Necrophilia
Find Prettys Womans from your city for night
- Член од
- 13 август 2006
- Мислења
- 7.633
- Поени од реакции
- 140
би и дал, но со неколку услови :zlo: да ја боли за тоа што го направила и да не и текне во иднина да го направи.
а која е разликата во тоа што или ќе дознаеш од него или од некој трет,демек помалку боли ако сам ти признае дека те варалa n g e l c e напиша:зависи од ситуацијата и од кого ке дознаам дали од него или сосема од некој трет
Posle neversvo ne prostuvam! Preku neverstvoto ne gledam samo preljuba, tuku i dr.necesni osobini kaj licnosta:kesa:The`bItCh напиша:Дали доколку вашиот партнер/ка ве изневери со друг/а и сака повторно да ви се врати, би му дале втора шанса или завршено е помеѓу вас засекогаш?
Јас никогаш не би му дала втора шанса доколку ме изневери. Што сака нека прави.. кога еднаш ќе ја затвори вратата на мојата љубов враќање назад никогаш повеќе. Зошто? Едноставно затоа што мразам изневерувања, лажења итн.. ако ме сакал немало да ме изневерува па после да бара втора шанса као демек згрешил.. псс нека:zid:
И јас. Тоа ако ми се деси, значи не е вистинска љубовта. The search continues .......... lol.The`bItCh напиша:Јас никогаш не би му дала втора шанса доколку ме изневери. Што сака нека прави.. кога еднаш ќе ја затвори вратата на мојата љубов враќање назад никогаш повеќе. Зошто? Едноставно затоа што мразам изневерувања, лажења итн.. ако ме сакал немало да ме изневерува па после да бара втора шанса као демек згрешил.. псс нека:zid:
vlatkolik напиша:а која е разликата во тоа што или ќе дознаеш од него или од некој трет,демек помалку боли ако сам ти признае дека те варал
не верувам