Ама од кај знаеш што ген ќе ти донесе жената ти...Samo genetska mutacija, samo falicni geni mozat da proizvedat homislav, za sreka moja, mojot gen e zdrav, cist od devijacii, taka sto i jas mozam mirno da spijam!
Одлично бираш за тебе нема опасност од продолжување на гел популација...
Така е! На нова некој се масира за геј бар!Абе кур ме боли за тој геј бар веќе ! Нека се ебат таму само потивки нека се ! Ми се спие!!!
Само кога ќе се сакаат нека се потивки !Така е! На нова некој се масира за геј бар!
Гледај љубовта до себе и тачка.Шо убаве е сите да се сакаме!
Е шо чудни звуци?Само кога ќе се сакаат нека се потивки !
Кога се сакам со госпоџата а од тој барот се слушаат чудни звуци се деконцентрирам!!!!!
Неможе да замислам, се приметува...Е шо чудни звуци?
Двајца здрави влакнести небричени мажи офкаат и стенкаат во темница.... можеш да замислиш на пример дека креваат тросед... или редат дрва в гаража, или спуштаат замрзивач по скали....
лепиш гајби за јајца на ѕидови и то :pos2:Неможе да замислам, се приметува...
Ако ставам тампони во ушите нема да слушам што ми вели госпоџата...
Заебан сум секак !
Не викам дека биле геј туку реков дека погоре сретнав и расна дискриминација и мојата порака е јасна не ја судете масата туку поединцитеп.с. Smexy сите талентирани црнци педери ги направи.
Малку усул при пропагирање на каузата.
Изолација со леплива трака башка нема да имаш промаја у зима :pos2:лепиш гајби за јајца на ѕидови и то :pos2:
Kaj suvoto ke gori i surovoto!Не викам дека биле геј туку реков дека погоре сретнав и расна дискриминација и мојата порака е јасна не ја судете масата туку поединците
а за тоа колку се слуша од една до друга куќа кога два гејци општат...добро бе мајку му стара а кога стрејтери општат не се слуша?
Уствари не верувам дека се слуша али ај:smir:
А глеам у ист кош се и сидашите и црнците...
Па аман добро зарем сите црнци се некои тешки бандити??
И btw не сите сидаши се заразени преку сексуални односи СИДА се пренесува и со веќе искористени шприцови(у некои болници го прават и тоа не само хорсајлиите)од мајка на дете и така натаму.
И тие ли се полулуѓе?Продавате нацизам и стереотипи
Изолација со леплива трака башка нема да имаш промаја у зима :pos2:
Ако е така тогаш нема да остане ни третина од популацијата на ЗемјатаKaj suvoto ke gori i surovoto!
A se za dobroto na covestvoto!