Голи Вести

Член од
4 јули 2008
Мислења
6.134
Поени од реакции
1.896
Каков глас имаше:nesvest:

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Досадно е ако цело време истата типка. И малце требала да вежба корсет како се вади. Најс тату.

goodman_91

Бубалица
Член од
2 јануари 2008
Мислења
1.341
Поени од реакции
29
Те брее што ми е криво, не слушнав за венчавката на Никола Димитров шо се загледав у оваа. :P
Патем нема да биде интересно ако секоја сабота иста цицка се прикажува.:icon_lol:

Near

Рандом лик од соседството
Член од
26 март 2009
Мислења
4.293
Поени од реакции
7.019
ABE DAJ PREMESTETE NA ЧЕК ДИС АУТ ОВА НЕ БИВА 40 МИН СЕ ТРУДАМ ДА ЈА НАЈДАМ ТЕМАВА

Insomniac

Evil Macedonian
Член од
27 мај 2007
Мислења
1.799
Поени од реакции
28
Едната ЦИЦКА и е поголема. :helou:

Amnaesiac

Paranoid Android
Член од
9 декември 2008
Мислења
1.818
Поени од реакции
43
Не ја бива оваа. Најдобро е да предложат 10-тина кандидатки и секоја да се претстави и ние да гласаме по мобилни која е најдобра. Или 100-тина.

Janev

2.856
Поени од реакции
58
добро е, добра цицка макне....само гласот не и е баш..

Член од
15 мај 2008
Мислења
947
Поени од реакции
99
Ебате вестите, ништо не разбрав :tv:

rossonerka

too good to be true
Член од
8 октомври 2007
Мислења
6.081
Поени од реакции
889
Се ви смета бре мажи.
Во нашава држава овие голи вести се револуција :icon_lol:
Не се бара од девојкава да е професионална новинарка многу нормално :) Треба малку да ослабне и поубаво да се облече. Повеќе облека, повеќе ќе има за соблекување и посекси долна облека обавезно.
Не е убава многу, но девојка која би се соблекувала пред камери и да ја гледа цела наша конзервативна нација претешко верувам се наоѓа. Можело и некоја 100 пати погрда да била.
На кој не му се свиѓа во истиот термин може да гледа вести на а1 со Билјана Секуловска :tv:

Едната ЦИЦКА и е поголема. :helou:
За тоа е виновен пластичниот хирург :icon_lol:

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Не ја бива оваа. Најдобро е да предложат 10-тина кандидатки и секоја да се претстави и ние да гласаме по мобилни која е најдобра. Или 100-тина.
Добра идеа ти е ова да гласаме со мобилни..:)
Инаку бидете задоволни и од ова... точно дека гласот малку и забегува можеби има трема... ама затоа цицките и се одлични:)

Член од
19 јули 2006
Мислења
3.157
Поени од реакции
129
Се ви смета бре мажи.
Не се бара од девојкава да е професионална новинарка многу нормално :) Треба малку да ослабне и поубаво да се облече. Повеќе облека, повеќе ќе има за соблекување и посекси долна облека обавезно.
Не е убава многу, но девојка која би се соблекувала пред камери и да ја гледа цела наша конзервативна нација претешко верувам се наоѓа. Можело и некоја 100 пати погрда да била.
На кој не му се свиѓа во истиот термин може да гледа вести на а1 со Билјана Секуловска :tv:

Комплетно се согласувам, само да мрчат нешто :icon_lol:.

А

Адриано

Гостин
Се ви смета бре мажи.

Ајде доста трема имаше девојката!!!
како за првпат е супер за понатаму ке се навикне ем сеа спонзори ке фаќа поубао ке се облекуе!!!!

Kajgana Shop

На врв Bottom