Генерален штрајк на СОНК

goodman_91

Бубалица
Член од
2 јануари 2008
Мислења
1.341
Поени од реакции
29
Јас и мојот клас се договоривме да не идеме утре и нема да идеме. За задутре ќе видиме:)

Пуци

Somewhere in time
Член од
16 август 2008
Мислења
571
Поени од реакции
13
Важно е да знаеш дека состанокот вечер е за да се одреди како ќе се постапува со владата бидејќи шетаат инспектори по училиштата и настанува хаос - едни училишта учат, други - не.
Шансите да се прекине штрајкот се еднакви на 0.
EEEEEE ТОА МОЖЕЕЕЕЕ

СЕА Е СЕ КРИСТАЛНО ЈАСНО:pos2::pos2::pos2:

Член од
11 октомври 2008
Мислења
1.258
Поени од реакции
101
НЕ дека тие што ке одат ке у4ат ама ајде.....

Falcao

rossonero per sempre
Член од
28 мај 2008
Мислења
1.986
Поени од реакции
561
Aј што штрајкуваат, нека штрајкуваат ... Ама за 900 ден...:kez:
Вака ми одговара, само да не речат: ајде во четврток на школо :tapp: право на писмена...:pop:

Член од
11 октомври 2008
Мислења
1.258
Поени од реакции
101
Aј што штрајкуваат, нека штрајкуваат ... Ама за 900 ден...:kez:
Вака ми одговара, само да не речат: ајде во четврток на школо :tapp: право на писмена...:pop:
КАкви 900 денари???????
За 900 ли штрајкуваат ??

S

SSS-Stolica

Гостин
леее уште се карам дома со мајка ми ми вика кој го врти Дојчин кога владата кажува што ќе се прави и како ќе се прави ме умре со тоа

Пуци

Somewhere in time
Член од
16 август 2008
Мислења
571
Поени од реакции
13
леее уште се карам дома со мајка ми ми вика кој го врти Дојчин кога владата кажува што ќе се прави и како ќе се прави ме умре со тоа
Сваќам како ти е....
Исти проблеми....:uvo::uvo::uvo::uvo::uvo:

Член од
21 август 2008
Мислења
376
Поени од реакции
27
Ај бе шо се секирате и вие-уште 45мин. ќе излезе Дојчин и ке им каже на мајкиви дека вие треба да спиете сабајле бидеќи професорите крај со крај не можат да сврзат со ,,мизерните,,18.000.Е тоа е да си фатеа врски ќе си најдеа работа в рудник и ќе се излежаваа а вака ги бапнаа во образованиеи сега ќе се мачат како грешни ѓаволи:pos2:

Kajgana Shop

На врв Bottom