Z
ZeroStyle
Гостин
Мене татко ми ми вика:
Што се замараш толку, ако сакаш утре иди види што како е, ако не седи дома
mwa
Што се замараш толку, ако сакаш утре иди види што како е, ако не седи дома
mwa
Да ја го видов денеска оваАбе ако на училишната главна врата стои ова
нема што да објаснувате. Тоа значи дека вашите училишта ги поддржуваат СОНК и се дур ти кажат дека нема штрајк значи седете си дома.
Шо правеа до сеа шо не го почнеа у 3 саат сабајле.Не видов дали е пишано на некоја од претходните страни, но ајде да го кажам ова: Во 22 часот е започнат состанок мегу владата и СОНК на кој се разговара во врска со штрајкот. Ако се договорат, од утре ке се оди на школо, а ако не се договорат, штрајкот ке продолжи.
Виде што пишала Џену погоре? Не пишете постови во кои кажувате што се случувало денес во школото.кај нас во борис искочи големиот (директорот) хахахаха го викаме големиот зашо бил професор по физичко кошаркар и е огромен а и крупен и има глас што да ти кажам како поп и сега ние сите надвор цело школо и се избацува ако барем малце ми верувате значи дојдете во школо влезете и имајте нормална настава (без 2-3 часа) и нема да учите во саботи (уште да речеше чесен пионерски збор:pos2 и како и секогаш прво бибалиците влегоа и не виде нас дојде збореше (ние што можеме да организираме бунт)и не убеди некако и џабе коа си решил да си одиш и ќе си отидеш после 2ри го снема пола клас а после нас идат и другите и така ги снемало сите! а тоа се разбира ќе се води како работен ден!
Свесен си што збориш ти? Какви дезинформации шириш. Состанокот е меѓу членовите на СОНК, и на него се решава како ќе се одвива штрајкот понатаму.Не видов дали е пишано на некоја од претходните страни, но ајде да го кажам ова: Во 22 часот е започнат состанок мегу владата и СОНК на кој се разговара во врска со штрајкот. Ако се договорат, од утре ке се оди на школо, а ако не се договорат, штрајкот ке продолжи.
Не видов дали е пишано на некоја од претходните страни, но ајде да го кажам ова: Во 22 часот е започнат состанок мегу владата и СОНК на кој се разговара во врска со штрајкот. Ако се договорат, од утре ке се оди на школо, а ако не се договорат, штрајкот ке продолжи.
И министерот ќе е присутен.Свесен си што збориш ти? Какви дезинформации шириш. Состанокот е меѓу членовите на СОНК, и на него се решава како ќе се одвива штрајкот понатаму.
И јас на тоа мислам. Ако состанокот трае до 3-4 сабајле, ке нема кога да не информираат, па имаме право да не одиме во школо.Шо правеа до сеа шо не го почнеа у 3 саат сабајле.
Па шо у 2 саат ќе ни кажат ќе се иде или не.Во 2 саат рачунаат да ни кажат утре станувате во 6 и 30.Ненормални се.