Значи ке треба убаво да се помачиме за да победиме?Вториот Грузиец во НБА е Јаков Цакалидис. Првиот е Пачулија.
И двајцата се центри.
Порано имаа уште еден во НБА, Тсикитишвили (како и да беше)...Вториот Грузиец во НБА е Јаков Цакалидис. Првиот е Пачулија.
И двајцата се центри.
ај мајката се мислев дека цакалидис играше за грцијаВториот Грузиец во НБА е Јаков Цакалидис. Првиот е Пачулија.
И двајцата се центри.
Точно така. Никако несмееме да ги потцениме. Ако успеат да го задржат Бо и да го надскокаат Перо сме ебале работата!! Ама се надевам дека Владо конечно ке се опраи.Какви калкулации и одмарања бе !!!
Во оваа фаза има ден пауза меѓу натпреварите што е одлично. Мене ми е повеќе страв од утакмицата со Грузија отколку со Русија и Словенија. Зошто !? Затоа што за таа ќе си го наметнеме целиот притисок, дека мора таа да се тепа, и можно е (не дај Боже) да се заебеме како со Црна Гора.
Повеќе ме плаши тоа, него Словенија и Русија. Особено вториве кои без Кириленко не се непобедливи, а досеа клучните играчи на противниците имаа кошмарни натпревари со нас.
Грузијциве го имаат пак Заза Пачулиа као нба играч, другите се тие таму random-ладзе и random-швили... не се појаки од нас, но реков, баш на таа утакмица се плашам самите себеси да не се победиме како со Црна Гора.
И не лажете дека ги играме сите три од 2 ипол... играме 14.30 - Грузија, 17.00 - Словенија и 20.00 - Русија.
Грузијциве го имаат пак Заза Пачулиа као нба играч, другите се тие таму random-ладзе и random-швили... не се појаки од нас, но реков, баш на таа утакмица се плашам самите себеси да не се победиме како со Црна Гора.
И не лажете дека ги играме сите три од 2 ипол... играме 14.30 - Грузија, 17.00 - Словенија и 20.00 - Русија.