Втора шанса

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
би и дал, но со неколку услови :zlo: да ја боли за тоа што го направила и да не и текне во иднина да го направи.

Член од
10 април 2007
Мислења
166
Поени од реакции
0
Bidejki ne sum tip na covek koj izneveruva, ne sakam ni da me izneveruvaat, toa znaci, ako ednas me izneveri, kolku i da se izvinuva nema da dobie vtora sansa...toa bi znacelo i vtora sansa za da me izneveri...od kaj da znam deka toa nema pak da go napravi?!? Ako go napravil ednas, zasto ne bi go napravil i vtor pat? NE, vo nikoj slucaj, nema da dobie prilika pak da me ponizi!

Член од
22 мај 2007
Мислења
43
Поени од реакции
2
epa videte vaka...vtora sansa...bi dobila dokolku pricinata za raskinuvanjeto ne e tolku seriozna za da se sluci nesto takvo...zatoa sto spored mene sekoja druga pricina za raskinuvanje osven neverstvo e glupost nevidena...za banalna rabota da rasipes vrska...a nema da dobie dokolku napravi nesto sto stvarno ne treba...da me izneveri...nema sansi za toa...bez razlika kolku me sakala ili jas kolku ja sakam...ako cuvstvuvala seriozni raboti kon mene...da me sakala...nemala potreba da go napravi toa...epa tolku za sega

Член од
27 јуни 2007
Мислења
11
Поени од реакции
0
Ponekogas e dobro da se dade vtora sansa. Ama samo ako za toa neverstvo e iskazano kaenje od strana na toj sto go napravil. A ako veke toa se povtori i stane navika,toa nikako. I mnogu e bitno od kogo ke se doznae za toa neverstvo. Zamisli samo da doznaes od nekoj sosema tret covek. Lele kolku boli toa eeejjjjj. Vo sekoj slucaj bi mozela da pominam preku toa, ke prostam, no nema sansi da zaboravam. A nikogas ne bi vratila so isto takvo nesto NO WAY Toa e veke vojna

vlatkolik

~I'm busy U are UglY,Have a Nice DaY!!!~
Член од
17 мај 2007
Мислења
2.647
Поени од реакции
28
Све би простил али неверство никогаш
и сум кажал еднаш и никогаш повеќе "прај што ќе правиш само да не дознаам а кога ќе дознаам е тогаш ќе биде весело" :uvo: а све се дознава македонијава наша мало село е,а да не збориме за скопје

a n g e l c e

^ Poison Girl ^
Член од
25 јануари 2007
Мислења
1.202
Поени од реакции
5
зависи од ситуацијата и од кого ке дознаам дали од него или сосема од некој трет

vlatkolik

~I'm busy U are UglY,Have a Nice DaY!!!~
Член од
17 мај 2007
Мислења
2.647
Поени од реакции
28
a n g e l c e напиша:
зависи од ситуацијата и од кого ке дознаам дали од него или сосема од некој трет
а која е разликата во тоа што или ќе дознаеш од него или од некој трет,демек помалку боли ако сам ти признае дека те варал :tapp:
не верувам

Член од
23 март 2007
Мислења
2.370
Поени од реакции
62
The`bItCh напиша:
Дали доколку вашиот партнер/ка ве изневери со друг/а и сака повторно да ви се врати, би му дале втора шанса или завршено е помеѓу вас засекогаш?

Јас никогаш не би му дала втора шанса доколку ме изневери. Што сака нека прави.. кога еднаш ќе ја затвори вратата на мојата љубов враќање назад никогаш повеќе. Зошто? Едноставно затоа што мразам изневерувања, лажења итн.. ако ме сакал немало да ме изневерува па после да бара втора шанса као демек згрешил.. псс нека:zid:
Posle neversvo ne prostuvam! Preku neverstvoto ne gledam samo preljuba, tuku i dr.necesni osobini kaj licnosta:kesa:

^Cutie^

*Charming Princess*
Член од
22 март 2007
Мислења
869
Поени од реакции
1
Ме изневери и не му дадеов втора шанса и подоцна му кога повторно ми се пушти му реков дека јас истите грешки во животот не ги повтарам...Ме праша дали ми бил грешка и реков “да најголемата до сега“.....И си отидов...Жал ми е, да си мислил на време...

Член од
19 март 2007
Мислења
6.574
Поени од реакции
163
The`bItCh напиша:
Јас никогаш не би му дала втора шанса доколку ме изневери. Што сака нека прави.. кога еднаш ќе ја затвори вратата на мојата љубов враќање назад никогаш повеќе. Зошто? Едноставно затоа што мразам изневерувања, лажења итн.. ако ме сакал немало да ме изневерува па после да бара втора шанса као демек згрешил.. псс нека:zid:
И јас. Тоа ако ми се деси, значи не е вистинска љубовта. The search continues .......... lol.

Член од
22 мај 2007
Мислења
43
Поени од реакции
2
Ako veke ednas me izvara i da doznaam za toa...NO WAY NO HOW SEE YA...nema proska...i da bide prosteno...koga i da izleze sama so "drugarkite" moite misli ke vodat kon toa...deka pak go pravi...i zasto da se macam poveke i da bidam PAPI...koga polesno e da prekines sto porano otkolku pokasno...I KOGA VEKE EDNAS E NAPRAVENO TOA ke se PRAVI I PONATAMU...pozdraf

Член од
8 февруари 2007
Мислења
1.968
Поени од реакции
43
Никогаш не би му дала втора шанса... Кога веќе еднаш му се случило тоа, секогаш ќе мислам дека ќе се повтори пак. Постојано во мене ќе се јавува сомнеж поради она што веќе поминало. Фактот дека лажел остава впечаток дека таа личност воопшто не ја познавам, па од тука секаков понатамошен контакт е завршен.

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
Би нашла сила да му простам, ама тоа не значи дека ќе му дадам втора шанса. Би било убиствено за мене да бидам со човек што еднаш ми ја разочарал довербата, ќе мислам на тоа цело време, на другата, на тоа дека може да се случи пак... Никогаш не би се вратила со некој што така ми направил.
А и зошто би била со некој што очигледно не ме сака доволно за да успее да си го задржи во гаќи додека е со мене? :toe:

mRnO

И по mRnO,mRnO
Член од
16 април 2006
Мислења
6.263
Поени од реакции
52
Јас сум човек што простува на секого,освен во ептен екстремни ситоации,така да ДА би дал втора шанса

a n g e l c e

^ Poison Girl ^
Член од
25 јануари 2007
Мислења
1.202
Поени од реакции
5
vlatkolik напиша:
а која е разликата во тоа што или ќе дознаеш од него или од некој трет,демек помалку боли ако сам ти признае дека те варал :tapp:
не верувам

многу подруго е кога тој ке ти каже и ако „имал причина „ да ти ја каже што тоа не верувам за причината

а многу подруго е кога некој сосема трет те истушира и ти рече синоќа твојот дечко беше со онаа ...

тогаш ситуацијата создава многу нервоза и на крајот врската која траела некое време ке се претвори во нешто најгрозно :toe:

Kajgana Shop

На врв Bottom