Врзани за време на секс..?

Fortune

шодаенешчо
Член од
9 мај 2005
Мислења
12.493
Поени од реакции
183
Дали би сакале да бидете врзани при секс, па да не можете да мрднете ни со рака ни со нога? Дали би ве возбудило тоа да бидете препуштени тотално на волјата и желбата на партнерот да прави со вас што сака? Или пак, одбивна ви е таа идеја?
Не би поставила прашање што би правеле во таква ситуација, никој тука не би опишал такво нешто:icon_lol: Или можеби некој би имал храброст?:icon_eek:

Dolphin

Pirate of the Caribbean
Член од
3 март 2005
Мислења
1.296
Поени од реакции
57
Ако има љубов и голема доверба, мој совет е - ПРОБАЈТЕ.... ОТИ НЕ ЗНАЕТЕ ИНАЧЕ ШТО ПРОПУШТАТЕ!!!

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.208
Поени од реакции
34.448
Сум пробал еднаш. Врзани ми беа рацете со шал (ако добро ми текнува...), али нежно и во секој момент можев да се ослободам, ако (недај боже) нешто тргне наопаку. :)

Добро беше! Али добро е и со заврзани очи само! :wink:

Член од
17 август 2005
Мислења
1.410
Поени од реакции
23
FortunE напиша:
Дали би сакале да бидете врзани при секс, па да не можете да мрднете ни со рака ни со нога? Дали би ве возбудило тоа да бидете препуштени тотално на волјата и желбата на партнерот да прави со вас што сака? Или пак, одбивна ви е таа идеја?
Не би поставила прашање што би правеле во таква ситуација, никој тука не би опишал такво нешто:icon_lol: Или можеби некој би имал храброст?:icon_eek:
прво да ја пофалам FortunE за темите што ги отвара,многу креативно:aplauz:
звучи интересно,немам пробано,али дефинитивно би пробала,секако со некој во којшто имам доверба:)

ThA-BiTcH

~*~Blonde Bitch With a Brain~*~
Член од
23 септември 2005
Мислења
4.338
Поени од реакции
61
Не сум пробала, а мислам дека нема ни да пробам. Барем не во скоро време. Ако идам долго со партнерот, или се знам долго со него и имаме секс, можеби би пробала али повеќе би било за да се зезаме. Некако чудно ми е да бидам врзана...:raz:

Член од
17 август 2005
Мислења
1.410
Поени од реакции
23
ThA-BiTcH напиша:
Не сум пробала, а мислам дека нема ни да пробам. Барем не во скоро време. Ако идам долго со партнерот, или се знам долго со него и имаме секс, можеби би пробала али повеќе би било за да се зезаме. Некако чудно ми е да бидам врзана...:raz:
мислам дека тука лежи зајакот,во неизвесноста и во твојата неспособност нешто да превземеш,туку си целосно препуштена на типот...убаво звучи вака:) треба да се проба:pos:

Eko1

Форум Џедај
Член од
20 мај 2005
Мислења
1.579
Поени од реакции
29
Ако веќе би дошло до предвид врзување..... тогаш повеќе би преферирал да врзам отколку да бидам врзан..... сепак би сакал да си имам контрола во секој момент..... а и кога ќе размислам подобро и да ме врзе некоја.... тешко дека ке има такви зинџири што ке ме задржат да допрам тоа што сакам...:icon_lol:

ThA-BiTcH

Член од
23 септември 2005
Мислења
4.338
Поени од реакции
61
да, да
и јас би играла така:icon_lol:
Боље јас да го врзам него, ќе му вратам за се што ми згрешил:pos:

Konstantin

Филозоф
Член од
6 мај 2005
Мислења
244
Поени од реакции
0
FortunE напиша:
I da si vrzan i da go vrzes partnerot e ludnica.

Eko1

Форум Џедај
Член од
20 мај 2005
Мислења
1.579
Поени од реакции
29
ThA-BiTcH напиша:
да, да
и јас би играла така:icon_lol:
Боље јас да го врзам него, ќе му вратам за се што ми згрешил:pos:
Јас не би ја врзал за да и вратам за нешто што ми згрешила.... туку... малку да ја "помачам".... да ми симне некоја звезда плус.... да ме замоли "учтиво" да довршам тоа што сум започнал... :wink: :icon_lol: :wub:

astrion

REBEL
Член од
15 ноември 2005
Мислења
792
Поени од реакции
18
Se sto e povrzano so fantazija i kreativen sex e super,obicen sex e demode,ziva dosada osven ako ne e nova partnerkata pa 1 nedela da ti e interesna posle mora da kreiras ako sakas da ima zar:wub:

ViRuS

ПрОвОкАтОр
Член од
20 август 2005
Мислења
2.048
Поени од реакции
21
уф

Искрено речено не би пробал зш повеќе женските имаат искривени мисли одколку машките така да не ми е сигурна таа работа!!!
Ако сака некоја да и се прави тоа би и направил така али не би правел јас така!!!:lud::lud:

ThA-BiTcH

Член од
23 септември 2005
Мислења
4.338
Поени од реакции
61
Eko1 напиша:
Јас не би ја врзал за да и вратам за нешто што ми згрешила.... туку... малку да ја "помачам".... да ми симне некоја звезда плус.... да ме замоли "учтиво" да довршам тоа што сум започнал... :wink: :icon_lol: :wub:
Ама јас пред да се согласам да ме заврзе, клучот од станот добро ќе го сокријам:pos:

dajdo

The OuTLaW
Член од
17 октомври 2005
Мислења
5.139
Поени од реакции
19
hm pa nikad ne sum probal ali sho znam ke bidne valjda nekogash inache super ideja mene do sea ne mi teknalo ali ke pozboruvam na taa tema

The_Grim

Acid Nightmare
Член од
22 ноември 2005
Мислења
1.501
Поени од реакции
24
hm....epten bi sakal partnerkata da me vrze za krevet..i so saka da pravi so mene....epten mi e fetiш :)

Kajgana Shop

На врв Bottom