Генерален штрајк на СОНК

Член од
12 мај 2008
Мислења
1.495
Поени од реакции
38
Ај пред да наставите со препукување-знае некој што се дешава?Еве многу викаат ќе го прекинеле штрајкот?
И ја така слушнав, но прекинат е само во неколку школи, а не насекаде.

Boomerang

Немој CTRL+W.
Член од
18 јуни 2006
Мислења
3.709
Поени од реакции
809
Латас вика 50% од школите почнале да работат, Дојчин вика дека и тие што работеле се приклучиле на штрајкот...
Латас е ВМРО-вец невиден....Затоа јаде гомца за да се прекине штрајкот...

Член од
21 август 2008
Мислења
376
Поени од реакции
27
Значи продолжува штрајкот еве и вести гледав изгледа владата пушта дезинформации...

Z

ZeroStyle

Гостин
Еве на вестите на А1:

Влада вели дека дека 2/3 од школите работат нормално. СОНК сите штрајкуваат :pop:

Член од
12 мај 2008
Мислења
1.495
Поени од реакции
38
Да им тиит и на владата и на СОНК. Овој штрајк е хаос. Не се знае ниту дали ке се учи, ниту дали ке се штрајкува.

[zEUs]

Go England!! GO!!
Член од
1 јули 2008
Мислења
4.398
Поени од реакции
535
Дан знае некој до кога ќе трае штрајкот... ја слушнав до нова година па затоа :toe:

Z

ZeroStyle

Гостин
Епа јас не идам утре. Па нека ми каже нешто класната после зубите низ гз ќе и ги извадам :jaj:

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Епа јас не идам утре. Па нека ми каже нешто класната после зубите низ гз ќе и ги извадам :jaj:
А ќе и викаш ''добар ден''?

Иначе како што можеме да видиме, во државава не може да се организира ни штрајк.

S

SSS-Stolica

Гостин
нас денеска ни рекоа ако сонг штрајкува вие одлучувате дали ќе дојдете на школо или не ваш проблем е тоа кога ќе престане да штрајкува тогаш

Член од
16 август 2008
Мислења
3.293
Поени од реакции
637
Абе ако имаше прекин на штрајкот сите телевизии ќе кажаа директно - Штрајкот е прекинат, а не да викаат едните овака, другите онака.
Затоа, засега - штрајкот продолжува.
А бидејќи веќе навлегуваме во последната четвртина во денот извесно е дека штрајкот продолжува и утре.

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
I site da ne otideme u skolo utre, vladata ke kaze deka site sme otishle,za da otidat tie sho ne otishle....

[Toj so ne ja svati recenicata,neka ja proctia 2pati]

Kajgana Shop

На врв Bottom