Не постои тежок маж... Без сто кила не може ни да се нарече маж...:pos2:Не постои лесна девојка...има само "тежок" маж....
Не постои тежок маж... Без сто кила не може ни да се нарече маж...:pos2:
Fintata e u toa sto so takva lesna devojka da bides u vrska ne e voopsto lesno pa pogotovo ako ti znaci nesto zatoa sto stom tebe ti se dala taka brzo i se toa nikogas nema da mozes da imas doverba vo nea...A i normalno e da nemas i da se jades celo vreme kade e so prai i takvi gluposti.No sepak se zavisi od toa kakva e taa kako licnost i dali stvarno te saka i ti nea ili ne.No sepak tesko e da odrzis vrska so lesna devojka...mnogu tesko...
e go procita ova? jas ne zaklucuvam taka napisale a jas spored toa pisuvam svoe mislenje zatoa prvo procitaj a posle kolku sakas kritikuvaj me a i procitaj go naslovot LESNA DEVOJKAДали би започнале (озбилна) врска до девојка што сте ја легнале истата вечер коа сте се запознале??
e go procita ova? jas ne zaklucuvam taka napisale a jas spored toa pisuvam svoe mislenje zatoa prvo procitaj a posle kolku sakas kritikuvaj me a i procitaj go naslovot LESNA DEVOJKA
A i kako moze da ne e lesna a mu se dala samo sto se zapoznale?
E iskreno izvinite vaka ama jas stvarno nemozam da go razberam toa kako moze da legnat so nekoj so ne go znaat dovolno-nema smisla
А да видиш ја што знаем една убаа а лесна еееее...Има лесни без навреда да кажем најди РУжна сигурно ќе ти даде хехе и после озбилна врска е па нема тоа е.
Епа може да не е лесна,на тој начин што девојката до тогаш не легнала со никој друг од прва,ама ете овој тооолку и се бендисал,и го погодил моментот и му дала,ете така можеНапишано од Sk girl
e go procita ova? jas ne zaklucuvam taka napisale a jas spored toa pisuvam svoe mislenje zatoa prvo procitaj a posle kolku sakas kritikuvaj me a i procitaj go naslovot LESNA DEVOJKA
A i kako moze da ne e lesna a mu se dala samo sto se zapoznale?
E iskreno izvinite vaka ama jas stvarno nemozam da go razberam toa kako moze da legnat so nekoj so ne go znaat dovolno-nema smisla
ако ти дала тебе одма утре ако запознае друг и него ќе му даде одма такви се тие за жал јас искрено никогаш не би започнал врска со таква особа
Ако сакаш да откриеш дали подоцна во брак ќе му даде на комшијата (добро, и на многу други) тоа не е мерило.
Абе немора па ни да значи дека и на другиот одма ќе му даде
Инаку на темава,ако ти дала од прва не значи дека ќе даде и на друг исто од прва,може со тебе и било убаво,па сметала дека може тебе да ти даде,а ти си протолкувал погрешно.
Оти да не?
Не е мерило дали дала или не првата вечер.
У Македонија доколку ти дае на прва вечер, 95% дека е курветина.
Шостори никако не ви одговара.
Ако ви дај првата вечер е курва.
Ако не ви дај, се прај тешка и е порѕирна глупача.
Ако некоја девојка му дала на еден дечко од прва тоа не значи дека на секој би му дала.
И башка, нејзин живот е тоа и одлука. Ирелевантно е дали му дала на прва или на 11та вечер, сепак му дала.
Ако му дадеш,зошто си му дала,ако не му дадеш зошто не си му далаАко налетате на некој ограничен во мозокот,облечете си железни гаќи,а клучот набијте му го во газот.
А ти па по што заклучи дека девојката е лесна?
По тоа што му дала одма?
Нели зборевме дека може само тогаш и се десило тоа...
Мене прво не ми е јасно кој кому нешто дава???Епа може да не е лесна,на тој начин што девојката до тогаш не легнала со никој друг од прва,ама ете овој тооолку и се бендисал,и го погодил моментот и му дала,ете така може