Германија - Аргентина 1/4 финална мега пресметка

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе направи прогрес до 1/2 финалето ?

• Вкупно гласачи
    126
Oстајте го Филе зафатен е сеа, брише коментари од wall-от :pos2:

File нема веќе постови.
pos23.gif

Nisto ne mu fali na Messi ... Toa sto ne dade gol ne e odlik na negovata igra kako najdobar svetski igrac ... Nad 50 gola za 2 sezoni da dades za svojot klub ne e mala rabota ... Toj celata rabota ja imase na "grb" so ogled na toa sto igrase plejmejker (za Barsa igra krilen napagac, a tamu nositeli na igrata se Xavi i Iniesta) sto e sosema logicno da ne dava golovi bidejki toj e distributer za Higo i Tevez ... i te molam ne gi mesaj rabotive ko bozem Milito "zverot" ako vlezel ke smenel nesto ... Go vidovme so Grcite ne znaese topka da primi ... p.s drugo e koga igras za klub a drugo za reprezentacija primeri ti se Klose i Podolski (za klubovite se drva a gazat na reprezentativen plan)

Леле како се засилија овие од Јужна Америка, а дојде само еден претставник да имаат, и ќе се молата за него да не изгуби со многу разлика!
Сигурно европско финале ќе има годинава!

Интервјуто на Филе...:pos::pos:

Тотално беа надиграни Гаучосине.....заслужена победа на Германија..... :)

Меси ова, Меси она, цела година... Еден гол не успеа да даде на светско. Браво за Германија, ги згазија.

Тоа е тимска игра на Германија, а не само дај му ја на Меси или Кака па што ќе направат ќе направат, е нема така, си ги пакуваја и Аргентинците ко Бразил куферите.
ПС Бразил не изгуби со 4 гола разлика.:)

Тоа е тимска игра на Германија, а не само дај му ја на Меси или Кака па што ќе направат ќе направат, е нема така, си ги пакуваја и Аргентинците ко Бразил куферите.
ПС Бразил не изгуби со 4 гола разлика.:)
Ама не играше со Немачка. :icon_lol:

Абе па и вие не знаете сеуште со кого си имате работа, А??? глеј аватар и над аватарот што пишува, ако ви влезе во соблекувална со негови енерџи дринкови тешко ви се пишува во 1/2 финале, Шваби!!! ќе ви врати убаво за поразов:tv:

Германците ја прегазија Аргентина и тоа сосема заслужена победа, честитки за нив но мислам дека во 1/2 со Шпанија (веќе ја речунам помината) ќе биде потешко од ова денес :)

Ovvvv sto desi denes vo Germanija....se paralizira sve posle ovaa pobeda...

Bravo za Germancite

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom