Дали воопшто го прочита делот каде што реков дека не генерализирам, или го читаш само она кое сакаш да го исцитираш и да го исконтрираш?Па сметам ама ти ги стави сите нормални мажи дека не ги бива за муабет, само нежните мали кршливи и полни со разбирање педери дека можат да направат фин муабет.
Вецето по Хасап нема да биде и ништо од бизнисот .Нема ништо лошо во тоа, уште едно место за гледање на фудбал натпревари (или други спортски настани) и пиење пиво. Не знам што се филмате толку, демек ке сте се селеле или шо знам јас. Сигурно крови е е почисто од обичните барови
edit: се работи за Бар, или Ноќен Клуб (дискотека), не дека ке се смени мојот одговор, ама колку само да не испаднам глуп со оваа примерот за фудбал
Дај не заебавај, за време утакмица на сите гејови ќе им биде дигнат.Нема ништо лошо во тоа, уште едно место за гледање на фудбал натпревари
Не генерализираш си пишала тоа, ама и си пишала дека со стрејт машко не можеш да направиш фин муабет. За да навистина не генерализираш и да не биде само декларативно , треба да си пишеш дека не познаваш до сега стрејт машко што ти направило фин муабет, ама во иднина можеби и ќе запознаеш некој таков изрод .Дали воопшто го прочита делот каде што реков дека не генерализирам, или го читаш само она кое сакаш да го исцитираш и да го исконтрираш?
Тебе ти се дига на женски фудбал?Дај не заебавај, за време утакмица на сите гејови ќе им биде дигнат.
нема да мавнам мастурбации, ама изгледа е затоа што не мразам хомо.Се кладам дека повеќето од мразачите на педери, доколку видат како излегува женски геј пар од геј кафич и разменува нежно и романтично ЛАПАЊЕ...после тоа ќе мавнат повеќекратни хетеро- мушки мастурбации......а иначе мразат хомо....
не бе брат...барот ќе го иселам...не мислам да направат педерско маало у моја близинаОдма се селам!
И јас не мразам хомо....ама има од овие шо мразат хомо-машки а не мразат, уствари се палат на хомо женски...нема да мавнам мастурбации, ама изгледа е затоа што не мразам хомо.
А видам лезбејки во порничот одма го гасам .И јас не мразам хомо....ама има од овие шо мразат хомо-машки а не мразат, уствари се палат на хомо женски...