Генерален штрајк на СОНК

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Не видов дали е пишано на некоја од претходните страни, но ајде да го кажам ова: Во 22 часот е започнат состанок мегу владата и СОНК на кој се разговара во врска со штрајкот. Ако се договорат, од утре ке се оди на школо, а ако не се договорат, штрајкот ке продолжи.
Нека почекаат уште малце,рано е за состанок.Има време да ни соопштат од полноќ па натака......Све забегало ејјј:pos2::pos2:

Член од
16 август 2008
Мислења
3.293
Поени од реакции
637
И министерот ќе е присутен.
Министерот е поканет а не знам дали ќе е присутен.
П.С. Не ширете дезинформации, утре не сме на школо, за состанокот напишав на претходните страни со цитат од една наставничка.

А

Ајсшутер

Гостин
Вонредната седница ќе биде меѓу членовите на советот на Сонк и да поканет е министерот за образование Перо Стојановски кој би требало не се знае да присуствува бидејки бил еден од главниот вршител на притисок врз штрајкувачите.
По се изгледа нема и утре да се учи вечерва ќе се дискутира за притисоците па ќе видиме.

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Вонредната седница ќе биде меѓу членовите на советот на Сонк и да поканет е министерот за образование Перо Стојановски кој би требало не се знае да присуствува бидејки бил еден од главниот вршител на притисок врз штрајкувачите.
По се изгледа нема и утре да се учи вечерва ќе се дискутира за притисоците па ќе видиме.

Од твоја уста во божји уши.
Барем уште утре да не учиме.

Пуци

Somewhere in time
Член од
16 август 2008
Мислења
571
Поени од реакции
13
НЕ бе оваа недела нема шанси да почнеме да учиме,чим почнаа нема запирање

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
И ја викам тоа,бар уште утре....

А

Ајсшутер

Гостин
Од твоја уста во божји уши.
Барем уште утре да не учиме.
Јас така мислам барем уште утре нема да ги чепкаат а да утре ќе се донесе одлуката деќа ќе им ги покачат платите и од задутре сите нашколо :)

Вампирката

Well, I tried to say there's nothing wrong with me
Член од
20 мај 2006
Мислења
3.819
Поени од реакции
95
Напишано од rosoneri на темата Оф топик: На состанокот одлучиле: Сонк го прекинува штрајкот поради малата бројка на школи кои штрајкуваат. Утре учениците продолжуваат да одат редовно на училиште со одржување на настава....

дали е сериозен или не неам појма нападнете го него...

Едит: се шалел

Пуци

Somewhere in time
Член од
16 август 2008
Мислења
571
Поени од реакции
13
Јас така мислам барем уште утре нема да ги чепкаат а да утре ќе се донесе одлуката деќа ќе им ги покачат платите и од задутре сите нашколо :)
Абе ај чим сме почнале да неидеме у школо бар цела недела да ја прогураме...

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Напишано од rosoneri на темата Оф топик: На состанокот одлучиле: Сонк го прекинува штрајкот поради малата бројка на школи кои штрајкуваат. Утре учениците продолжуваат да одат редовно на училиште со одржување на настава....

дали е сериозен или не неам појма нападнете го него...

Едит: се шалел

Јеботе ми се пресекоа нозете кога го видов постот.
Немојте вакви шеги.Росонеро ај ај.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Добро, јас мислам дека ја извршив мојата модераторска должност и ве опоменав. Ако добиете ПП со прекршок како новогодишен подарок од мене, не бидете изненадени.

Член од
16 август 2008
Мислења
3.293
Поени од реакции
637
Леле па вие што сте. Ако било вистина прво тука ќе го постирал. :tapp:
Не за џабе ставил во Оф топик.

Bidikov

Server guru
Член од
25 јануари 2005
Мислења
2.680
Поени од реакции
693
Добро, јас мислам дека ја извршив мојата модераторска должност и ве опоменав. Ако добиете ПП со прекршок како новогодишен подарок од мене, не бидете изненадени.
Леле Џену срц немој да си волку строга со децата - ќе те праат штрајк-брејкерка :back:

П.С:
Прати по ПП листа на тие што ќе ги почастиш и јас да ги почастам поубав да им е штрајкот :pipi:

Kajgana Shop

На врв Bottom