Врска со "лесна" девојка?

Член од
10 февруари 2008
Мислења
3.947
Поени од реакции
2.060
Aма ја не ги судам така луѓето.
Туку таа е вистината!
Такво е воспитувањето, такви се гледиштата кон тие работи.
И можам да дробам до утре дека немора да значи дека е лесна, па дека всушност може е бескрајно интелигентна и прекрасна но сака да се забавува, и бла бла бла, и навистина тоа го мислам, ама у Македонија, со македонските неизживеани момички и момци, ова е реалноста.
Добро, у последно време, според трендовите на западот, се менуваат малку работите, за луд секс на прва вечер цури пишуваат на блогови.
Но генерално земено, пак ќе кажам, не е така, ама тоа е тоа.

:back: Ама јас знам дека ти не ги судиш така луѓето него не зборував за тебе туку само се надоврзав на твојот пост.

п.с. :smir: извини ако се изразив погрешно

Goddess of Chaos

Nixe Nox
Член од
16 август 2005
Мислења
6.250
Поени од реакции
228
Шостори никако не ви одговара.
Ако ви дај првата вечер е курва.
Ако не ви дај, се прај тешка и е порѕирна глупача.
Шо треба да напрај за да ви биди по ќефот?..

Не сфаќам шо ви е целта на муабетот. Уствари, има некаква цел муабетот?
Е, прочитај ми го пак муабетот, не беше тоа поентата:).
Ама у секој случај, секој нека прави ко шо му лежи, но ИСКРЕНО, без глумења, непотребни филмови, ако всушност ви се сака или ако всушност не ви е дојдено до тоа.
Сепак постојат и девојки на кои им треба големо емоционално поврзување пред првиот секс, така им било цел живот, па се разгалиле.

И сите задоволни.
Понекогаш грешка, понекогаш задоволувачки one night stand, понекогаш полн погодок, долга прекрасна врска.
Ај бе уживајте.
Лесните се познаваат веднаш, а ако некој решил таквата да ја преобратува, со среќа нека му е.
Феноменот на таквите жени не е препорачлив за обработување, оти нема цел.
Едноставно, секогаш ќе постојат.

Тамарче

Ако одам во Битола..
Член од
11 јули 2007
Мислења
3.239
Поени од реакции
223
Треба ми дај првата вечер и после то да излези со мегафон да јачи дека само мене че ми дава и на никој друг. Цел, да му се потклај малце грижа на совест на "секаквите" женски.
И да трча гола во 12 сатот вечерта низ градот и да се дери: „Дечко ми е лав в кревет!“
И да напрај три ѕвезди, салто назад и напред, и едно стој на раце. Така стоејќи, ти да одиш и пред сите да и го закачиш, оти нели, сакаш да знат сите дека само ти ја клецкаш.

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
...не мора да значи дека ако со неа имал one night stand тогаш,дека ќе има пак,додека е во врска со неа.
Toчно, не мора да значи.Исто ко шо немора да значи дека крадец после лежење во зандана ќе краде пак, или дека Вардарче нема пак да се регистрира на Кајгана...

Ама, девојката на своја кожа осетила (океј, и на тело, посебно ако има дечкото бар 80% од мојава масивност) дека може да го одвлече во кревет веднаш. Опасни се емоциите и стравовите отпосле.

Јас велам - потребна е операција од страв, зошто освен шо те ебе во мозок, за ништо не придонесува. Така, нити за спречување на некој/а мераклија/ка на дружби за една вечер.

Исто како што не можеме да одбереме дали ќе се заљубиме во таква личност, без разлика дали ни е партнер/ка ил не.

JFK

Член од
9 март 2007
Мислења
966
Поени од реакции
52
И да трча гола во 12 сатот вечерта низ градот и да се дери: „Дечко ми е лав в кревет!“
И да напрај три ѕвезди, салто назад и напред, и едно стој на раце. Така стоејќи, ти да одиш и пред сите да и го закачиш, оти нели, сакаш да знат сите дека само ти ја клецкаш.
Не, свесен сум и сам дека не сум лав в кревет, не мора па ни некоја да ме величи. А то дека сакам да знам дека само јас ја клецкам, јес. Не сум безкичмењак, ранлив сум многу, она горе на заебанција го напишав. Ако прам нешто со некоја, без разлика шо, другио ден да разберам дека со друг е, стварно боли. Не се нервирај, поубо е. На темава ќе кажам, едноставно не би и верувал на некоја шо "дава" од прва, оти знам дека чим мене ми дала одма, другио ден на најдобрио другар че му дај. Физика.

Тамарче

Ако одам во Битола..
Член од
11 јули 2007
Мислења
3.239
Поени од реакции
223
Е, прочитај ми го пак муабетот, не беше тоа поентата:).
Ама у секој случај, секој нека прави ко шо му лежи, но ИСКРЕНО, без глумења, непотребни филмови, ако всушност ви се сака или ако всушност не ви е дојдено до тоа.
Сепак постојат и девојки на кои им треба големо емоционално поврзување пред првиот секс, така им било цел живот, па се разгалиле.

И сите задоволни.
Понекогаш грешка, понекогаш задоволувачки one night stand, понекогаш полн погодок, долга прекрасна врска.
Ај бе уживајте.
Лесните се познаваат веднаш, а ако некој решил таквата да ја преобратува, со среќа нека му е.
Јас комплетно те сфатив. :)
Сфатив шо ти е целта на муабетот, ама овие дечкиве ги прашвам, затоа што на секој втор пост гледам: „Ако ми дај првата вечер е курва.“ „Ако не ми дај, се занесва, се замислува в крај јака пичка.“

И јас ова истото сакав да го кажам. :)

Ај бе уживајте.

JFK

Член од
9 март 2007
Мислења
966
Поени од реакции
52
Јас комплетно те сфатив. :)
Сфатив шо ти е целта на муабетот, ама овие дечкиве ги прашвам, затоа што на секој втор пост гледам: „Ако ми дај првата вечер е курва.“ „Ако не ми дај, се занесва, се замислува в крај јака пичка.“

И јас ова истото сакав да го кажам. :)
Тамарче, уствари че преформулирам. Ако ми дај првата вечер не е курва. Сега ми текна :) Се има случено. Страсти. Океј. Ако е од мојов град, ако ми дај првата вечер, убо знам со кого си имам работа, не е голем градов, убо си се знајме сите со секој. Ама, секогаш изникнува нови кои шо во една недела од прва на 24 души че му да, и се шо прајме? В ред е, че се изнервирам, че ме разбериш, убо ме разбираш ти.

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
Темава е врв на малограѓанштината очигледна на форумот кајгана.

Димси, тип кој на аватар му пишува “премногу сум убав, не ме гледај ќе се заљубиш“ отвара тема на љубов и секс... :pos: ама кој сум јас да судам нели... девојки кои за себе викаат дека реалноста е таква што жената е курва а мажот фраер под истите услови... :pos2: а потоа на друга тема брбљаат како се обесправени...

Скренато све... заедно со мене. Фетишизам кој не може да се контролира, испини мозоци од лоши реклами и претерана политичка пропаганда, прости родители кои ги научија децата да пијат ама не и да читаат пред да спијат.

Страшна била врска со “лесна“ девојка. :zid: Океј, почитувам став. Можеби не сум во право, ама после немојте да кукате кога ќе ви кажам дека сте прости и век наназад од времето во кое модерниот свет живее. Во него има луѓе за кои вредности се морал, образование, љубов, кои се занимаваат со проблеми од типот на глад во светот, уметноста на Тарентино и идеологијата на опизицијата на својата земја. Не за курви, убиства на избори, и негирање на слободоумни типови кои сакаат да ти бидат пријатели.

Кога ли ќе помине времето на македонските Ал Капонеовци...?

Dolphin

Pirate of the Caribbean
Член од
3 март 2005
Мислења
1.296
Поени од реакции
57
Toчно, не мора да значи.Исто ко шо немора да значи дека крадец после лежење во зандана ќе краде пак, или дека Вардарче нема пак да се регистрира на Кајгана...

Ама, девојката на своја кожа осетила (океј, и на тело, посебно ако има дечкото бар 80% од мојава масивност) дека може да го одвлече во кревет веднаш. Опасни се емоциите и стравовите отпосле.

Јас велам - потребна е операција од страв, зошто освен шо те ебе во мозок, за ништо не придонесува. Така, нити за спречување на некој/а мераклија/ка на дружби за една вечер.

Исто како што не можеме да одбереме дали ќе се заљубиме во таква личност, без разлика дали ни е партнер/ка ил не.

Сакаш да кажеш дека ние машките кои што се заљубуваме после секс од прва вечер, сме машки кои што се заљубуваме затоа што и е добра путката? Види, за да ме одвлече некоја од прва вечер на гол секс, мора да е многу паметна и да ме завела со однесување. Сексот е плус, ама не е пресуден!!!!

Serpico

Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
Темава е врв на малограѓанштината очигледна на форумот кајгана. ....

....Во него има луѓе за кои вредности се морал, образование, љубов, кои се занимаваат со проблеми од типот на глад во светот, уметноста на Тарентино и идеологијата на опизицијата на својата земја. Не за курви, убиства на избори, и негирање на слободоумни типови кои сакаат да ти бидат пријатели.

Кога ли ќе помине времето на македонските Ал Капонеовци...?
Кога ќе промениш подфорум Викса.
Ете, оди во здравје. Нема таму малограѓантшина :)

Сакаш да кажеш дека ние машките кои што се заљубуваме после секс од прва вечер, сме машки кои што се заљубуваме затоа што и е добра путката? Види, за да ме одвлече некоја од прва вечер на гол секс, мора да е многу паметна и да ме завела со однесување. Сексот е плус, ама не е пресуден!!!!
Те завела со однесување? И пиеш од муцка зашо ти покажала став Делфин. Ти покажала подвезица, ама ништо погоре. Се палиш на карактерот и, и сакаш да и докажеш неа а повеќе себе дека си мачо, па можеш да ја имаш и да ја поседуваш.

Не е сексот во кревет пресуден, сексот во мозок е :)

Dolphin

Pirate of the Caribbean
Член од
3 март 2005
Мислења
1.296
Поени од реакции
57
Те завела со однесување? И пиеш од муцка зашо ти покажала став Делфин. Ти покажала подвезица, ама ништо погоре. Се палиш на карактерот и, и сакаш да и докажеш неа а повеќе себе дека си мачо, па можеш да ја имаш и да ја поседуваш.

Не е сексот во кревет пресуден, сексот во мозок е :)
Разликата меѓу мене и тебе е што јас ќе и стискам цицки после 2 саата од запознавање, а ти ќе се залеташ по некоја “фина мила плавоока принцеза“, која што не само што нема у кревет да ја однесеш од прва вечер, нема ни да ја залапаш, а ко шо ми личиш најверојатно ни телефон нема да и земеш...

Dr_ViRuS

DarkSide with green light
Член од
9 јануари 2006
Мислења
1.076
Поени од реакции
28
Епа тоа е :toe:. Ограниченост до бескрај.

И после сакаме во Европска унија да влеземе, па се буниме зашто не не примиле, па бла-бла...
Ни сметаат лезбејки, ни сметаат педери, ни сметаат религии, ни сметаат националности, па ни смета секс за една вечер, па врска со помал,па врска со постар, се ни смета... Не дека како на поединец смета него на глобално ниво...

Забегав малку ама се изнервирав :tapp:
:eek:ftopic:
Во ЕУ не се велегува со животнски нагони во ЕУ се влегува со мозок со знаење со култура и ред .

ЕУ по дефолт е курва која глуми дама е тоа, е најлошиот вид .
Исто така курвите сакат да се дружат со дами .

Serpico

Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
Разликата меѓу мене и тебе е што јас ќе и стискам цицки после 2 саата од запознавање, а ти ќе се залеташ по некоја “фина мила плавоока принцеза“, која што не само што нема у кревет да ја однесеш од прва вечер, нема ни да ја залапаш, а ко шо ми личиш најверојатно ни телефон нема да и земеш...
Не бе бачко... Ти ќе и стискаш цицки и после 3 месеци - а некој ќе и улета со ѓон и ќе ја стисне кај шо не си поминал ти, првата слободна вечер кога ќе се откачи од твојата љубов (ако е напорна љубов, пошо така ми изглеа, дека љубиш темелно :smir:)

Јас можда ќе и дадам стотка за такси некоја вечер, ама нема да ја заљубам :)

Dolphin

Pirate of the Caribbean
Член од
3 март 2005
Мислења
1.296
Поени од реакции
57
Не бе бачко... Ти ќе и стискаш цицки и после 3 месеци - а некој ќе и улета со ѓон и ќе ја стисне кај шо не си поминал ти, првата слободна вечер кога ќе се откачи од твојата љубов (ако е напорна љубов, пошо така ми изглеа, дека љубиш темелно :smir:)

Јас можда ќе и дадам стотка за такси некоја вечер, ама нема да ја заљубам :)

Е да. И ќе искачаш по кафеани со неа каде ќе се палите на селска музика (бравос, бисер, боними, кај перо, белведере во твојот љубен Охрид и слично), ќе играте на турбо фолк, и ќе јадете ефтина скара, и после нормално амбицијата ќе ти биде неа само да ја бапнеш и да да и даеш 100 денари за такси.

И да чекаш да се појави некоја квалитетна која што знае каде искача т.е. само по убави и фенси места, и која што ќе ти стави до знаење дека вреди и дека ќе треба да си “некој и нешто “ за да ја имаш. Верувај дека во таква одма ќе се заљубиш (нормално, ако свршува како калашњиков, ако свршува ко двоцевка, еднаш или двапати, ќе ја изебеш и ќе ја баталиш другиот ден, што ќе ти е таква)?

Kajgana Shop

На врв Bottom