Потврдувам...фак!Френк, со длабока жалост те известувам дека не идаме ни јас, ни Марина, ни Болиглава, ни Мартинс. Барем еден да ми идаше и ќе дојдев, сите ми откажаја... Додуша Марина ја немат на мсн цел ден за да ја опитам.
јас,скулгрл,крејзи_ин_лав сме сигурно со штикличкифустан нема да носам,ама зашто не би носела?сепак кајгана роденден е еднаш годишноЕј одвај чекаааам,
еј стварно бе одвај чекааааам,
леле колку одвај чекаммммммммм.
АУ.
И ќе дочекам.. Ајде утре утре утре
Ја сакам да одам во фустанче.. Прашање до девојките.. Да не претерам со дотерантус?.. Ќе се носат, фустанчиња, штиклички.. бла бла бла?
Ај баш ќе видиме која има најубав вкус за дотерување... Облеката не го прави човекот ама од изборот на гардеробата паѓа првата оценка...Нормално нема да кажам што мене ме импонира најмногу, на лице место ќе видите тоа :wink:јас,скулгрл,крејзи_ин_лав сме сигурно со штикличкифустан нема да носам,ама зашто не би носела?сепак кајгана роденден е еднаш годишно
Таман и тазе фарбана ќе бидам.
Бре бре мераци!
Иначе Грллл, носи си фустанче зашто да не?
Те познавам однекаде..Ај баш ќе видиме која има најубав вкус за дотерување... Облеката не го прави човекот ама од изборот на гардеробата паѓа првата оценка...Нормално нема да кажам што мене ме импонира најмногу, на лице место ќе видите тоа :wink: