дека главниот проблем е ова http://www.sitel.com.mk/dnevnik/sp-2010/francija-kako-severna-koreja-kritika-za-reprezentacijata
Мексико и Уругвај се реално многу подобри репрезентации од Парагвај и Словачка .. ииии баш групата во која беше Франција ни малце не е лесна.. Имаш тим како Уругвај кој игра инзворедно незнам колку пратеше но прекрасно изигра, Ј. Африка домаќин на првенството и не е баш лесно да играш против домаќинот иако уште не играле и на крај Мексико за кој и навивам не дека сум за Мексико и незнам што али Мексико изигра убаво и против Ј.Африка за штета не победиа и имаа чист гол кој им го поништија и сеа со Франција изиграа мн добро и понатаму ако продолжат да ја прикажуваат ова игра далеку ќе стигнат на ова светско имаат добри млади играчи искомбинирани со поискусни и како и да е не групата и баш лесна како онаа на Италија ..Да бе да така е...
Што има разлика од Парагвај и Словачка од една страна и Уругвај и Мексико од друга? Реално иако во групава бев за Франција да оди понатаму, не покажаа ништо. Инаку имаат боза група која секоја голема репрезентација каква што е и Француската би ја посакала.
OК, на изглед на Италија групата личи на полесна ама ако се размисли не е баш така. Го имаш еден Парагвај кој глатко се пласира на СП, додека Уругвај едвај заврши петти и играше бараж меч со Костарика (да не спомнувам дека и таму не се прославија, односно се провлекоа). Ја имаш Словачка која заврши прва во својата квалификациска група и Мексико кој беше втор во КОНКАКАФ зоната зад САД. Единствено би им дал мала предност на африканциве над аматерите од Нов Зеланд.Мексико и Уругвај се реално многу подобри репрезентации од Парагвај и Словачка .. ииии баш групата во која беше Франција ни малце не е лесна.. Имаш тим како Уругвај кој игра инзворедно незнам колку пратеше но прекрасно изигра, Ј. Африка домаќин на првенството и не е баш лесно да играш против домаќинот иако уште не играле и на крај Мексико за кој и навивам не дека сум за Мексико и незнам што али Мексико изигра убаво и против Ј.Африка за штета не победиа и имаа чист гол кој им го поништија и сеа со Франција изиграа мн добро и понатаму ако продолжат да ја прикажуваат ова игра далеку ќе стигнат на ова светско имаат добри млади играчи искомбинирани со поискусни и како и да е не групата и баш лесна како онаа на Италија ..
Мексико речиси има обезбеден пласман и во случај на пораз освен ако африканците не ја демолираат Франција со 3-4 гола разлика(тешко за верување). Едноставно не им се исплати да калкулираат за X и да играат со Аргентина во следната рунда (со нерешено се втори, исто како и со пораз). Според мене, тие би се обиделе да победат и да ја избегнат Аргентина во 1/8 финалето.Ставајте Се што имате на Уругвај - Мексико за хикс, дал жена, дал деца, дал куче, куќа, швалерка, сеедно, и уз пут, уз пифце и мезе дур гледате како правите пари, мафтајте и на Франција. :tv:
Уфф што ми е мило шо испаднаа.
За ова си у право, не е баш сигурен икс. Не е исто дали ќе играш со Арг или со останатата боранија од таа група (може да влезе било кој).Мексико речиси има обезбеден пласман и во случај на пораз освен ако африканците не ја демолираат Франција со 3-4 гола разлика(тешко за верување). Едноставно не им се исплати да калкулираат за X и да играат со Аргентина во следната рунда (со нерешено се втори, исто како и со пораз). Според мене, тие би се обиделе да победат и да ја избегнат Аргентина во 1/8 финалето.