Горан Пандев

Go2bed

Vasilij Zajcev
Член од
2 март 2005
Мислења
972
Поени од реакции
13
Bale82 напиша:
Добро со цел памет мислите дека Арсенал ке плати толку многу пари... онака патриотски да гледаме посакуваме таков трансфер ама 12 М уффффф премногу е мислам ако го споредиме со 25 годишниот Роситски а него го платија само 6.8М фунти во превод некаде околу 9-10 М евра стварно нема смисол сето ова.
ајде бале "македонче"...почни да плукаш...само тоа знаеме...место да бидеме среќни заради ова ние одма нешто мрчиме.....

ЧИСТА ПЕТКА ЗА ТЕБЕ

Член од
21 мај 2006
Мислења
51
Поени од реакции
1
Така, само напред!!! Па за година до две и Анри да го потиснеш. Да видат дека и кај нас има нешто со што може да се гордееме!!

sonne

војвода
Член од
26 мај 2006
Мислења
2.664
Поени од реакции
123
pa zosto da ne,si zaminuva reyes i mu treba lev ofanziven igrac(mislam igrac koj igra so leva i ofanzivno)pa zosto da ne:videte:berbatov vo totenham,vidik vo man.utd....zosto da ne pandev vo Arsenal toj e silno igraciste pa so mladiot tim na wenger ke se sofpadne odlicno i nasiot pandev.
ke vidime ama mislam deka toj e bas za toj tim:mladi talentirani igraci

5PY_14

чатал
Член од
22 мај 2006
Мислења
118
Поени од реакции
0
pandev vo ARSENAL interesno neli?
Pandev&henry
busejne :icon_lol:

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.223
Поени од реакции
34.514
5PY_14 напиша:
pandev vo ARSENAL interesno neli?
Pandev&henry
busejne :icon_lol:
Не сонувајте... Знам дека сите го посакуваме, ама и сам си кажа дека нема шанса да оди во Арсенал.

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
Bale82 напиша:
Добро со цел памет мислите дека Арсенал ке плати толку многу пари... онака патриотски да гледаме посакуваме таков трансфер ама 12 М уффффф премногу е мислам ако го споредиме со 25 годишниот Роситски а него го платија само 6.8М фунти во превод некаде околу 9-10 М евра стварно нема смисол сето ова.
Бале, кога одат луѓето на пазар да купат нешто, прашуваат од каде е, потеклото, квалитетот...Такви работи. У фудбалот, трансферот на фудбалери е сличен: Пандев од Македонија не би се продал за повеке од 1.000.000 евра. Ама италијанската лига е ценета, и затоа има цена 12.000.000 евра. Германија е далеку од Италија на фудбалската берза. Ова од искуство во такви работи ти го кажувам. И затоа има смисол.

Bale82

Bwagojce
Член од
22 април 2005
Мислења
227
Поени од реакции
4
strumics напиша:
Бале, кога одат луѓето на пазар да купат нешто, прашуваат од каде е, потеклото, квалитетот...Такви работи. У фудбалот, трансферот на фудбалери е сличен: Пандев од Македонија не би се продал за повеке од 1.000.000 евра. Ама италијанската лига е ценета, и затоа има цена 12.000.000 евра. Германија е далеку од Италија на фудбалската берза. Ова од искуство во такви работи ти го кажувам. И затоа има смисол.
Бато ти ми споредуваш еден Роситцки со со нашиот Горанчо па незнам со да тикажам јас стварно го ценам како играч и дека е македоне кој ке направи бум ама да ми го споредуваш со некој како Роситсцки нема шаснси чоекот ќе биде алфа и омега во секој тим шо ке влези да игра.
Немојте стварно погрешно да ме сватите јас премногу го поштовам Пандев ама да има толкав трансфер нема шанси да е за две до три години да го прифајќам ама сеа мислам дека е премногу...

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
Bale82 напиша:
Бато ти ми споредуваш еден Роситцки со со нашиот Горанчо па незнам со да тикажам јас стварно го ценам како играч и дека е македоне кој ке направи бум ама да ми го споредуваш со некој како Роситсцки нема шаснси чоекот ќе биде алфа и омега во секој тим шо ке влези да игра.
Немојте стварно погрешно да ме сватите јас премногу го поштовам Пандев ама да има толкав трансфер нема шанси да е за две до три години да го прифајќам ама сеа мислам дека е премногу...
Не си ме разбрал: Не е до играчот туку до лигата од која доаѓа. Ако се продаваше Росицки од Италија, од серија А многу повисока цена ке имаше. самиот квалитет на лигата влијае на цената.

CopyOfDeath

Die Die My Darling!!!
Член од
30 ноември 2005
Мислења
4.186
Поени од реакции
48
strumics напиша:
Не си ме разбрал: Не е до играчот туку до лигата од која доаѓа. Ако се продаваше Росицки од Италија, од серија А многу повисока цена ке имаше. самиот квалитет на лигата влијае на цената.
iиначе да ви кажам дека Струмицс е во Беласица и беше еден од виновните за трансферо на Пандев Во италија фала многу

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
Росицки веќе и официјално потпиша за Арсенал. Но за потпишувањето на Пандев ништо не се пишува ниту глас некој да се чуе. Попусто се радувавме дека ќе го видиме Пандев во Лигата на Шампионите. Така стојат работите со нашиве играчи ќе излезе веста на површина па после многу тешко се преговара и се склучува договор. Башка сега на светско некој може ќе се докаже па ќе му рипне рејтингот и Пандев ќе отпадне. Здрајве да се надеваме дека ако ништо друго ќе оди у Вердер Бремен и тие не се лош тим, а играат директно у Лига Шампиони :wink:

sonne

војвода
Член од
26 мај 2006
Мислења
2.664
Поени од реакции
123
pandev,thierry,van persie...ke bide ubistven napad,ke potpise za nekolku dni....ako ne potpise pandev na "fly emirets" ke dojde sedorf... wenger go bara real..a toj pandev...
da se nadevame deka nasiot goki ke zaigra vo tim sto ke napravi bum..kako Arsenal godinava...od nego si zavisi.
inaku site posakuvame da zaigra so henry za da vidime koj e podobar:))

Гижо

че о надрва
Член од
13 март 2005
Мислења
9.074
Поени од реакции
142
бегај бе каков вердер, таму нема да заигра, класниќ и клосе се таму укопани у првиот тим

Bale82

Bwagojce
Член од
22 април 2005
Мислења
227
Поени од реакции
4
Гижо напиша:
бегај бе каков вердер, таму нема да заигра, класниќ и клосе се таму укопани у првиот тим
Mислам дека Клосе ќе си бега па затоа барат некој кој ќе го замени ... мислам деке добра опција би му била тоа во Германија нема да зажали подобро ќе со помине отколку да остане во Италија

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
poinakov e smekot koa se igra vo italija ili vo spanija i anglija a germanija nekako bledo e a da si priznaeme ne e naj popularna liga.A za posetenost najposetena e .Ako ne odi vo Arsenal neka ostane vo lazio ke si izgradi i tim okolu nego a ke ima i respekt i prvotimski status

Гижо

че о надрва
Член од
13 март 2005
Мислења
9.074
Поени од реакции
142
ке изградиат тим околу него за куп уефа, немаат средства да прават којзнае каков тим, ке ја прифатат секоја поголема понуда што доаѓа за него

Kajgana Shop

На врв Bottom