Геј бар близу вашето место на живеење

Како би реагирале доколу се отвори геј бар во близина на вашиот дом?

• Би ми пречело

Гласови: 249 56,5%
  • Сеедно

Гласови: 113 25,6%
  • Немам ништо против

Гласови: 79 17,9%

• Вкупно гласачи
    441
Статус
Затворена за нови мислења.

Esobar

Македонија над СЕ !
Член од
12 февруари 2008
Мислења
4.895
Поени од реакции
453
Како и на секој нормален човек би ми пречело секако:toe: а ако отворат некогаш кај нас што мислам дека нема шанси да се случи уште првата вечер демолиран ќе биде :wink:

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Ќе си застанам и ќе си фаќам сеир.

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Нема ништо лошо во тоа, уште едно место за гледање на фудбал натпревари (или други спортски настани) и пиење пиво. Не знам што се филмате толку, демек ке сте се селеле или шо знам јас. Сигурно крови е е почисто од обичните барови :)

edit: се работи за Бар, или Ноќен Клуб (дискотека), не дека ке се смени мојот одговор, ама колку само да не испаднам глуп со оваа примерот за фудбал :)

Paranoik

내 ♡, ∞.
Член од
10 август 2008
Мислења
1.873
Поени од реакции
451
Па сметам ама ти ги стави сите нормални мажи дека не ги бива за муабет, само нежните мали кршливи и полни со разбирање педери дека можат да направат фин муабет.
Дали воопшто го прочита делот каде што реков дека не генерализирам, или го читаш само она кое сакаш да го исцитираш и да го исконтрираш?

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Нема ништо лошо во тоа, уште едно место за гледање на фудбал натпревари (или други спортски настани) и пиење пиво. Не знам што се филмате толку, демек ке сте се селеле или шо знам јас. Сигурно крови е е почисто од обичните барови :)

edit: се работи за Бар, или Ноќен Клуб (дискотека), не дека ке се смени мојот одговор, ама колку само да не испаднам глуп со оваа примерот за фудбал :)
Вецето по Хасап нема да биде и ништо од бизнисот :pos::pos::pos::pos::pos:.

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Ќе се праам дека не постои неможе такво нешто да има у моја населба ќе го кршиме одма

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.985
Поени од реакции
12.621
Се кладам дека повеќето од мразачите на педери, доколку видат како излегува женски геј пар од геј кафич и разменува нежно и романтично ЛАПАЊЕ...после тоа ќе мавнат повеќекратни хетеро- мушки мастурбации......а иначе мразат хомо....

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Дали воопшто го прочита делот каде што реков дека не генерализирам, или го читаш само она кое сакаш да го исцитираш и да го исконтрираш?
Не генерализираш си пишала тоа, ама и си пишала дека со стрејт машко не можеш да направиш фин муабет. За да навистина не генерализираш и да не биде само декларативно , треба да си пишеш дека не познаваш до сега стрејт машко што ти направило фин муабет, ама во иднина можеби и ќе запознаеш некој таков изрод :icon_lol:.

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Се кладам дека повеќето од мразачите на педери, доколку видат како излегува женски геј пар од геј кафич и разменува нежно и романтично ЛАПАЊЕ...после тоа ќе мавнат повеќекратни хетеро- мушки мастурбации......а иначе мразат хомо....
нема да мавнам мастурбации, ама изгледа е затоа што не мразам хомо.

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.985
Поени од реакции
12.621
нема да мавнам мастурбации, ама изгледа е затоа што не мразам хомо.
И јас не мразам хомо....ама има од овие шо мразат хомо-машки а не мразат, уствари се палат на хомо женски...

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
И јас не мразам хомо....ама има од овие шо мразат хомо-машки а не мразат, уствари се палат на хомо женски...
А видам лезбејки во порничот одма го гасам :pos::pos::pos::pos::pos:.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom