Гостивар - Градот на Вардар

Тикви4ка

Нарцис со сина крв
Член од
1 март 2007
Мислења
3.134
Поени од реакции
273
и пак и пак и пак... КОНСТРУКЦИЈАТА Е ГЛУПА....

патем прашање за сите вас.... дали би отишле со девојка во тоа такоречи кино???
а за женските што ги нема ниту една на темава: дали би отишле сами во тоа такоречи кино???

јас не би се осудила ни за миљон години да појдам сама, а ебати киното ако треба да собереш цела тајфа за да одиш на раат да погледаш некој филм со кинески тајтал или за борбите на учките

Justice for All

Tempus fugit
Член од
17 јули 2008
Мислења
1.372
Поени од реакции
85

а за женските што ги нема ниту една на темава: дали би отишле сами во тоа такоречи кино???

јас не би се осудила ни за миљон години да појдам сама, а ебати киното ако треба да собереш цела тајфа за да одиш на раат да погледаш некој филм со кинески тајтал или за борбите на учките
:pos::pos:

„Од блиската Македонска историја“. Тоа ќе биде документарец.

п.с. Е добро... што ќе ти направат ако одиш сама? Ти до толку несигурна се осеќаш во градов???

La Española

Лекот е отров!
Член од
1 февруари 2007
Мислења
1.808
Поени од реакции
556

Кај и да е тајфа ќе ти треба и од дома да мрднеш...

В

Вори

Гостин
Тикво ако си тука да ти соопштам.Д Грејт и Џекси не иделе,нино и Бране исто така.Ја стефан и Аце сме само.

Тикви4ка

Нарцис со сина крв
Член од
1 март 2007
Мислења
3.134
Поени од реакции
273
ѓ
:pos::pos:

„Од блиската Македонска историја“. Тоа ќе биде документарец.

п.с. Е добро... што ќе ти направат ако одиш сама? Ти до толку несигурна се осеќаш во градов???
да видам... мммм... ништо посебно.... истото што можат да ти го направат и во парк, и низ град и секаде....
да во градов не се осеќам ни малку сигурно... ваљда тоа е една од причините што постојано носам солзавец со мене и што го имам употребено неколку пати

La Española

Лекот е отров!
Член од
1 февруари 2007
Мислења
1.808
Поени од реакции
556
Аман бе вие Палестина го напраивте Гостивар :)
Ноуп, не го правам.
Само мене доволно ми е збор да ми преречат по улица, или да се лигават на карши маса ако сум седната ја на друга маса ко женско да не виделе... Или редовно со кола да смалуваат брзина и извртат вратовите и довикуваат нешто кога поминуваат покрај женско исто ко женска индивидуа да не виделе... И така натаму...
Се надевам ќе се мењава тоа...

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
Ноуп, не го правам.
Само мене доволно ми е збор да ми преречат по улица, или да се лигават на карши маса ако сум седната ја на друга маса ко женско да не виделе... Или редовно со кола да смалуваат брзина и извртат вратовите и довикуваат нешто кога поминуваат покрај женско исто ко женска индивидуа да не виделе... И така натаму...
Ондак кај тебе е проблемот што лесно наседнуваш на провокации :)

Justice for All

Tempus fugit
Член од
17 јули 2008
Мислења
1.372
Поени од реакции
85
Ноуп, не го правам.
па сеа добро, прости се, што да прајме. да не излагаме од дома?
ѓ
да видам... мммм... ништо посебно.... истото што можат да ти го направат и во парк, и низ град и секаде....
да во градов не се осеќам ни малку сигурно... ваљда тоа е една од причините што постојано носам солзавец со мене и што го имам употребено неколку пати
Are you serious????
ова мора да ми го покажеш:vozbud:.... ама не да го испробаш на мене.:icon_lol:

La Española

Лекот е отров!
Член од
1 февруари 2007
Мислења
1.808
Поени од реакции
556
Ондак кај тебе е проблемот што лесно наседнуваш на провокации :)

Ја не наседнувам на провокации, за разлика од повеќето ја ни им враќам ни им преречувам- ги игнорирам едноставно.
Ама ситуациите се глупи и непожелни. Сфаќаш или да земам да цртам?
Биди женско ајде и стави се во тие ситуации.

Сакам бе да излезам и да не се плашам низ град, бев во Гевгелија на два пати по 4 дена,и сама во 4-5 сатот се враќав дома по улици сокаци, а сама со другарка ми цела вечер низ цел град...

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
Ја не наседнувам на провокации, за разлика од повеќето ја ни им враќам ни им преречувам- ги игнорирам едноставно.

Сакам бе да излезам и да не се плашам низ град, бев во Гевгелија на два пати по 4 дена,и сама во 4-5 сатот се враќав дома по улици сокаци, а сама со другарка ми цела вечер низ цел град...
А што да правиме со нив? Ајде нацртај ако можеш ...
Јас знам многу женски што немаат никаков проблем, само се зависи во кој филм живееш.

Justice for All

Tempus fugit
Член од
17 јули 2008
Мислења
1.372
Поени од реакции
85

Убаво правиш,
и јас би играл така.
Ама, само да ти кажам. Истото би можело да ти се случи и во Њујорк. Сеа добро нема на Менхетн, ама иди Бронкс, Куинс... Едноставно, градов е како лошо маало. Проблематично.
Ама пак, не треба толку сериозно да ги сваќаш овие провокации. Еден куп пилиштарци што инаку не би гукнале на женско се собрале в тајфа и си даваат храброст еден на друг.

Тикви4ка

Нарцис со сина крв
Член од
1 март 2007
Мислења
3.134
Поени од реакции
273
Are you serious????
ова мора да ми го покажеш:vozbud:.... ама не да го испробаш на мене.:icon_lol:
уживај ќе ти го покажам...
него не е работата дал наседнуваш или не наседнуваш на провокации... работата е што не се осеќаш сигурно кога излегуваш сама... ебате животот ако ти треба друштво за секое одење некаде... почнувам да се осеќам ко инвалид...

Кај и да е тајфа ќе ти треба и од дома да мрднеш...
ти дејко идеш утре сигурно???

Justice for All

Tempus fugit
Член од
17 јули 2008
Мислења
1.372
Поени од реакции
85
ок, види, ова е веќе озбилна работа. До овој степен да сте преплашени ова мене не ми се верува. Не би сакал утре ќерка ми да го има истиот проблем.
Добро, зошто? Се случило нешто? Била некоја нападната или нешто?
Зашто никој ништо не превзема во врска со ова?

Тикви4ка

Нарцис со сина крв
Член од
1 март 2007
Мислења
3.134
Поени од реакции
273
ок, види, ова е веќе озбилна работа. До овој степен да сте преплашени ова мене не ми се верува. Не би сакал утре ќерка ми да го има истиот проблем.
Добро, зошто? Се случило нешто? Била некоја нападната или нешто?
Зашто никој ништо не превзема во врска со ова?
чоек на кој свет живиш???
немора да те нападнат.. доволно е да те преплашат...
и викаш да се превземе нешто??? и самиот имаш видено племено да задира наши девојчиња, а цајкани од преку улица да пукаат сеир...
кога ти си задирал шиптарки кажи ми??? или кога ти си се убацавал на шиптарки во албанска дискотека???

Kajgana Shop

На врв Bottom