old_School_mk
Програмер, гејмер, psy-trance уживател
- Член од
- 11 август 2009
- Мислења
- 6.157
- Поени од реакции
- 5.933
За single-плеерот кампањата во Battlefield 3 процесорот нема многу голема улога. Али твојот сепак е преслаб
Со добро ладење и напојување немаш гајле, и да го намали ќе го намали 2-3 години т.е. на пр си го купил компјутерот во 2009 и тој наместо да ти работи до 2020 ќе ти работи до 2018, а сигурно дотогаш ќе ја смениш машинатаКолку што знам ако го оверклокнам процесорот 50 % се намалува работниот век... освем тоа ова видео е Slide Show... а и процесорот е 4200+, мојот е 4400+ :/
Јас најдов на youtube видео со истиот процесор како твојот само клокнат на 2.6ghz и со гтс450. Но на Call of duty World at War...и идеше доста добро.Колку што знам ако го оверклокнам процесорот 50 % се намалува работниот век... освем тоа ова видео е Slide Show... а и процесорот е 4200+, мојот е 4400+ :/
Многу читаш Војводо! Да не си оверклокнат ти?Јас најдов на youtube видео... јас сум гледал....P.S. Ѕирнав и на други форуми....имам прочитано дека...
Засега немам потреба од клокање бидејќи имам turbo boost mode )Многу читаш Војводо! Да не си оверклокнат ти?
super si napravilДечки... баксуз LVL: 99 сум... GTS450 е немало од ASUS... лол ! Била од некоја си фирма AFOX... и е порачав за петок ASUS HD 6770 1 GB GDDR5... PCI Express 2.1 е... ќе прави ли проблем? (Мојот беше PCI Express 1.1 x16) БТВ. цена е 6150
Како што ти вика Бате Милета, уште подобар избор си направил. Бидејќи појака е хд6770 од гтс450. За 2.1 pci-e нема да имаш проблеми со оваа картичка... но би имал со картичките од ХД69xx. Иначе.. а напојување??Дечки... баксуз LVL: 99 сум... GTS450 е немало од ASUS... лол ! Била од некоја си фирма AFOX... и е порачав за петок ASUS HD 6770 1 GB GDDR5... PCI Express 2.1 е... ќе прави ли проблем? (Мојот беше PCI Express 1.1 x16) БТВ. цена е 6150
Ни вијагра нема да помогне овдекаКако што ти вика Бате Милета, уште подобар избор си направил. Бидејќи појака е хд6770 од гтс450. За 2.1 pci-e нема да имаш проблеми со оваа картичка... но би имал со картичките од ХД69xx. Иначе.. а напојување??
И да... ќе заборавев... мислам дека процесорот и графичката ќе бидат како, 70 годишен дедо и девојка од 25 години. Ќе мора вијагра!! или да и се најде некој момак од 25 години и за нејзе.
Мислам дека ме сфати
Абе со вијагра дедото ќе изврши колку толку нешто...али пак неможе исто да ја задоволи девојката како што може млад момакБаксуз или среќник? Немогуче... бтв. за момак и девојка од 25 години во мала куќа немојт да живејат Сигурно поголемо паковање вијагра ќе му дајме на дедово... 20 % (ако држит) А напојување нзм колку имам, ако треба подобро... ќе земам
Еве што му предлагаат на еден тип што сака да стави HD5770 на истото напојување како твоето :/Го отворив куќиштево... и... хД 400w е мајке ми А за конекторите имам слика... еве БТВ. чаре?