old_School_mk
Програмер, гејмер, psy-trance уживател
- Член од
- 11 август 2009
- Мислења
- 6.162
- Поени од реакции
- 5.944
За single-плеерот кампањата во Battlefield 3 процесорот нема многу голема улога. Али твојот сепак е преслаб 

Со добро ладење и напојување немаш гајле, и да го намали ќе го намали 2-3 години т.е. на пр си го купил компјутерот во 2009 и тој наместо да ти работи до 2020 ќе ти работи до 2018, а сигурно дотогаш ќе ја смениш машинатаКолку што знам ако го оверклокнам процесорот 50 % се намалува работниот век... освем тоа ова видео е Slide Show... а и процесорот е 4200+, мојот е 4400+ :/
Јас најдов на youtube видео со истиот процесор како твојот само клокнат на 2.6ghz и со гтс450. Но на Call of duty World at War...и идеше доста добро.Колку што знам ако го оверклокнам процесорот 50 % се намалува работниот век... освем тоа ова видео е Slide Show... а и процесорот е 4200+, мојот е 4400+ :/
Многу читаш Војводо! Да не си оверклокнат ти?Јас најдов на youtube видео... јас сум гледал....P.S. Ѕирнав и на други форуми....имам прочитано дека...
Засега немам потреба од клокање бидејќи имам turbo boost modeМногу читаш Војводо! Да не си оверклокнат ти?![]()
super si napravilДечки... баксуз LVL: 99 сум...GTS450 е немало од ASUS... лол ! Била од некоја си фирма AFOX... и е порачав за петок ASUS HD 6770 1 GB GDDR5... PCI Express 2.1 е... ќе прави ли проблем? (Мојот беше PCI Express 1.1 x16) БТВ. цена е 6150
![]()
Како што ти вика Бате Милета, уште подобар избор си направил. Бидејќи појака е хд6770 од гтс450. За 2.1 pci-e нема да имаш проблеми со оваа картичка... но би имал со картичките од ХД69xx. Иначе.. а напојување??Дечки... баксуз LVL: 99 сум...GTS450 е немало од ASUS... лол ! Била од некоја си фирма AFOX... и е порачав за петок ASUS HD 6770 1 GB GDDR5... PCI Express 2.1 е... ќе прави ли проблем? (Мојот беше PCI Express 1.1 x16) БТВ. цена е 6150
![]()
Ни вијагра нема да помогне овдекаКако што ти вика Бате Милета, уште подобар избор си направил. Бидејќи појака е хд6770 од гтс450. За 2.1 pci-e нема да имаш проблеми со оваа картичка... но би имал со картичките од ХД69xx. Иначе.. а напојување??
И да... ќе заборавев... мислам дека процесорот и графичката ќе бидат како, 70 годишен дедо и девојка од 25 години. Ќе мора вијагра!! или да и се најде некој момак од 25 години и за нејзе.
Мислам дека ме сфати![]()
Абе со вијагра дедото ќе изврши колку толку нешто...али пак неможе исто да ја задоволи девојката како што може млад момакБаксуз или среќник? Немогуче... бтв. за момак и девојка од 25 години во мала куќа немојт да живејат
Сигурно поголемо паковање вијагра ќе му дајме на дедово... 20 % (ако држит)
А напојување нзм колку имам, ако треба подобро... ќе земам
![]()
Еве што му предлагаат на еден тип што сака да стави HD5770 на истото напојување како твоето :/Го отворив куќиштево... и... хД 400w е мајке миА за конекторите имам слика... еве
БТВ. чаре?
![]()