Тикви4ка
Нарцис со сина крв
- Член од
- 1 март 2007
- Мислења
- 3.134
- Поени од реакции
- 273
е нееее... тебе ќе ти се тргаат... ти будала си или штоИ јас го поддржувам воведувањето на кружни текови, правилата ми се јасни, а приметувам дека ''странците'' кои доаѓаат летово ги познаваат правилата, но нашиве се табула раса, општо во сообраќајната култура.
Еве пример јас ќе ти дадам денес што мене ми се деси. Излегувам со колата (на 2мин од центар живеам) со намера да излезам од град и да одам до Маврово. Прва кривина влегувам на булевар, еден пред мене се вклучува без трепкач и ми сече пат, по 20 метри пак човекот се исклучува без трепкач. Стигам на семафор, еден паркиран ми отвора врата, ќе го соберев сосе врата и нозете ќе му ги искршев. Влегувам потоа во кружен тек и друг тип ми сече пат иако сум внатре во кружниот тек и потоа една просто невозможна ситуација, комби сака да претекнува некој трактор ваљда и влегол на половина во моја лента, јас блендирај свири да се тргне, не бе брат, нејќе да чуе и си се тргнав со двете тркала на неасфалтираниот пат.
Сообраќајот во Гостивар е тотален хаос, катастрофа.
него баталите тоа
се договараме да се собереме најверојатно недела околу 7/8 сатот на кафе муабет најверојатно во енерџи... сите сте поканети кој сака вратата му е отворена... кога ќе биде кафе муабетот поточно ќе пише некој од децава...
поз