Геј бар близу вашето место на живеење

Како би реагирале доколу се отвори геј бар во близина на вашиот дом?

• Би ми пречело

Гласови: 249 56,5%
  • Сеедно

Гласови: 113 25,6%
  • Немам ништо против

Гласови: 79 17,9%

• Вкупно гласачи
    441
Статус
Затворена за нови мислења.

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
I just started...tonight...one less freak!!
And one less "gay" bar!

C

Celsius

Гостин
хахах а демек ако има геј бар близу до вас ќе дојдат ќе ве украдат :D
неразбирам од каде стравот...
инаку не ми пречи :smir:

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.278
Геј бар во Македонија ќе пропадне.
Има еден геј кој јавно би отишол во таков бар (Коче) и 2-3 анонимни кои нема да се бламираат да бидат видени во такво место.
Во геј баровите се служат розеви, црвенкасти ликерчиња со чадорчиња а ти ги носат депилирани келнери во тесни куси панталончиња и распетлани кошули, нема топла ракија, нема туршија нема пржени рипчиња нема лозова нема ни посебно машки а посебно женско ВеЦе, пуштаат дона самер и вилиџ пипл... нема ништо што би привлекло здрав и нормален маж да влези таму

C

Celsius

Гостин
Па бидејќи ти си таков нормален човек немора ни да влегуваш.
А колку нив ќе ги боли дали ти би влегол или не или би пиел коктечиња, или пак порадо би тегнел ракија со мрсни келнерки и со цеца во позадина тоа незнам кој го прави нормален или не. Ако веќе зборуваме за принципите и интерфејсот на едно добро место кафаниве и не ми се така добар пример а ги има кај ќе стигнеш.

уште ова ДИРЕКОТНО МЕ НАВРЕДУВАШ? Кој здрав маж би влегол ЗНАЧИ МЕ ПРАВИШ НЕЗДРАВ...
хммм ова и не е така добро ама ако одиме по тој принцип би мај гест!

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.278
уште ова ДИРЕКОТНО МЕ НАВРЕДУВАШ? Кој здрав маж би влегол ЗНАЧИ МЕ ПРАВИШ НЕЗДРАВ...
хммм ова и не е така добро ама ако одиме по тој принцип би мај гест!
Шо си толку параноичен, то шо си геј изгледа ти е терет на душата и совеста и само трагаш за некоја “навреда“
Можеби не си вистински искрен геј. Можеби си само геј заради мода или како начин да свртиш внимание на себе.
Овде има 2-3 гејој кои пишуваат на форумот и мислам дека се тие оригинал гејој уше од колевка пошто не си се потресваат за секој збор, си се дупат рает и не паничат на секој пост на некој кој не се слага со нивното мислење. Вистински ладнокрвни и смирени гејој.

Мајло

B I S
Член од
22 јуни 2009
Мислења
1.594
Поени од реакции
940
хахах а демек ако има геј бар близу до вас ќе дојдат ќе ве украдат :D
неразбирам од каде стравот...
инаку не ми пречи :smir:
Страв од згадување при случајно гледање на некој сочен бакнеж ја би рекол.:smir:

Како мал видов двајца педери како се лапаат,огромен стрес беше за мене тоа :)

kostovska

Рокенролистика :))))))
Член од
22 јануари 2009
Мислења
368
Поени од реакции
11
Било у која населба само шо подалеку од мојава улица т.е 1000 метри далечина и повеќе. Многу нормално дека би ми сметало три четири метри од куќава да иам гејовски клуб ! ! ! :nenene::nenene::nenene::nenene:

Член од
6 јануари 2010
Мислења
248
Поени од реакции
54
i so ima veze sea ako ima takov bar golema stvar evo kaj nas ima edna birtija ne se sobirat pederi tamu ali se zbira nekoj krsh narod be da im gi vidis facite ce ti se odjade sve nekoi faci ko da go propustile zadnjiot autobus za doma be strav da te fati pa smdi na kilometar nekoi masi kockasti so carshafi so kocki od onie starite so dupki od cigari so fleki od zejtin na niv a konobarot ne go gleaj u oci poso ce te psue dva dena smrdi ko vo bolnica na alkohol i nema grejanje a so muzika se pushta ne mi se zbori vise sramota ziva.e sea milslam prema takvi birtii so ako ima bar za pederi ako postuvat radno vreme i ne povracaat pozadi kaj toa lipite so se

Chapstick

Сам свој психолог
Член од
7 август 2009
Мислења
2.986
Поени од реакции
311
Нема да ми пречи!

La Española

Лекот е отров!
Член од
1 февруари 2007
Мислења
1.808
Поени од реакции
556
Штоо? Во моја близина да има бар кај што се собираат вмро-овчишта? :nesvest:
Сдс-овци??? :nesvest: Црнци? :nesvest: Пре би се преселила :uvo:
Ох... за геј бар беше темава.

Престанете веќе со поделбиве... било какви.

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.655
Поени од реакции
1.272
Пу, пу скраја да е, не дај боже.

Во мојата населба,нема ниеден кафиќ,има само една кафана каде што се збираат пијанчишта:kesa:, а тек да има геј-бар,пак ќе кажам не дај боже.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom