Генерален штрајк на СОНК

Z

ZeroStyle

Гостин
Мене татко ми ми вика:

Што се замараш толку, ако сакаш утре иди види што како е, ако не седи дома :pipi:

mwa

Член од
11 октомври 2008
Мислења
1.258
Поени од реакции
101
Абе мене ми викасе и денес да одам, па не бев а + тоа сретнав еден другар од клас и бил и им рекле да не одат ни утре.

Член од
16 август 2008
Мислења
3.293
Поени од реакции
637
Абе ако на училишната главна врата стои ова

нема што да објаснувате. Тоа значи дека вашите училишта ги поддржуваат СОНК и се дур ти кажат дека нема штрајк значи седете си дома. :)

Член од
11 октомври 2008
Мислења
1.258
Поени од реакции
101
абе и да одиш, нема ништо да правис, само ке се „мааш“ таму 1 саат 2 и ајде домаа:uvo:

[zEUs]

Go England!! GO!!
Член од
1 јули 2008
Мислења
4.398
Поени од реакции
535
Абе ако на училишната главна врата стои ова

нема што да објаснувате. Тоа значи дека вашите училишта ги поддржуваат СОНК и се дур ти кажат дека нема штрајк значи седете си дома. :)
Да ја го видов денеска ова :vozbud:

m.marko21

-STR8-
Член од
16 мај 2008
Мислења
1.177
Поени од реакции
75
Абе шо не седнат виа :3: да се договорат каа луѓе :cug: дали ќе се уче или не:toe:. Не воа некои школа одат ,а некои не (јас сум во тиа што одат:pop:, ама ја не одам :ban?:)

П.С. и сеа кој ќе ми ги оправда изостаноците...:raz:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Мала опомена. Ако имате најнови вести, дали ќе се оди или не, или нешто ново што веќе не го знаеме на темава, пишете го. Ние идеме, ние не идеме. Голема работа кој идел, кој не, пак сите ќе страдаме. Не ја полнете темава за џабе, посекако ќе ви бидат постовите избришани.

За муабети правење имате мсн. Искористете го.

Постов не бара реплика.

Член од
12 мај 2008
Мислења
1.495
Поени од реакции
38
Не видов дали е пишано на некоја од претходните страни, но ајде да го кажам ова: Во 22 часот е започнат состанок мегу владата и СОНК на кој се разговара во врска со штрајкот. Ако се договорат, од утре ке се оди на школо, а ако не се договорат, штрајкот ке продолжи.

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.282
Поени од реакции
8.450
кај нас во борис искочи големиот (директорот) хахахаха го викаме големиот зашо бил професор по физичко кошаркар и е огромен а и крупен и има глас што да ти кажам како поп и сега ние сите надвор цело школо и се избацува ако барем малце ми верувате значи дојдете во школо влезете и имајте нормална настава (без 2-3 часа) и нема да учите во саботи (уште да речеше чесен пионерски збор:pos2:) и како и секогаш прво бибалиците влегоа и не виде нас дојде збореше (ние што можеме да организираме бунт:vozbud:)и не убеди некако и џабе коа си решил да си одиш и ќе си отидеш после 2ри го снема пола клас а после нас идат и другите и така ги снемало сите! а тоа се разбира ќе се води како работен ден!

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Не видов дали е пишано на некоја од претходните страни, но ајде да го кажам ова: Во 22 часот е започнат состанок мегу владата и СОНК на кој се разговара во врска со штрајкот. Ако се договорат, од утре ке се оди на школо, а ако не се договорат, штрајкот ке продолжи.
Шо правеа до сеа шо не го почнеа у 3 саат сабајле.
Па шо у 2 саат ќе ни кажат ќе се иде или не.Во 2 саат рачунаат да ни кажат утре станувате во 6 и 30.Ненормални се.

Член од
12 мај 2008
Мислења
1.495
Поени од реакции
38
кај нас во борис искочи големиот (директорот) хахахаха го викаме големиот зашо бил професор по физичко кошаркар и е огромен а и крупен и има глас што да ти кажам како поп и сега ние сите надвор цело школо и се избацува ако барем малце ми верувате значи дојдете во школо влезете и имајте нормална настава (без 2-3 часа) и нема да учите во саботи (уште да речеше чесен пионерски збор:pos2:) и како и секогаш прво бибалиците влегоа и не виде нас дојде збореше (ние што можеме да организираме бунт:vozbud:)и не убеди некако и џабе коа си решил да си одиш и ќе си отидеш после 2ри го снема пола клас а после нас идат и другите и така ги снемало сите! а тоа се разбира ќе се води како работен ден!
Виде што пишала Џену погоре? Не пишете постови во кои кажувате што се случувало денес во школото.

Z

ZeroStyle

Гостин
Свесен си што збориш ти? Какви дезинформации шириш. Состанокот е меѓу членовите на СОНК, и на него се решава како ќе се одвива штрајкот понатаму.

Член од
2 октомври 2008
Мислења
946
Поени од реакции
21

Сеа у 12 ќе решаваат?! НЕМА ШАНСИ! Си утнал..СОНК има состанок за да возврати на реакцијата на власта поради заканата со парични казни за школите кои нема да држат настава..Тоа е на Канал 5 од 10 :smir:

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Свесен си што збориш ти? Какви дезинформации шириш. Состанокот е меѓу членовите на СОНК, и на него се решава како ќе се одвива штрајкот понатаму.
И министерот ќе е присутен.

Член од
12 мај 2008
Мислења
1.495
Поени од реакции
38
Шо правеа до сеа шо не го почнеа у 3 саат сабајле.
Па шо у 2 саат ќе ни кажат ќе се иде или не.Во 2 саат рачунаат да ни кажат утре станувате во 6 и 30.Ненормални се.
И јас на тоа мислам. Ако состанокот трае до 3-4 сабајле, ке нема кога да не информираат, па имаме право да не одиме во школо.

Kajgana Shop

На врв Bottom