Голи Вести

Член од
1 мај 2009
Мислења
204
Поени од реакции
52
Што во ѓавола беше тоа? Прво женската делува грубо и по малце насилно а говорот и е безвезе. Да не и беа цицките луѓе би смениле на дискавери. Друго, тоа се обични секојдневни вести т.е повторувања. Мислам дека е идиотски. Нека вложат напор да направат некој профи документарец.

Милојко

Идем Куме Кући
Член од
17 ноември 2008
Мислења
3.072
Поени од реакции
554
Znaci dobra cicka imala, a pupkite bea li nalik lepenka za traktorska guma ispaknati ko zivana za istata guma ??? :tv:

Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334
Да ти ибам калаштурата....оној латас изгледа појма нема од женски....

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.479
Поени од реакции
7.949
Таман си беше девојчево. Сепак, ова се голи вести за прв пат во Македонија.
За облините, таман се.
За вестите, убаво е да се чујат повторно :)
Само кај и го извадија уметничкото име Волчица :pos:

Инаку не заборавајте дека Сител се пионери на ова поле, ако ја памтите 1001 ноќ.
Уште да можеа Билјана (така мислам дека се викаше девојката што водеше 1001 ноќ) да ја донесат за голиве вести ќе беше ептен добро.

Дај кажи поштена женска што ќе се соблекува на национална телевизија :)

Кралот Марко

Не прилепчанецот, ами Јас
Член од
6 ноември 2008
Мислења
3.969
Поени од реакции
278
Не бе не е проблем во девојката, тебе Латас те нервира па затоа со такви очи си ја гледал.:pos2:

Милојко

Идем Куме Кући
Член од
17 ноември 2008
Мислења
3.072
Поени од реакции
554
Не бе не е проблем во девојката, тебе Латас те нервира па затоа со такви очи си ја гледал.:pos2:
I toa sto vikas, namesto kalasturata nego u oci latas mu se soblaka :tv:, tek sega go razbiram, od Latas pogolema orospija i kalastura nema vo makedonija, more koga ke razmislam mozebi ima no toj batka jade mnogu burek i ne e bas za pred kamera :pos2:

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.479
Поени од реакции
7.949
Се замолуваат комуњарите да не коментираат на темава се додека не се појават голи вести и на Телма, Алфа или сродните телевизии.

п.с. ГОЛИ ВЕСТИ се бренд кој подледжи на Копирајт. Значи ништо од голи вести на комуњарските телевизии. And somebody told me that socialdemocracy is sexy :lud:

Кралот Марко

Не прилепчанецот, ами Јас
Член од
6 ноември 2008
Мислења
3.969
Поени од реакции
278
I toa sto vikas, namesto kalasturata nego u oci latas mu se soblaka :tv:, tek sega go razbiram, od Latas pogolema orospija i kalastura nema vo makedonija, more koga ke razmislam mozebi ima no toj batka jade mnogu burek i ne e bas za pred kamera :pos2:
Го ставаат пред камери, затоа што ако го стават во живо ке ждригне од тоа бурекот......па уште ако бил и со месо, упс џимиринки и разни мешавинки... тешко нам. :pos2:

Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334
Го ставаат пред камери, затоа што ако го стават во живо ке ждригне од тоа бурекот......па уште ако бил и со месо, упс џимиринки и разни мешавинки... тешко нам. :pos2:
Тој без да се наведне не може да си го види...:pos2:

Kajgana Shop

На врв Bottom