Голи Вести

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.773
Поени од реакции
9.893
Правилото на најокрутните римски императори беше:
Леб и игри за народот!

Кај нас,нема леб.
ДПБНЕ ви нуди само игри (без граници :) )
У ситуација у која што ама апсолутно немаш што позитивно да обзнаниш и споделиш со народот...
у ситуација у која што `бродот` со рапидна брзина тоне...
мајсторите на пропагандата на депебенео-то смислија...
голи вести.
:toe: :pos2:
Иднината е розова!
Гледајте цицки и булазнете,дур губите тло под ноги!
Не... не ви е од пијалокот!
За плебсот... и тој е забранет после 19ч.
Zevsus ај не мрчи многу:uvo:
иначе супер се вестите :helou: само кога ги соблака цицките да на замаглуваат,на народот ќе му испаднат очите од кокорење :pos2:

Член од
22 декември 2008
Мислења
372
Поени од реакции
11
Zevsus ај не мрчи многу:uvo:
иначе супер се вестите :helou: само кога ги соблака цицките да на замаглуваат,на народот ќе му испаднат очите од кокорење :pos2:
И јас се согласувам дека се супер вестите.
А на клипчето од интернет не беа замаглени цицките.
Се обложувам дека наскоро ќе добијат конкуренција и во друга телевизија со слична концепција.
Кој знае можда ќе опнат и машки стриптизер хи хи ....

Член од
12 февруари 2007
Мислења
892
Поени од реакции
4
Голи Вести на Сител од сабота во 23h.

Како шо кажа Латас ...
А што тоа значи ...Ем Вести - Ем Голо :)

дали сте за овој начин на презентирање на вести ? .. (ја сум за малце за промена од постојаните лица)

:smir:

покрај сите притисоци и препукувања на подфорумов ...
на ова место да се забавуваме и коментираме околу овој начин на презентирање на Вести ...
ако мислат модераторите дека не е Ок ... (шо не верувам :smir:) тогаш нека ја избришат темава
Nemam nisto protiv...samo ne mi e jasno kako Latas e naglaseno anti gej...a vamu podrzuva promiskuitet...oti objektivno site ovie raboti za mainstream se levi...nepotrebni...so se gejoite razbira se...

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
aбе паметно до некаде шо го напраија ова пошо ја ко шо знам има и во многу други земји голи вести и тоа поинакви.. на пример во америка има кај што се соблакаат скроз голи па дури голи прават и интервјуа по улици плажи кафичи и слично. Може да направат со повеќе водителки да е на пример како репортерки и слично... Сепак добар почеток... Се надевам дека понатака ке бидат се подобри и подобри.. И да не заборавам една критика.. се викаат ГОЛИ ВЕСТИ и мислам треба да се баш голи.. не ко оние вторине со самаглени цициња.. Упс.. добро де ЦИЦКИШТА ! ):vozbud::drk::kesa:

Mangavadu

пролетер
Член од
23 март 2009
Мислења
695
Поени од реакции
42
Член од
8 април 2008
Мислења
6.419
Поени од реакции
776
ајде олабавете малце ... Гледајте Голи вести :)

Kajgana Shop

На врв Bottom