Впечатоци од Кајгана собиранката, 02.06.2007 (сабота)

• Креатор на темата Acid
  • Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.493
Поени од реакции
8.005
Офишали стартид, искачам од Кузман, трчам преку семафори, јееееееее

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Sepak na kraj nema da idam vo nekoja naredna prilika se gledame kajgandziiiii

Член од
25 јануари 2007
Мислења
3.176
Поени од реакции
106
9 : 35 : Осекам почнува собирнакаТа па ке има големи журки .. Убави помини , мака ми е али Скопје СКопје далеко е

ViRuS

ПрОвОкАтОр
Член од
20 август 2005
Мислења
2.048
Поени од реакции
21
За време и после собиранката во Дајмонд-рамстор!

Јас како член на форумов во моментов се наоѓам во рамстор и во живо репортирам така шо сеа има луда забава во рамстор и сеа следат поздрави од сите членови и од тоа секој посебно а особено срам да им е на сите шо не дојдоа и поздрав од In Memoriam и од најголемиот сајбер фрик - ViRuS

vmx

Член од
25 април 2005
Мислења
5.633
Поени од реакции
201
Журкава е топ, срам да ви е на тие шо не дојдовте, сеуште народов се збира, упознав неколку членови ќе ги пишам утре хахаха, ај поздрав од Ин Мемориам продукција. Live from Diamond.

ViRuS

ПрОвОкАтОр
Член од
20 август 2005
Мислења
2.048
Поени од реакции
21
Еве и неколку слики шо се случува во моментов

Акаша

Hydra
Член од
28 мај 2006
Мислења
1.684
Поени од реакции
128
Супер.Таман да можам да ве распознаам во место :pos:

ViRuS

ПрОвОкАтОр
Член од
20 август 2005
Мислења
2.048
Поени од реакции
21
:pijan: поради лошата конекција во рамстор (Wi-Fi шит) сликите ќе бидат аплодирани малку подоцна така шо ќе можете да ги најдете во галеријата на кајгана во новиот албум Собиранка 02.06.2006
толку од мене зашо веќе не гледам:pijan: :tapp:

Ljupco

...ExtraVagant...
Член од
20 јули 2006
Мислења
1.810
Поени од реакции
12
...pozdrav do site...neka bide "up all night sleep all day"...:helou:

Акаша

Hydra
Член од
28 мај 2006
Мислења
1.684
Поени од реакции
128
ViRuS напиша:
:pijan: поради лошата конекција во рамстор (Wi-Fi шит) сликите ќе бидат аплодирани малку подоцна така шо ќе можете да ги најдете во галеријата на кајгана во новиот албум Собиранка 02.06.2006
толку од мене зашо веќе не гледам:pijan: :tapp:

уште ко мислиш дека е 2006 :pos:

Овердрајв

Модератор
Член од
5 ноември 2005
Мислења
4.255
Поени од реакции
569
Ај вака, као прво пост-прв-дел-од-собиранка мислење.. Diamond беше очекувано добро, со тоа што однапред се знаеше програмата - странско (dance, r&b) + ЈУ на крај. Гужва невидена, ги жалам тие внатре што беа. Е, на страна музика и пиење - луѓето беа/се закон :)
Запознав еден куп нови членови (кои ќе пробам да ги набројам, ама да не излезам крив ако заборавам некого), и се видов со повеќето од тие со кои се знаев порано. Ептен мило ми беше и во двата случаи :)

Жал ми е што не продолжив во Место, ама ни табла не ми ги отвора очите сега.. се надевам сте си поминале супер во вториот дел од собиранката :helou:

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.719
Поени од реакции
13.438
И јас само што се вратив. Собиранката беше топ. everybody happy, dancing абе супер немам зборови. Се запознав со доста членови (предтоа само еден знаев:kesa: ) Кога ќе има следен пат?

Слики кога?

ViRuS

ПрОвОкАтОр
Член од
20 август 2005
Мислења
2.048
Поени од реакции
21
поради Х- причина јас морав да заминам малку порано од забавата во рамстор а додека пак во место не ни отидов али знам дека сеа колку толку поубаво гледам и затоа го пишувам овој пост за најљубезно да се извинам поради грешката за 2006 затоа шо испив 3 чашки вотка и тоа третата на екс така да СЕ ми удри во глава и нагло се ми се здуплира

MaRiNa`Oh

стара школа
Член од
26 март 2005
Мислења
3.484
Поени од реакции
28
i ovaj pat nemat - Tie sho ne bea nema da doznaet detali! Sakame sve, ne sme krivi so nemozevme da dojme :(

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom