Врска во тајност

Член од
23 декември 2007
Мислења
41
Поени од реакции
0
Daaa

Heh :) Da imav takva vrska i moram da priznaam deka mi bese edna od najinteresnite. Posle nekoe vreme koganemase potreba od tajnost se taka brzo zavrsi....
 

ThugProphet

I'ma die a hustla!
Член од
14 јули 2007
Мислења
468
Поени од реакции
8
Pa na pocetokot, ovaa vrska vo koja sum vpusten bese tajna. Ne pred site, tuku pred roditelite na zenska mi. Odev skoro sekoj den kaj niv "na kafe", pa cekavme tatko i da zamine na rabota, pa majka i ili da se zafati v kujna ili da izleze i ona, pa da si dozvolime nekoj baknez ili dopir koga sme kaj nea doma. Za drugo ne doagjase vo predvid, zasto mozese majka i da se pojavi od nigde-nikade i da naebeme. Interesno bese toa sto, sekoj pat koga nejzinite ke prasaa dali jas sum i decko, nie istovremeno odgovaravme NE, nisajki gi glavite :D. I koga ednas ja isprativ do vrata so shlivki po skoro celo telo, koga tatko i prasa dali jas sum go napravil toa, nie rekovme NE :D. No dojde vremeto koga mi se smaci od krienje, pa eden den im kazavme se.
Da fakt e, interesno e da se pravi nesto sto e zabraneto ili vo tajnost od drugite. Samo ne veruvam deka nesto kako vrska, vo koja dvajca se sakaat mnogu, moze da skrie od bilo koj. :smir:
 
Член од
18 декември 2005
Мислења
1.356
Поени од реакции
165
не сум за врска во тајност, зошто да се криеш, зарем толку ви е важно мислењето на другите?! твој живот, живи го како сакаш, твој избор
 

Buterfly

*Just Fabulous*
Член од
4 јули 2006
Мислења
4.616
Поени од реакции
114
Некогаш едноставно неможеш да живееш како ти што сакаш, околината те присилува на тоа. Мораш одреден период да ја притаиш врската па потоа да излезе се на виделина. Некогаш тие врски и остануваат како такви, тоа е жалното, можеби и не е зависно партнерите што очекуваат од таа врска.
 

cry_baby

LoVe mE buT Don'T hUrt Me
Член од
21 декември 2007
Мислења
42
Поени од реакции
0
definitivno sum ZA tajna vrska no vo odredeni slucai posto poznavam eden par sto se od ist klas. tie idea nekoe vreme i posle nekolku meseci raskinaa..... zosto? zatoa sto cel klas bese vovlecen vo taa vrska i mesto sekoj da si ja brka svojata rabota site se zamaraa so niv...... sega pak se zaedno, ama ovoj pat vo tajnost i vrskata im cveta veke dve godini :) zatoa ja poddrzuvam tajnata vrska ama kako sto rekov-vo odredeni slucai
 

doti4nata

Drama Queen
Член од
25 септември 2005
Мислења
3.390
Поени од реакции
35
Прво не е сјајно да си во врска во тајност. Тапа е да не можеш да се гушнеш или бакнеш со некој, кога ќе сакаш да го сториш тоа, само затоа што имате врска во тајност или да не можеш на цел свет да му кажеш колку си заљубен... Тие двајца, што ги спомна членот над мене, сами дозволиле цел клас да биде дел од нивната врска. Едно е да имаш врска во тајност, а трета работа е да имаш врска чија што интимата ќе биде само помеѓу двајцата, а не поделена со цел свет... А дали сум за или против се имам веќе искажано, некогаш е неопходно тоа... сум ЗА, ама тврдам дека ако некој има планови, вистински чувства и очекува иднина за таа врска, нема да му е најубаво што ќе треба да се крие и да глуми пред другите дека му е сеедно... интересно е ако е нешто минливо, па ај да не дознае никој, два месеца да бидеме во „врска„, да се криеме по влезови... на долги патеки, воошто не е забавно, напротив... тажно е.
 

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Не сум човек кој сака да се крие и да има тајни.
Едноставно сакам да уживам со човекот кој го сакам,да го гушнам на сред улица у најголема гужва ако ми дошло до тоа итн.
Не сакам да се кријам,не сакам да бегам и постојано да пазам да не ме откријат.
Тоа мене воопшто не ми ни личи на врска.
Подобро воопшто да не бидам во врска,отколку да се кријам.
Интересно? Нема воопшто ништо интересно или возбудливо во тајни врски,барем според мене.
 

vlatkolik

~I'm busy U are UglY,Have a Nice DaY!!!~
Член од
17 мај 2007
Мислења
2.647
Поени од реакции
28
Да бидам во врска и се тоа да биде тајно...не фала
Како прво јас не би можел да го издржам тој притисок да се кријам од други и да неможам ни да ја бацам кога ќе добијам желба за тоа.
Има мал милион случаи каде што некои се приморани да ја чуваат врската во тајност,но тоа не ми е природно,на крај и така пак се ќе се дознае кога тогаш.
Значи во некои случаи ја оправдувам,но никогаш не би прифатил да бидам во тајна врска.
 

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Врска во тајност би имал само ако има некој што се противи на врската, а може да влијае на неа. Иначе, немам што да кријам од никого.
 
Член од
11 септември 2007
Мислења
188
Поени од реакции
10
Е па единствени две причини за да ја чувам врската во тајност е или да е грда како Доста Димовска па да ми е срам да ми ја гледаат другарите или па да не ми е интересна па да се криеме за да биде малце поинтересно...
 

sonne

војвода
Член од
26 мај 2006
Мислења
2.664
Поени од реакции
123
poubavo e taka - oti imas vreme ama bas za site i za se !!!! se dogovoras za "xxl"(odreden "taen" cas ):pos2: i balansiras - + caos mozes da kazes ama bas koga ke ti istekne + zenskite se "sekiraat" sto bi kazal ovoj , a so onie ... taka "za zbogum" edna rabota so koja nema da se "maci"
prednostta : mozes da imas nekolku tajni vrski !


Edit leandra
 

mRnO

И по mRnO,mRnO
Член од
16 април 2006
Мислења
6.263
Поени од реакции
52
Сум имал и такво нешто,иако не завршило добро
 

E*V*I*L~G*I*R*L

>>>uvek tu<<<
Член од
2 декември 2007
Мислења
192
Поени од реакции
5
Порано или покасно се открива врската во тајност
 
D

devojcence

Гостин
protiv takvi vrski sum.koga idam so nekoj sakam site da znaat i vidat.ako sme sigurni vo vrskata ke se borime protiv se ako ne ne ni idam so takvi.
 
Член од
3 јануари 2006
Мислења
1.200
Поени од реакции
10
It sucks!!!! Definitivno...da se kriesh vo sekoe kjoshe, da ti e straf da se baknis, za raka da se fatis...bef vo takva do neodamna, od neimenuvani pricini, ali zavrshi poshto mnogu pocnav da navleguvam vo nego, a znaef deka ako se obvrzam ushte poteshko e togas, zatoa shto ke nemozef da otkrijam deka sme vo vrska. Taka da stavif kraj.
 

Kajgana Shop

На врв Bottom