- Член од
- 13 април 2010
- Мислења
- 368
- Поени од реакции
- 219
СТОКА !!!
Еве еден личен пример дека не е секогаш до народот како ти што викаш.Така да, бидете културен народ, облакајте се пристојно ко за приликата на која што искачате, внатре не се однесувајте ко да сте пуштени од затвор и убаво ќе си поминувате во скопските дискотеки .
Ok, neka bide taka kako shto vikash, megjutoa tuka ima eden dobar moment...Така да, бидете културен народ, облакајте се пристојно ко за приликата на која што искачате, внатре не се однесувајте ко да сте пуштени од затвор и убаво ќе си поминувате во скопските дискотеки .
Обезбедувањето не треба да спречува инциденти, тоа треба да ги онеспособува тие што прават инциденти да викне полиција и му се пишува на човекот што направил инцидент казна за нарушување на јавен ред и мир или прележува некој месец во Идризово или Шутка. Поголем дел од обезбедувањето на знаат како да онеспособат човек со два до три удари, знаат само селски боксови и клоциVo princip obezbeduvanjeto treba da sprechuva incidenti megju gostite i nishto povekje.
ќе викниш полиција, како што те учат на курс за вратари, ако некогаш бил тој таму,државата има закони а и професијата вратар има некој работи кој тие треба да ги почитуваатГо гледав цел клип од Балет...барем тоа што го има на клипот,тотално се во право обезбедувањата...броев колку пати го враќа,5 пати,на 6тиот веќе е тепањето+ 3 пати прават муабет.
Да не се лажеме,па и да не сум обезбедување,да ми се инаети некој 10 пати помал од мене,и по години и физички,ќе го рашамарам.
бидете реални.
реални сме како не,така е за жал реалноста..6 тиот пат е веќе тепањето иако некој треба да е образован за вакви ситуации да собори некое дете,дур да дојде полиција.. а не да го ишлапа со кафански боксови.Го гледав цел клип од Балет...барем тоа што го има на клипот,тотално се во право обезбедувањата...броев колку пати го враќа,5 пати,на 6тиот веќе е тепањето+ 3 пати прават муабет.
Да не се лажеме,па и да не сум обезбедување,да ми се инаети некој 10 пати помал од мене,и по години и физички,ќе го рашамарам.
бидете реални.
Да има такво познавање,ќе биде во некоја единица другар,нелиреални сме како не,така е за жал реалноста..6 тиот пат е веќе тепањето иако некој треба да е образован за вакви ситуации да собори некое дете,дур да дојде полиција.. а не да го ишлапа со кафански боксови.
Верувај ми,дека тие што се по школи се уште по катастрофа.како физички,така и психички барем ја што знам..во по проблематични школи,има некои обезбедувања за никаде,а корчагин пример,имаш батка 2 на 2. но,за кого ? кој ке прави таму проблеми ? ама тоа ти е,кога не водат ред за такви работи..Другар не иде тоа баш така..секоја единица си има намена,исто како што обезбедувањето си има намена.Овие луѓе што седат на врата се од исти агенции како и оние кој ги чуваат школите,градинките..зашто ја земале лиценцата,па вакви боксови секој може да мава,едино што се повеќе и бираат слаби мети и изгледаат силно нешто.Финтата е што газдите мислат дека поелитна е дискотеката ако стаат ќелавици со тетоважи кога истиот објект можат и други луѓе во толкав број да го обезбедуваат..