Ѕвер
Перфекционист
- Член од
- 4 јануари 2006
- Мислења
- 2.223
- Поени од реакции
- 28
Има шанси да биде у Место?Acid напиша:Сеуште чекаме информација. Што ја добијам, веднаш ќе ја објавам :wink:
Има шанси да биде у Место?Acid напиша:Сеуште чекаме информација. Што ја добијам, веднаш ќе ја објавам :wink:
Да, тоа цело време го зборам.Ѕвер напиша:Има шанси да биде у Место?
Замараш. За местото одлучуваат админите, градот веќе е одбран, буџетот е твој проблем, рекламација на кафичот на друго место.dungeon master напиша:Prajte sto ce pravite, samo gledajte nekade poevtino, padnat mi e budzetov, nema vise mito, ja stegnaa rabotava nasive
A da ja pravime sobirankava u strumica, u selekt edna pijacka e u prosek 50 denari, a takv kafic nema nikade u skopje, a zatoa pak takvi ceni kakvi sto ima u skopje nema nikade u makedonija
ajde ma doagaj so mene ke idis.Samara напиша:Замараш. За местото одлучуваат админите, градот веќе е одбран, буџетот е твој проблем, рекламација на кафичот на друго место.
Хепи? :smir:
Бек он топик, јас изглеа нема да дојдам. Ноу друштво. Убаво да си поминете.
како е можно во недела да полагаш испит?albanian_boy напиша:ehhh jas na 3-ti polagam eden zaeban ispit i ne sum siguren ,ke vidam ako mozam da najdam neso malku vreme samo za na kratko ke dojdam ,zdravje ima vreme dotogas
над 50 сигурно...Martin$ напиша:А колку души сме до сега? *ако некој броел