Гафови на "коментатори"

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Кога играја Манчестер-Рома. Резултат 6-0 и Мексес добива жолт. И коментаторов од ХРТ2 вика: Штета Мексес доби жолт картон. Ако Рома иде понатака, тој не ќе може да игра за Рома... :kesa:

на ова добро се сеќавам и јас кога го рече ова коментаторот Shorty!!!
и се сеќавам кога играја милан против палермо сезонава и овој коментаторов на телма вика:
пирло и кака во неколку секунди го ''торпедираа'' голот на ''дида'' односно на фонтана.(пирло и кака погодија две пречки од над 20 метри во неколку секунди ама не на дида туку на фонтана-голман на палермо
исто така смешен ми е и коментаторот на A1 кога на некои играчи им ги грешава имињата како на пр-(место дирк кујт тој вика дирк кајт, наместо џо кол тој вика џое кол, место м'врувари тој вика мрвувари....има многу не ги памтам сите)

runBABYrun напиша:
исто така смешен ми е и коментаторот на A1 кога на некои играчи им ги грешава имињата како на пр-(место дирк кујт тој вика дирк кајт, наместо џо кол тој вика џое кол, место м'врувари тој вика мрвувари....има многу не ги памтам сите)

Или кога наместо Џон О'Ши, вика Џон О'Шеј.

a onaa na mtv be rakomet so komentira i onoj eden nov vo telma ako gi slusa covek niv ke umreeeee pred tv :) pa bolje atmosfera ima da se glea prenos na pogreb nego oni koa komentiraat :) btw nema eden dobar komentator kaj nas site se za goli otok :tv:

muredini do nusret,nusret go vodi topkata i gol gol goljjjj
no no no njema gol stativ stativ kontrolovodor(trenerot) voli mnogo defanziv.

Kometntatorot shto bese na kanal 5 koga igrase Hrvatska na evroptskoto prvenstvo 2000ta...komentatorot Shuker celo prvo poluvreme go vikase Shurjak :)...Pochetok na 2 poluvreme komentatorot vika:Se izvinuvam namesto Shurjak e Shuker...Odma brviot napad na Hrvatska kometantorot i SHURJAK vo sansaaa :)

Istoit kometator kosarka imase...i pocetok na utakmicata...sudijata ja frla topkata...komentatorot vika: i dodeka topkata e vo vis na vi gi kazam igracite vo timot :kesa:

Дечки вчера оној на прва шо вика читајте:

(инаку топката му ја даваат на К. Роналдо и овој глејте шо вика):

И еве го сега Роналдињо предводи контра за Манчестер, Ронадлињо .................. ноооо ја губи топката! :pos2::pos2::pos2::ban?:

Vlatko_Rusin напиша:
Дечки вчера оној на прва шо вика читајте:

(инаку топката му ја даваат на К. Роналдо и овој глејте шо вика):

И еве го сега Роналдињо предводи контра за Манчестер, Ронадлињо .................. ноооо ја губи топката! :pos2::pos2::pos2::ban?:

Da da i ja zabelezav se zgaziv od smeenje i koa se zavika VELELETEN VELELE napadzac ,shut so se kako atribut vikase VELELETEN nov zbor naucil izgleda

armin06 напиша:
Da da i ja zabelezav se zgaziv od smeenje i koa se zavika VELELETEN VELELE napadzac ,shut so se kako atribut vikase VELELETEN nov zbor naucil izgleda
Јас мислам дека викаше ВЕЛЕЛЕПЕН ама во секој случај смотан збор.
:pos::pos:

Момци, тапа сте!!! Му се смее за зборот ВЕЛЕЛЕПЕН, а самиот тресе ВЕЛЕЛЕЛЕН... Вашиот О`Ши сте слушнале како се изговара на Енглески? Жими ашимов сте слушнале. Или Кујт, од каде бе Кујт е Кујт?

Видете на претходните страници што се киксоци на коментатори, не туку пишувајте колку да се рече :nenene::nenene::nenene::nenene:

The Mummy Returns напиша:
Јас мислам дека викаше ВЕЛЕЛЕПЕН ама во секој случај смотан збор.
:pos::pos:

e taka de zgreska

Коментаторски бисери

Еве една интересна тема , не од што ми се пишуваше толку , него имам дома една збирка од вакви глупости од коментаторите и мислам дека ке се прснете од смеење ( ако не се прснете ондак прајте "детил" на темава и дајте ми црвенко ) ајт читајте и стајте некое ваше ако имате . поздраф

Коментаторски бисери

Звонко Михајловски:
- Драган Ќириќ, играч со долга коса но со големи можности!
- Колега, може ли мало ремизе на натпреварот?
- А потоа, кадравиот гаучо тргна по кривиот пат на кокаинските ноќи.
- Крилото никогаш не паѓа далеку од бекот.
- Сите минуси на господинот Целзиус не можеа да го расипат натпреварот.
- Чуден начин на додавање - силно и никому!
- Најдовски скокна одлично, но преку пречката.
- Го задоволи тренерот и затоа сега игра.
- Каков удар! Го подели воздухот на водорот и кислород!
- Топката прелета паралелно со Ибарската магистрала.
- Ова беше поголема опасност за авионите од типот Авакс отколку за голот на Пандуровиќ.
- Преполн стадион на Партизан, 50000 луѓе. Замислете, тоа се 100 000 дланки!

------------------------------------------
Добросав Гајиќ:
- Зоран Савиќ имаше мала непријатност овие денови. Умре мајка му.
- Американските кошаркари се високи 2 и повеќе метри.
- Тие се состанаа на кратки, едномесечни и триесетдневни припреми.

-------------------------------------------
Милојко Пантиќ:
- Овој судија е познат по тоа што дели картони како новогодишни конфети.
- За овој натпревар продадени се 30.000 гледачи.

Владанко Стојаковиќ:
- А сега да видиме зошто Германците се радуваат. Па да, тоа е гол!
- Мекманаманаман! (McManaman)
- На стадионот се собраа 30000 динари.

Јордан Ивановиќ:
- Што би рекол нашиот народ - дежа ву!
Срѓан Кнежевиќ:

- Почитувани гледачи, се извинувам поради овој прекин. Организаторите на Олимпијадата штотуку ни забранија да пушиме во кабината. Еве, и колегите Шпанци се бунат, не сум само јас!
- Па видете го, драги гледачи, ова тело. Богинскаја е највисока од сите гимнастичарки и тоа се гледа на нејзината издолжена фигура. Со еден збор - жена!
- Видете само како е градено ова момче. Секоја мајка би го посакала во својот дома, а уште и овие предвоени мустачиња!
- Цела Југославија сега сигурно е на раце!

-----------------------------------------
Душко Кораќ:

- Сега ќе ја слушнеме американската фирма.
- Ова е Кели Ериксон, малата Швеѓанка што скока во вис. А ова е нејзината мајка, мама Марија која секаде ја следи својата ќеркичка и не ја испушта од вид. Човекот кој сега го гледате е Џон Година, фрлач на кладиво. Него не му требаат мама и тато.
- Судијата изгледа стави прокурин во очите и сега многу подобро гледа.

Златко Калински:
- Франција полека го гради резултатот (во втора минута од продолжение, при резултат 0:0).
- Неговата одбрана беше феноменална. Па тоа се граничи со совршен рефлекс.
- Голманот како да ги спушти ролетните на својот гол во овие моменти.

- Видете како се пробива Дражен Петровиќ. Како електричен зајак!
- Тројка на Галис!!! Ми делува некако поспано.
- Драги гледачи, на градскиот стадион во Скопје 15, 20 а можеби и 60 илјади гледачи.
- Јужна Кореја-САД. Натпреварот го следат 60014 гледачи.
Јанко:
- Драги слушатели, денеска имаме еден африкански дуел (за натпреварот Камерун - Саудиска Арабија)
Зоран Михајлов:
- Додека е топката во воздух, да ги соопштам составите.
- Зидан се најде во сендвич од двајца противнички фудбалери. Да го погледнеме овој хамбургер уште еднаш.
- Карл Луис трча во четвртата патека, а најлесно ќе го познаете по дресот во оранж боја.
- Нашиот Аце Русевски е во црвените гаќички (противникот му е од Руанда).

- Еве го Ривалдо го напушта теренот, на маицата му пишува АДИОС. Адиос на шпански значи збогум, им вели збогум на навивачите (инаку, на маицата на Ривалдо пишува АДИДАС)
- Еве го американскиот дрим тим. Можеби не е дрим ама е тим.
- Погледнете го овој сендвич од човечки фудбалери.
- Еве сега Белгијците си дадоа автогол. Ова беше прекрасен гол.
- Се е во знакот на бројот еден. Една минута до крајот, 1:0 на семафорот...
- Судијата вечерва ќе има тешка задача затоа што ќе мора да најде сили да раздвои ни помалку ни повеќе туку точно 219 килограми ( за бокс мечот Тајсон - Луис)
Зоран Поповски:
- Погледнете го Шекил Онил висок е 218 цм а тежок 120 кг. Вистинска грдосија.

Горан Милковски:
- Руската одбрана e бавна, што значи дека автоматски е и спора.
Ирена Андреевска:
- Ова е, би рекла, црно финале на Ролан Гарос (за сестрите Вилијамс)
Горан Стерјов:
- Навивачите на Англија насекаде ја следат својата репрезентација па макар било тоа и на крајот на светот.
- Нигерија веќе е елиминирана. Не знам што чека. Можеби го чека Мајкл Овен.
Зоран Видевски:
Ова не е за 2 минути исклучување. Ова е за 2 години затвор!
Љубомир Николовски:
- Драфтот ќе биде запамптен по тоа што како прв пик ќе биде избран еден европски кошаркар. Тоа е 227 см високиот Кинез....
- Витни Хјустон на влез кон кошот ( за Крис Витни од Вашингтон Визардс)
Сител:
- Многу бавно помина оваа забавена снимка.
:vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud:

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
Браво за збирката.Убаво хоби имаш.Ептен ме изнасмеја

Еве едно од мене:

JohnnyMass напиша:
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Браво за збирката.Убаво хоби имаш.Ептен ме изнасмеја

Еве едно од мене:

:pos2::pos2: лоолз , интересно , тнх ! :pos2::pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom