- Член од
- 16 октомври 2009
- Мислења
- 593
- Поени од реакции
- 28
Би ми пречело затоа што неможам да гледам како искачаат и се гушкаат педери.
Хахаха па ела напрај у Тетово кј мене у маало па ќе видиш дали ќе се куртулиш и ти со него. Темата е за нашето место на живеење. А за у Скопје кај тебе никој не спомна ништо. Можеш да си ги каниш твојте ХОМО другари јас не сум ти другар.Кој ќе го запали, ти?
Ајде дојди на новогодишната геј-забава во Бони, имаш токму посебен ден кога да (пробаш да) го спалиш.
Не бе не може да е така.Еве лично немам против да имат свое место за дружење во непосредна близина на моето мест на живеење, се
Хомислав, олади малку. Наше е да контролираме во кој правец се движат темите. Хвалоспеви на хомиславите, не. Отвори си хомиславски мсн чет и таму. Мене и Никола не не чепкај, јасно!За бегање од тема треба повеќе од еден. А едниот што забега од темата е модератор. Кој него ќе го поправа?
Темава ја следам веќе некое време, Никола и Garfield цело време забегуваат во општи прашања наместо да се фокусираат на темата, дури отидовте во расизам.
Геј барови/ЛГБТ барови веќе постојат. Бони anyone?
Како прв чекор, пред нивното употребување како соодветна работна силе во неминовните работни кампови.Не бе не може да е така.
Мора да се знае кој е педер и истиот ако населбата сака, да биде исфрлен од неа.
Оние населби кои ќе го прифатат, добро за нив.
Но основно е да се знае кој е што е, за да си немаме проблеми со дружење.
Па и тие сами се затвараат во квартови ете и во Сан Франциско живеат во своја четврт. Ама ајде немора да бидеме толку осудителни сепак се обични луѓе со друга сексуална ориентација. Незнаеме животот што носи да не се случи син ти дома да донесе зет па што ќе правиш ќе сечеш ли вени!!!Не бе не може да е така.
Мора да се знае кој е педер и истиот ако населбата сака, да биде исфрлен од неа.
Оние населби кои ќе го прифатат, добро за нив.
Но основно е да се знае кој е што е, за да си немаме проблеми со дружење.
Супер нека си ја одберат топаана ко кварт и заедно со циганите да ги имаме на едно место.Па и тие сами се затвараат во квартови ете и во Сан Франциско живеат во своја четврт. Ама ајде немора да бидеме толку осудителни сепак се обични луѓе со друга сексуална ориентација. Незнаеме животот што носи да не се случи син ти дома да донесе зет па што ќе правиш ќе сечеш ли вени!!!
хахахах не мислев на тебе грутко една зборев воопштено, сори ако си го сватил како клетва.Супер нека си ја одберат топаана ко кварт и заедно со циганите да ги имаме на едно место.
А за син такви клетви, не се грижи.
Мојот ген не е до толку расипан за педер да произведе.
Така да коби им на други.