Гласај: Бојкот на Охридскиот туризам: Сложно, да "неидаме"!

Чисто да се преброиме, колку луѓе се подготвени да го бојкотираат.

• Вкупно гласачи
    247
Статус
Затворена за нови мислења.

Јован

дежурен сеирџија
Член од
16 октомври 2005
Мислења
4.892
Поени од реакции
265
абе искрено ко шо имат незаинтересирани и шознам како да ги наречам угостители во охрид така имат и секаде... глупо е да речите дека само во охрид то ви се дешават али...
дека на лето имат 9878768 келнери (деца) шо врска немет од келнерско школо па и од култура однесување и ред други работии чекет шо побрзо да им завршит работното време за да појдат на др место и да ги испијат парите шо ги заработват... имат...

али и да учиш за келнер охрид тешко дека ќе научиш зш угостителско е напраено за нигде...

дека имат луѓе шо издавет соби а немет тие кај да спијат после... и то имат...

дека доста голем број од нив врска немет од домашна култура а не од туризам и то е точно...

и да не набројувам... факт е дека фалат многу работи али бојкот е последна форма шо требит да се напрајт... ако веќе сакате да бидите корисни пробајте првин со поинаква кампања од едукациона или шознам каква смисла па ако и то не успејт ќе имате алиби за да повикате на бојкот... а вака шо???:helou:

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.231
Поени од реакции
34.532
Само во Охрид е така, за жал :toe:

Јован

дежурен сеирџија
Член од
16 октомври 2005
Мислења
4.892
Поени од реакции
265
и сега по овај шаблонски скопски одговор јас требит да речам
АК НЕ ВИ ЧИНИТ НЕ ИДАЈТЕ..
едит - пробав да кажам нешо во контекст на темава ама си имате зацртано дека само во охрид е вака и дека требит бојкот... во тој случај поздрави и честитки...јас ќе си уживам во градов вие шо сакате прајте...:salut:

Мистичен

Човек
Член од
23 јануари 2005
Мислења
13.578
Поени од реакции
1.098
ако веќе сакате да бидите корисни пробајте првин со поинаква кампања од едукациона или шознам каква смисла па ако и то не успејт ќе имате алиби за да повикате на бојкот... а вака шо???:helou:
Едукациона кампања чичко му на Фантом да ви правиТ. Во негова ингеренција е :)

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
А па шо кур мора во секој муабет чичко ми да го спомниш? Нешо друго знајш да кажиш?

Мистичен

Човек
Член од
23 јануари 2005
Мислења
13.578
Поени од реакции
1.098
А па шо кур мора во секој муабет чичко ми да го спомниш? Нешо друго знајш да кажиш?
Знам.

Бан.

Нареден пат внимавај како ќе ми се обратиш, не се опуштај многу многу.

Одмори 5 дена.

Член од
4 јуни 2007
Мислења
2.885
Поени од реакции
189
Еее Мистичен тука сте газди на форумов и било чиј бојкот на Кајгана нема да вреди. Но во Охрид, Охриѓани се газди и вашиот бојкот ништо нема да значи.
Карма.

А

Ајсшутер

Гостин
Еее Мистичен тука сте газди на форумов и било чиј бојкот на Кајгана нема да вреди. Но во Охрид, Охриѓани се газди и вашиот бојкот ништо нема да значи.
Карма.
Па не му даде бан за бојкотот што го негираше му даде за вулгарни зборови

Точкест

I'm Awesome
Член од
25 јануари 2007
Мислења
7.641
Поени од реакции
458
Карма.
Бојкот со квалитетни дискусии...ШТО КУР и уште триста други глупости се слабо пропустливи, скоро ич. Треба муабет на место, локал патриотизмот е едно, а реален муабет е нешто друго.

Член од
4 јуни 2007
Мислења
2.885
Поени од реакции
189
Бојкот со квалитетни дискусии...ШТО КУР и уште триста други глупости се слабо пропустливи, скоро ич. Треба муабет на место, локал патриотизмот е едно, а реален муабет е нешто друго.
Па на провокација може секој така да изреагира...

Скулгрл

Queen of the superficial::..
Член од
17 јануари 2006
Мислења
5.059
Поени од реакции
69
Да, да. И неписмен ретард, идиоте и триста други работи не се дозволени. Ама ете може да се помине со „самоопомена“. :icon_lol:

Енивеј, наместо да исправате криви дрини на темава, боље фатете се за работа за нареднава година, ќе ви треба труд за да го остварите замисленото.

Се гледаме во Охрид.:wink:

Јован

дежурен сеирџија
Член од
16 октомври 2005
Мислења
4.892
Поени од реакции
265
Повели...

абе искрено ко шо имат незаинтересирани и шознам како да ги наречам угостители во охрид така имат и секаде... глупо е да речите дека само во охрид то ви се дешават али...
дека на лето имат 9878768 келнери (деца) шо врска немет од келнерско школо па и од култура однесување и ред други работии чекет шо побрзо да им завршит работното време за да појдат на др место и да ги испијат парите шо ги заработват... имат...

али и да учиш за келнер охрид тешко дека ќе научиш зш угостителско е напраено за нигде...

дека имат луѓе шо издавет соби а немет тие кај да спијат после... и то имат...

дека доста голем број од нив врска немет од домашна култура а не од туризам и то е точно...

и да не набројувам... факт е дека фалат многу работи али бојкот е последна форма шо требит да се напрајт... ако веќе сакате да бидите корисни пробајте првин со поинаква кампања од едукациона или шознам каква смисла па ако и то не успејт ќе имате алиби за да повикате на бојкот... а вака шо???:helou:
Едукациона кампања чичко му на Фантом да ви правиТ. Во негова ингеренција е :)
нешо друго...?

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Многу сте ги накачиле цените бе не сте на море што ви е вас.. за спиење не е скапо ама за другите работи... :tapp::helou:

RIZTETO

Somebody stop me
Член од
3 јуни 2007
Мислења
2.508
Поени од реакции
75
Јас сум за секакво бојкотирање на самобендисани и големи нарцисоидни градови домакини на туризам. Но да бидеме искрени, колку сме и што сме на форумов што може да го бојкотираме, и колку ке им влијае тоа на нив?

Член од
2 јули 2008
Мислења
2
Поени од реакции
1
Иако сум нов не ме убивајте. Малку ме испровоцира темава.

Точно е дека само во Охрид се случува, бидејќи само во Охрид се случува еден вработен на 500 маси. Па и супермен да е ќе му попуштат нервите. По малку се криви и Охриѓани, по малку и домашните туристи, но најмногу се криви газдите на угостителските објекти кои сигурно не поминуваат многу време по форуми и читање на јавни мислења(пошо ни компјутер не знаат да уклучат). Верувале или не меѓу нив има скопјани скоро колку шо има и охриѓани. Истиот однос важи и за вработените по кафичите и плажите. Па прво размислете на што и на кого се жалите.

Спремен сум со конкретни примери да го поддржам горното(ако на некој го интересира).

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom