Германија - Аргентина 1/4 финална мега пресметка

• Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување

Кој ќе направи прогрес до 1/2 финалето ?

• Вкупно гласачи
    126

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
Nisto ne mu fali na Messi ... Toa sto ne dade gol ne e odlik na negovata igra kako najdobar svetski igrac ... Nad 50 gola za 2 sezoni da dades za svojot klub ne e mala rabota ... Toj celata rabota ja imase na "grb" so ogled na toa sto igrase plejmejker (za Barsa igra krilen napagac, a tamu nositeli na igrata se Xavi i Iniesta) sto e sosema logicno da ne dava golovi bidejki toj e distributer za Higo i Tevez ... i te molam ne gi mesaj rabotive ko bozem Milito "zverot" ako vlezel ke smenel nesto ... Go vidovme so Grcite ne znaese topka da primi ... p.s drugo e koga igras za klub a drugo za reprezentacija primeri ti se Klose i Podolski (za klubovite se drva a gazat na reprezentativen plan)

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Леле како се засилија овие од Јужна Америка, а дојде само еден претставник да имаат, и ќе се молата за него да не изгуби со многу разлика!
Сигурно европско финале ќе има годинава!

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Интервјуто на Филе...:pos::pos:

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
Тотално беа надиграни Гаучосине.....заслужена победа на Германија..... :)

Член од
18 септември 2007
Мислења
2.547
Поени од реакции
33
Меси ова, Меси она, цела година... Еден гол не успеа да даде на светско. Браво за Германија, ги згазија.

Член од
10 октомври 2009
Мислења
2.955
Поени од реакции
1.349
Тоа е тимска игра на Германија, а не само дај му ја на Меси или Кака па што ќе направат ќе направат, е нема така, си ги пакуваја и Аргентинците ко Бразил куферите.
ПС Бразил не изгуби со 4 гола разлика.:)

M

Mario Gómez

Гостин
Тоа е тимска игра на Германија, а не само дај му ја на Меси или Кака па што ќе направат ќе направат, е нема така, си ги пакуваја и Аргентинците ко Бразил куферите.
ПС Бразил не изгуби со 4 гола разлика.:)
Ама не играше со Немачка. :icon_lol:

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Абе па и вие не знаете сеуште со кого си имате работа, А??? глеј аватар и над аватарот што пишува, ако ви влезе во соблекувална со негови енерџи дринкови тешко ви се пишува во 1/2 финале, Шваби!!! ќе ви врати убаво за поразов:tv:

Хакет Мен

Juventus Till I Die
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.227
Поени од реакции
3.414
Германците ја прегазија Аргентина и тоа сосема заслужена победа, честитки за нив но мислам дека во 1/2 со Шпанија (веќе ја речунам помината) ќе биде потешко од ова денес :)

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.523
Поени од реакции
22.163
Ovvvv sto desi denes vo Germanija....se paralizira sve posle ovaa pobeda...

Bravo za Germancite

Kajgana Shop

На врв Bottom