- Член од
- 8 април 2008
- Мислења
- 6.419
- Поени од реакции
- 776
:pos2::pos2:Дај бе некој нека стави видео....ги пропуштив.
http://www.sitel.com.mk/?ItemID=7C766D46653AFC4E8431914CA0457466
:pos2::pos2:Дај бе некој нека стави видео....ги пропуштив.
Нема видео
хехехНема видео
Дај кажи поштена женска што ќе се соблекува на национална телевизијаДа ти ибам калаштурата....оној латас изгледа појма нема од женски....
:tv: :tv: :tv: A zar ima poima od nestoДа ти ибам калаштурата....оној латас изгледа појма нема од женски....
Не бе не е проблем во девојката, тебе Латас те нервира па затоа со такви очи си ја гледал.:pos2:Да ти ибам калаштурата....оној латас изгледа појма нема од женски....
Не бе не ме нервира..интересен ми е.....:pos2:Не бе не е проблем во девојката, тебе Латас те нервира па затоа со такви очи си ја гледал.:pos2:
I toa sto vikas, namesto kalasturata nego u oci latas mu se soblaka :tv:, tek sega go razbiram, od Latas pogolema orospija i kalastura nema vo makedonija, more koga ke razmislam mozebi ima no toj batka jade mnogu burek i ne e bas za pred kamera :pos2:Не бе не е проблем во девојката, тебе Латас те нервира па затоа со такви очи си ја гледал.:pos2:
Го ставаат пред камери, затоа што ако го стават во живо ке ждригне од тоа бурекот......па уште ако бил и со месо, упс џимиринки и разни мешавинки... тешко нам. :pos2:I toa sto vikas, namesto kalasturata nego u oci latas mu se soblaka :tv:, tek sega go razbiram, od Latas pogolema orospija i kalastura nema vo makedonija, more koga ke razmislam mozebi ima no toj batka jade mnogu burek i ne e bas za pred kamera :pos2:
Тој без да се наведне не може да си го види...:pos2:Го ставаат пред камери, затоа што ако го стават во живо ке ждригне од тоа бурекот......па уште ако бил и со месо, упс џимиринки и разни мешавинки... тешко нам. :pos2: