Врска со "лесна" девојка?

The_Grim

Acid Nightmare
Член од
22 ноември 2005
Мислења
1.501
Поени од реакции
24
:vozbud: Не постои лесна девојка...има само "тежок" маж....:vozbud:

Sk girl

Not Perfect
Член од
6 јули 2008
Мислења
431
Поени од реакции
15
Fintata e u toa sto so takva lesna devojka da bides u vrska ne e voopsto lesno pa pogotovo ako ti znaci nesto zatoa sto stom tebe ti se dala taka brzo i se toa nikogas nema da mozes da imas doverba vo nea...A i normalno e da nemas i da se jades celo vreme kade e so prai i takvi gluposti.No sepak se zavisi od toa kakva e taa kako licnost i dali stvarno te saka i ti nea ili ne.No sepak tesko e da odrzis vrska so lesna devojka...mnogu tesko...

Член од
10 февруари 2008
Мислења
3.947
Поени од реакции
2.060
Fintata e u toa sto so takva lesna devojka da bides u vrska ne e voopsto lesno pa pogotovo ako ti znaci nesto zatoa sto stom tebe ti se dala taka brzo i se toa nikogas nema da mozes da imas doverba vo nea...A i normalno e da nemas i da se jades celo vreme kade e so prai i takvi gluposti.No sepak se zavisi od toa kakva e taa kako licnost i dali stvarno te saka i ti nea ili ne.No sepak tesko e da odrzis vrska so lesna devojka...mnogu tesko...

А ти па по што заклучи дека девојката е лесна?
По тоа што му дала одма?
Нели зборевме дека може само тогаш и се десило тоа...

Sk girl

Not Perfect
Член од
6 јули 2008
Мислења
431
Поени од реакции
15
Дали би започнале (озбилна) врска до девојка што сте ја легнале истата вечер коа сте се запознале??
e go procita ova? jas ne zaklucuvam taka napisale a jas spored toa pisuvam svoe mislenje zatoa prvo procitaj a posle kolku sakas kritikuvaj me a i procitaj go naslovot LESNA DEVOJKA

A i kako moze da ne e lesna a mu se dala samo sto se zapoznale?
E iskreno izvinite vaka ama jas stvarno nemozam da go razberam toa kako moze da legnat so nekoj so ne go znaat dovolno-nema smisla

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Па би почекал да помине време и да видам што ќе испадне, зашто да не. Ако легнала со мене уште првата вечер не значи дека со сите би легнала и дека е толку лесна. Не би сакал од одма да давам проценка.

Член од
30 јуни 2008
Мислења
2.802
Поени од реакции
99
Pa normalno deka DA !

Zar postojat drug vid na devojki ?

асфалт

UNCENSORED
Член од
8 август 2005
Мислења
804
Поени од реакции
23
лесна да е, ко турбофолк песна, такви сакам...

Член од
10 февруари 2008
Мислења
3.947
Поени од реакции
2.060
e go procita ova? jas ne zaklucuvam taka napisale a jas spored toa pisuvam svoe mislenje zatoa prvo procitaj a posle kolku sakas kritikuvaj me a i procitaj go naslovot LESNA DEVOJKA

E iskreno izvinite vaka ama jas stvarno nemozam da go razberam toa kako moze da legnat so nekoj so ne go znaat dovolno-nema smisla

Смири се дејко ја не те тепам, само си прашав...:smir:

Прво не те критикувам-твое мислење.
Второ го прочитав насловот и тоа лесна шо си ми го пишала со големи букви... ама драга си ги изоставила наводниците... така што ЛЕСНА и "ЛЕСНА" секако дека не е исто.

Што во животот има смисла па тоа нема смисла... :back:

mile_panikaaa

Нормален
Член од
28 април 2008
Мислења
348
Поени од реакции
9
Има лесни без навреда да кажем најди РУжна сигурно ќе ти даде хехе и после озбилна врска е па нема тоа е.

Член од
10 февруари 2008
Мислења
3.947
Поени од реакции
2.060
Ајде бе... ?

Демек ако е ружна е лесна а ако е убава не е лесна?

По која логика ова?

Desire

Refuse,Resist
Член од
25 декември 2007
Мислења
1.823
Поени од реакции
284
Има лесни без навреда да кажем најди РУжна сигурно ќе ти даде хехе и после озбилна врска е па нема тоа е.
А да видиш ја што знаем една убаа а лесна еееее...

Напишано од Sk girl

Епа може да не е лесна,на тој начин што девојката до тогаш не легнала со никој друг од прва,ама ете овој тооолку и се бендисал,и го погодил моментот и му дала,ете така може :)

Б

БејбиГрл

Гостин
ако ти дала тебе одма утре ако запознае друг и него ќе му даде одма такви се тие за жал јас искрено никогаш не би започнал врска со таква особа
Ако сакаш да откриеш дали подоцна во брак ќе му даде на комшијата (добро, и на многу други) тоа не е мерило.
Абе немора па ни да значи дека и на другиот одма ќе му даде
Инаку на темава,ако ти дала од прва не значи дека ќе даде и на друг исто од прва,може со тебе и било убаво,па сметала дека може тебе да ти даде,а ти си протолкувал погрешно.
Оти да не?
Не е мерило дали дала или не првата вечер.
У Македонија доколку ти дае на прва вечер, 95% дека е курветина.
Шостори никако не ви одговара.
Ако ви дај првата вечер е курва.
Ако не ви дај, се прај тешка и е порѕирна глупача.
Ако некоја девојка му дала на еден дечко од прва тоа не значи дека на секој би му дала.

И башка, нејзин живот е тоа и одлука. Ирелевантно е дали му дала на прва или на 11та вечер, сепак му дала.
Ако му дадеш,зошто си му дала,ако не му дадеш зошто не си му дала:toe:Ако налетате на некој ограничен во мозокот,облечете си железни гаќи,а клучот набијте му го во газот.
А ти па по што заклучи дека девојката е лесна?
По тоа што му дала одма?
Нели зборевме дека може само тогаш и се десило тоа...
Епа може да не е лесна,на тој начин што девојката до тогаш не легнала со никој друг од прва,ама ете овој тооолку и се бендисал,и го погодил моментот и му дала,ете така може :)
Мене прво не ми е јасно кој кому нешто дава???
Ако двајца имаат секс тоа е по нивна желба, и двајцата добиваат,уживаат

Зборувате за некои си предрасуди во општеството кои треба да се отстранат,а и вие со зборот ДАЛА самите го правите тоа.

Јас не би имала секс со никого уште на прва вечер.А ако некому не му смета да има врска со "лесна" девојка-ок. Ама споре мене овие врски тешко успеваат, барем според она што го гледам околку мене

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Потполно си во право дека сексот е заедничка желба и зборовите дали и зема немаат врска,но тоа е начинот на изразување во нашиот јазик.Предрасуда е самата суштина на темата,а не зборот,затоа да не мешаме баби и жаби:)

Kajgana Shop

На врв Bottom