ГРУПА Ф - Втора фаза

Статус
Затворена за нови мислења.

Ddime

████████████████████
Член од
18 февруари 2007
Мислења
5.076
Поени од реакции
212
Имаше едно 10тина автобуси прееска на железничка со многу луѓе наокулу со знамиња, а таму се скандираше Ма ке до ни ја.. дај боже сите тие да тргнале за Литванија. :)

http://www.youtube.com/user/kostovskiz1
дечково има ставено неколку клипчиња од Литванија... да осетиме атмосфера. :)

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Во претходната група немавме пораз во регуларен тек да се надеваме дека и во оваа така ќе биде со тоа што ќе немаме пораз ни по продолженија.

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
А да ме види бабоооо ... :vozbud::vozbud:

Член од
20 ноември 2008
Мислења
486
Поени од реакции
39
Да им посакаме среќа на македонските херои да изгинат и во следната фаза,ова до сега што го направија е за секаква почит.И ако изгубат нејќам да читам плукање по играчите даваат се од себе заслужуваат пречек тука коа ќе дојдат со медал :)

Член од
8 декември 2009
Мислења
2.706
Поени од реакции
2.181
И сите да ги изгубат нема потреба веќе од плукање ( барем јас нема да ги плукам ). Јас му ебав матер на Докузовски после Црна Гора али после 4рите победи за мене сите ќе бидат Херои освен помошниците заедно со лекарот ( читај очниот ).
Македонија секогаш во нашите СРЦА !

Хакет Мен

Juventus Till I Die
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.227
Поени од реакции
3.414
ТРГНАЛА ФАЛАНГАТА НА АЛЕКСАНДАР ВО ПОХОД КОН АЗИЈА И ЈА ОСВОИЛ, ПАДНАЛ ЕГИПЕТ, ПЕРСИЈА, ИНДИЈА.
И ПОСЛЕ ТОЛКУ ГОДИНИ СИ ТРГНАЛА ФАЛАНГАТА НА МАКЕДОНСКАТА КОШАРКАШКА РЕПРЕЗЕНТАЦИЈА ВО ПОХОД КОН ЕВРОПА, ПАДНА ХРВАТСКА, ГРЦИЈА, ФИНСКА, БОСНА, СЛЕДНИ ГРУЗИЈА И ТАКА СЕ СО РЕД ГАЗИМЕ !!!

Притворен Војдан Стојановски - Поради најмногу украдени топки на шампионатот во Литванија.

Skopje calling:
И 12 ПОЕНИ ОД МАКЕДОНИЈА ОДАТ ЗА .... БОСНА И ХЕРЦЕГОВИНА!!!

Ладен бран ја зафати Европа, во Грција -14, во Босна -12, во Хрватска -2, a Финците ? Tие се навикнати на ладно :D

МЕТЕО: Големо невреме ја зафати Литванија. Ураганот МАКЕДОНИЈА пустоши се пред себе. Се очекува ураганот наредните 3 дена да ги зафати и Русија, Словенија и Грузија !

Колку е тешко да си македонец......секој ден треба да славиш !!! :)

Во Грција... го прашува мајката синот: Ајде сине кажи што ми сакаш да бидеш кога ќе пореснеш? -Македонски кошаркар мамо!

:vozbud:

М

Мартин`

Гостин
Само напред оваа репрезентација има голем потенцијал за успех, па зошто да не изненадиме и за медал ?
Сепак само полека, од натпревар за натпревар ко што кажа Докузовски и ќе имаме успех ..

Инаку гледајте при крајот, алал нека им е на BHFanaticos.. ги поздравија и нашите навивачи :)

Па и нашите навивачи Босна после ..

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
oстајте тие статисики, пазете го ова...

Македонија е најдобра од сите... :vozbud:прајслес... :vozbud:

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
oстајте тие статисики, пазете го ова...

Македонија е најдобра од сите... :vozbud:
Баш ова не е некое мерило пошто е на последните две меча правено и е нереална статистика. Најдобриот учинок се гледа поединечно на горните статистики.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom