Гледање на кафе

Miss Right

happiness machine
Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.308
Поени од реакции
142
не бе тоа не се гатања...ке ти гледа некој шо те знај најмногу и ке ти кажува тоа што сакаш да го слушниш...ко на пр. денес ке го видиш трпе и ке те поздрави...па гледам срце значи некој ке се заљуби во тебе...бла бла...не верувам во никакви бабини деветини :)
 
Член од
2 април 2009
Мислења
1.405
Поени од реакции
177
Не верувам во тоа таканаречено „гледање“ на кафе,не ми гледале,а и немаат богами на што зошто не ни го пијам.:icon_lol:
Ми кажувале,сум слушала приказни од типот “ова ми погоди,она ми погоди“,ама пак не биле некои доволни убедливи работи чим не сум поверувала до сега.:)
 

kostovska

Рокенролистика :))))))
Член од
22 јануари 2009
Мислења
368
Поени од реакции
11
гледањето на кафе е попунување на време муабет односно фантазирање.Јас од никад не сум сакала да ми гледаат на кафе некако многу ми е тоа тапа досадно и напусто....со еден збор пубертетски! :smir:
 

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Не верувам во ова иако сум експерт во гледање на кафе. Кажувај дека нешто убаво ке се деси, нова љубов во животот (ако е сам/а) или пак долга врска (ако е во врска). Плус ако е девојче кажи дека има змија некоја (непријателка) и она ке поверува зашто најчесто женските си знаат да си промислат дека некоја пријателка/познаничка и мисли нешто лошо и ја озборува зад грб. Плус и ова. Додај дека ке има многу весели моменти со пријатели, нови познанства и среќа ке се случи за 7 дена, недели или месеци (ова ке го заборави али во моментот ке поверува) сето ова дава впечаток дека си добар "гледач" на кафе. Фала.
 
Член од
23 мај 2009
Мислења
248
Поени од реакции
13
Не верувам во гледање на кафе воопшто, за мене тоа е чисто суеверие, демек некој ќе ми предвиди што ќе ми се случи утре, задутре, или во подалечна иднина. Пред некоја година на другаркиве тоа им беше нешто ново, интересно, и само гледаа по филџаните, и секоја форма ја правеја срце, пари и сл.. Абе глупости, мижи да ти баам:)
 
Член од
21 ноември 2008
Мислења
617
Поени од реакции
63
Имам една комшивка што "Добро" гледа на кафе :pos2: Идам кај неа само да ме изнасмее не ради кафето...100 пати ми има гледано и не е можно 100 пати да ми ги кажува истите зборови демек ке идам на пат, на забава ке идам и сл.:pos2:
 
D

dh00|

Гостин
не верувам во тие глупости,демек „еј денес ќе ти се случи нешо....ќе идеш во ВЦ“ :pos2::pos2: :uvo:
 

Mrs. Vedder

red cloud at sundown
Член од
12 февруари 2009
Мислења
984
Поени од реакции
66
Чиста разонода, да се поднасмееш малце, да го лигавиш кафето и да падне уште некој муабет после кафе-тоа ми е.Не верувам па и било кој да ми гледа на кафе, дека може да ми погоди нешто, истите работи се вртат нон стоп, истите приказни, филмови.Ми имаат гледано, на другарка мајка и, ама кажав денгубење ми е. "Ќе ти се случи нешто ново во следните месеци..."-па нормално нема цел живот истото да ти се врти, и една ситница да е може да промени многу нешта па а у ќе си мислиш ти погодиле нешто...Една занимација повеќе во животот.
 
M

Mr.InF3ction

Гостин
хаха никогаш не глдеам и не верувам во нив ... чиста глупост
 
M

MIL

Гостин
Ednas edna drugarka mi ima pogodeno odamna bese toa bev sredno i bas taka se poklopija nekoj stvari posle mi imaat gleano ama :vozbud:sum se smeel mnogu se nekoj bezveze stvari :pos2: crna devojka so fustan sabota ili petok neznam so i na kraj ke se opies ke povrakas niso nema da se sluci :pos2::pos2::pos2:
 

kIRe9

OK. u'r right
Член од
4 март 2009
Мислења
1.419
Поени од реакции
73
ако ми глеаат..не сфаќам здраво за готово..ако ми кажат нешо убао ондак ај ке си речам ваљда погоди...еднаш на женска ми и видоа КУР колку неа голем и морско коњче...кој знае ке му текне..хахахахахх ваљда... (A)
 
M

M del Mar

Гостин
Не знам да гледам и не сакам да научам да гледам...Онака ако нема што да се прави попаментно немам ништо против да ми гледаат, али у принцип ме мрзи да слушам бидејќи речиси се е чиста глупост и лага...(ако е позитивно у секој случај може да ме развесели, не дека ке поверувам али што знам,а ако е нешто лошо го заборавам за момент)...сепак плус занимација за разбивање на досада
 

Blackout

An emotional retard
Член од
14 мај 2009
Мислења
1.690
Поени од реакции
451
Секогаш кога се собираме со другарките си гледаме, неизбежно е!
Не верувам ама интересен начин е на минување на времето.Особено ако некој познаваш и знаеш што од прилика му се случува можеш супер приказна да склопиш....
Ем вежбаш креативност, ем го занимаваш тој што те слуша:pipi:
 

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
Гледањето на кафе за некој е бизнис, за некој друштвена работа, за некој заебанција за мене е чиста глупост.

Кој може да гледа на нескафе?
 
Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.498
Поени од реакции
22.208
Еден мој другар ми гледаше на кафе арно ама ништо не можеше да види..:toe:
 

Kajgana Shop

На врв Bottom