Геј бар близу вашето место на живеење

Како би реагирале доколу се отвори геј бар во близина на вашиот дом?

• Би ми пречело

Гласови: 249 56,5%
  • Сеедно

Гласови: 113 25,6%
  • Немам ништо против

Гласови: 79 17,9%

• Вкупно гласачи
    441
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
16 октомври 2009
Мислења
593
Поени од реакции
28
Би ми пречело затоа што неможам да гледам како искачаат и се гушкаат педери.

Член од
18 август 2008
Мислења
680
Поени од реакции
34
Уф јеботе секакви дегенерици да гледаш 24/7 .. не е баш сеедно.

Ares

Immortall
Член од
3 февруари 2009
Мислења
154
Поени од реакции
11
Правиш кривично дело, за кое се лежи во затвор и се здобиваш со досие во полиција, ако го немаш, ќе го добиеш. А при лежење во затвор скро сигурни се шансите да бидеш силуван од некое машко (без разлика, педер или не).

Wow, колку интересно сценарио ... :vozbud:

Ти сега направи споредба и види што добиваш а што губиш во зависност од твоите акции, или недостатокот од истите, што би било попаметно, за тебе.

Со сценариото на молотови коктели се здобиваш со досие во полиција, а ја губиш слободата и ја губиш невиноста (знаеш на каква невиност мислам :helou:), боље чувај тоа задникот...

А што мислиш ти дека јас онака го напишав тоа, ради реда за да искажам колку ги мразам хомосексуалците? А за во затвор не мора да ми објаснуваш, добро знам кои се последиците од затворот и што може човек да го снајде таму. А газот треба да си го чуваат оние кои ќе дозволат некој да си го лади к**** со нив. А толку ќе биде жива таа будала шо ќе проба да ми ја земе таканаречената според тебе ''невиност''.
Така да бркај си работа и ич да не се замараш шо ќе ме снајде мене у затвор и дали ќе добијам досие или не... :helou:

D

dzale1

Гостин
Кој ќе го запали, ти?

Ајде дојди на новогодишната геј-забава во Бони, имаш токму посебен ден кога да (пробаш да) го спалиш.
Хахаха па ела напрај у Тетово кј мене у маало па ќе видиш дали ќе се куртулиш и ти со него. Темата е за нашето место на живеење. А за у Скопје кај тебе никој не спомна ништо. Можеш да си ги каниш твојте ХОМО другари јас не сум ти другар.

Ares

Immortall
Член од
3 февруари 2009
Мислења
154
Поени од реакции
11
До NeptuneGate. Ти пукна филмот а?... Па не можеше да издржиш и тепачи, пи*ки со молотови коктели ова она... За идење ќе дојдат многу такви како мене, само недајбоже да се деси јавен собир на хомосексуалци (да не пишам педери да не те навредам :) ) Ипак хетеросексуалците се мнозинство кај нас барем во Македонија, а верувам и во поголемиот дел од светот, така да доколку мислите некако да се одбраните, се сомневам дека ќе успеете... патем би требало да знаеш што се случи во Србија на геј парадата. Не ме чуди и кај нас да се да се случи истото.

Г

Господ

Гостин
Не ми е јасно што толку ви сметаат педерите.
Добро јебига не верувам дека некој би сакал детето да му гледа како некои двајца мажи се фаќаат во јавност(да се лезбејки радо би му дал на син ми да глеа(мала шега))ама не е како да одат по улица и да силуваат невини минувачи.
Додека се дискретни нема што да ги палиме,бесиме,колеме и таке натаке.
И баш ми стана смешно како од гејови преминавме на расна дискриминација и црнците како отпадок на општеството.

John Coltrane

Ray Charles

James Moody

Jimmy Smith

Louis Armstrong

Ааа да и меѓу гејците има вакви

George Michael

Elton John

И многу други ко нив кои сигурно не му наштетија на светот:toe:
Не ја судете масата туку поединците:toe:

Член од
25 ноември 2009
Мислења
36
Поени од реакции
20
За бегање од тема треба повеќе од еден. А едниот што забега од темата е модератор. Кој него ќе го поправа?

Зошто кога некој дискутира за геј бар се отвораат општи прашања за хомосексуалноста? И се забегува од тема?

Темава ја следам веќе некое време, Никола и Garfield цело време забегуваат во општи прашања наместо да се фокусираат на темата, дури отидовте во расизам.

Геј барови/ЛГБТ барови веќе постојат. Бони anyone?

Никола

Државник
Член од
18 април 2005
Мислења
5.074
Поени од реакции
333
На сите ни е јасно дека постојат некои дупки каде геј заедницата си наоѓа партнери.
Од глори хол во ГТЦ до таму некоја заобиколница.
Нека си остане така, само тоа го бараме.
Два различни света, за подобра иднина.
п.с. Smexy сите талентирани црнци педери ги направи.
Малку усул при пропагирање на каузата.

Член од
19 ноември 2009
Мислења
499
Поени од реакции
84
Геј популација постои и неможе да ги затварама очите пред тоа. Претпоставувам дека не им е лесно овде во нашава анти геј средина. Еве лично немам против да имат свое место за дружење во непосредна близина на моето мест на живеење, се додека местото е во ред и не почне да се собира олош. Значи би ми сметал секаков вид на бар кој би бил легло на проституција и дрога, но ако биде обичен геј бар нема да има проблем што се однесува до мене.

Никола

Државник
Член од
18 април 2005
Мислења
5.074
Поени од реакции
333
Еве лично немам против да имат свое место за дружење во непосредна близина на моето мест на живеење, се
Не бе не може да е така.
Мора да се знае кој е педер и истиот ако населбата сака, да биде исфрлен од неа.
Оние населби кои ќе го прифатат, добро за нив.
Но основно е да се знае кој е што е, за да си немаме проблеми со дружење:).

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
За бегање од тема треба повеќе од еден. А едниот што забега од темата е модератор. Кој него ќе го поправа?

Темава ја следам веќе некое време, Никола и Garfield цело време забегуваат во општи прашања наместо да се фокусираат на темата, дури отидовте во расизам.

Геј барови/ЛГБТ барови веќе постојат. Бони anyone?
Хомислав, олади малку. Наше е да контролираме во кој правец се движат темите. Хвалоспеви на хомиславите, не. Отвори си хомиславски мсн чет и таму. Мене и Никола не не чепкај, јасно!

Не бе не може да е така.
Мора да се знае кој е педер и истиот ако населбата сака, да биде исфрлен од неа.
Како прв чекор, пред нивното употребување како соодветна работна силе во неминовните работни кампови.

Член од
19 ноември 2009
Мислења
499
Поени од реакции
84
Не бе не може да е така.
Па и тие сами се затвараат во квартови ете и во Сан Франциско живеат во своја четврт. Ама ајде немора да бидеме толку осудителни сепак се обични луѓе со друга сексуална ориентација. Незнаеме животот што носи да не се случи син ти дома да донесе зет па што ќе правиш ќе сечеш ли вени!!!

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Si bila vo SF?

Gi ima nasekade, kako poshast se. No, toa ti e toa, liberlamoronozmite koi ke ja unistat Evropa i Amerika.

Никола

Државник
Член од
18 април 2005
Мислења
5.074
Поени од реакции
333
Па и тие сами се затвараат во квартови ете и во Сан Франциско живеат во своја четврт. Ама ајде немора да бидеме толку осудителни сепак се обични луѓе со друга сексуална ориентација. Незнаеме животот што носи да не се случи син ти дома да донесе зет па што ќе правиш ќе сечеш ли вени!!!
Супер нека си ја одберат топаана ко кварт и заедно со циганите да ги имаме на едно место.
А за син такви клетви, не се грижи.
Мојот ген не е до толку расипан за педер да произведе.
Така да коби им на други.

Член од
19 ноември 2009
Мислења
499
Поени од реакции
84
Супер нека си ја одберат топаана ко кварт и заедно со циганите да ги имаме на едно место.
А за син такви клетви, не се грижи.
Мојот ген не е до толку расипан за педер да произведе.
Така да коби им на други.
хахахах не мислев на тебе грутко една зборев воопштено, сори ако си го сватил како клетва.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom