Врска со постара жена/постар маж

Член од
28 февруари 2006
Мислења
14
Поени од реакции
1
sekoe masko koga ke fati postara devojka stanuva mangup i takvi stvari....i nemoze nikoe masko da kaze deka mu smeta da ide so pogolema devojka zoso uci mnogu novi raboti od nejze.a za zenskite kako mislat.......neka pisat:icon_lol:
 
Член од
26 април 2005
Мислења
1.691
Поени од реакции
45
Dva pati mi se ima sluceno da sum vo vrska so drasticno postari osobi od mene,znaci 12godini razlika i mislam deka never again,ne deka e nesto neodgovaranje ili slicno,ednostavno se prekomplicirani i preoptereteni ili jas sum naletala bas na takvi licnosti.
 

SLaCk

Remember me?
Член од
23 ноември 2005
Мислења
1.451
Поени од реакции
18
Постари жени!?!?!??! Бљљљљљљљљљљааааааакккккк!!! Помлади??? ММММоже мислам дека 95% од мажите би се согласиле!
 

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.749
Поени од реакции
1.855
Годините немаат врска ако се најдат слични во карактер партнерите. Може да е 17 годишно девојче со памет на 25 годишна, или дечкото со памет на 17 годишен. Ако се најдат на иста фреквенција немаат врска годините.
Во случајот на Азра очигледно се драстично различни карактери. Јас сум слична возраст со дечкото нејзин па ден денес излегувам по дискотеки и кога одам таму ги затварам ... буквално исто како што сум правела порано. Значи не сум разозбилена до некој таков степен да ми треба мирно место ... едноставно со таков дух сум. Според тоа, ако најдам некој дечко весел и полн со живот, кој ми одговара карактерно, (глобално кажано, не да е тотално ист како мене) а има 40 години зошто да не би имала врска со него?

п.с. Злобница ... на погрешен си налетала ... тоа ќе да е верувај!:icon_lol:
 
Член од
22 јануари 2005
Мислења
980
Поени од реакции
4
Годините не се битни и пресудни, ниту треба да бидат мерило. Важен е карактерот, љубовта, желбата да се биде со другиот, „хемијата“, привлечноста...

Знам многу врски кои биле 7-8-9 години разлики и успеале без проблем (за разлика од примерот погоре).

Зборувам не само за машкото постаро, туку зошто да не и женското.
 

kLiNkA

Ponosna Hrvatica
Член од
4 јануари 2006
Мислења
2.116
Поени од реакции
5
abe jezda sum use mala da komentiram za ova ali smetam deka za vistinskata ljubov ne postojat granici.... ali za moi godini mozam samo da kazam deka mi se svigale deca koi bile pomali od mene i sum svedok na mn vrski pomegu postari devojki a pomali momci:):):)
 

Allita

Слика има тон нема
Член од
7 декември 2005
Мислења
2.184
Поени од реакции
12
azra напиша:
se mislam dali da odam so decko mi koj e postar od mene 8 godini se mi e ubavo koga sum so nego ali ja sakam da se zabavuvam zs imam 17 a toj 25 i nesaka da odi po bucni mesta

мојот е постар 9 год. па што, верувај дека нее до годините туку до човекот е...дефинитивно...:coffee:
 

I am a bitch

Мачкица
Член од
24 февруари 2006
Мислења
2.016
Поени од реакции
2
не е до годините ама пак, некогаш не иде. Мислам дека до 5 години разлика е ок, но некогаш може да се погоди и 10 години разлика а супер да им оди врската, или да се 2-3 години разлика па да не се еден за друг. се е до човекот, но сепак глупаво е да има преголема разлика дека луѓето од различни возрасти имаат различни интереси..........и др.
 

Dimitarc

Мрчатор
Член од
30 јануари 2005
Мислења
2.639
Поени од реакции
19
ја на мој години девојка не можам да си најдам, камоли постара
 

dusicka

UBAVA KAKO CVET
Член од
5 март 2006
Мислења
301
Поени од реакции
0
Neznam bas bas jas za komentiram na ovaa tema zosto najstariot so koj sum odela bil 5god postar od mene.
Ali ne sum za toa pomali devojcina da odat so mnogu postari zosto sepak bi gi imale samo od korist i koj zdrav bi odel so tolku pomalo devojce
 

astrion

REBEL
Член од
15 ноември 2005
Мислења
792
Поени од реакции
18
Abe so ima vrska,toa e relativna rabota na ukus,ne e isto 10 godini razlika koga taa e 15 a toj 25 i koga taa e 35 toj 45 ,vo vtoriot slucaj se kompatibilni bidejki i dvajcata se zreli i znaat sto sakaat,vtoro poznavam devojcinja koi isklucivo gi privlekuvaat postari decki imase edna 17 god i namerno mu se pikase na eden 34 poradi status,dobra kola a i tipot bese cool ,se e do ukus i zelbi,jas licno e*am se po spisok a moze samo da se zaljubam i vistinski da sakam devojce koe ima cel vo zivotot,sexy e,samostojna finansiski i extra kulturna da znae kako da se ponasa so narodot,a bidejki vo MKD se e pod prosek poradi nekoi xxx faktori,ima samo mal procent od tie jas kako sto sakam se razocarav i resiv da stanam Muska Kurva :je: :je: :je: he he-koga nema telesko ke jades svinsko.
 

Zbratko

The Shrink
Член од
3 јануари 2006
Мислења
875
Поени од реакции
17
Јас имам врска со постара од мене ... па супер ми е.... јесте да ке дое време коа ќе сакам нешто помладо али тоа е тоа ... јеби га.

Годините не се битни ако има хемија мегу тие двајца тогаш ... ни година ни бутур нее битно.
 

ragazza

Adorable
Член од
3 јуни 2005
Мислења
2.870
Поени од реакции
29
Postar vo stil do +5 ne se oseka ama posle to ne bi sakala nekoj star prch umoren od zivotot , preferiram gore dolu generacija da sme i da sakame isti raboti vo zivotot a ne sve sto me raduva nemu da mu e procitana kniga .
 

asterix_m

Регулатор
Член од
19 април 2006
Мислења
2.765
Поени од реакции
33
Сега многу постара не иде ама љубов не прашува за години. А има луге што сакаат постари жени-мажи
 

Dolphin

Pirate of the Caribbean
Член од
3 март 2005
Мислења
1.296
Поени од реакции
57
Хех, не можам објективно да одговорам на ова прашање, од причина што сум заљубен во девојка 3 години и 4 месеци помала од мене, и апсурдно ми е да размислувам “како би било“ со некоја постара... Мене со таа девојка ми почнува и ми завршува денот... А богами и светот.
 

Kajgana Shop

На врв Bottom